- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- oще една такава тема
еми сори сигурно има един милион такива ама искам пресни съвети..
Значи аз съм на 14 /след месец савам на 15/ и имам мустачки...знам че е много гадно отстрани а и това ме комплексира..единствения проблем да ги махна е майка ми .Като и подхвърлих за това един път тя не ме остави да се доизкажа и ми каза че после ще порастат по-черни и повече и е по-добре да не почвам 'толкова отрано'..ние с нея се разбираме много добре по принцип помага ми да си спазвам диетата ,ама не знам как да и обясня...Искам да ви питам как е най-добре..Май с лазер или??Ако ги махна с лазер след колко време ще трябва пак да отида на козметик..Как да и обясня че всички го правят??
10x предварително ако сте прочели тва цялото и моля дайте ми съвет!
Mi az mislq 4e nqma ni6to lo6o ot tova da si mahne6 kosmite ot mustaka,6toto primerno kato see malko gadnu.Mi mislq 4e e nai-dobre da si gi mahne6 s lazer :P Kysmet
kaji i 4e si dostatu4no golqma,4e tova ti pre4i i 4e nqma nishto strashno da si gi mahnesh!Ne jiveem v 18-ti vek!Ako ne otidi v nqkoi kozmeti4en salon vzemi broshurka i i q zanesi..tam si ima podrobno opisanie na uslugite i shte vidi 4e nqma da ti stana po-golemi i 4erni oshte pove4e 4e s lazer vednaga iztunqvat!!!!
nedei slu6a kato ti kazvat 4e kato si maha6 kosmite 6te stanat po-golemi i 4erni. mitove i legendi![]()
Мани я тая тъпа фраза.Ако майка ти те затапи с въпроса "не ме интересува какво правят другите,интересуваш ме ти?".И ти кво ?Ще седиш и ще я гледаш тъпо?Отиваш и говориш с нея пак,друг начин няма !Кажи и ,че ти е некомфортно с тез мустаци и т.н.Все някак си ще те разбере,бъди настоятелна !Първоначално написано от рени
С лазер ще е по-добре,но по-скъпо!
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Тъп ли си или си момиче?Аре се обръсни един път да видим как ти изтъняват космитеПървоначално написано от Lake_bodom
First rule - I rule
ne sam kazal 4e iztanqvat.Първоначално написано от ImaNewbie
tova, kakto kazah e mit, poroden ot tova 4e kogato kosmite nabodat, izglejdat po-grubi.
Никоя уважаваща себе си жена не би обръснала лицето си!Първоначално написано от ImaNewbie
даз,абсолютно съм съгласна!не си и помисляй дори да се бръснеш,защото тогава наистина ще ти порастнат по-големи и черни.най-доброто решение е лазерната епилация,но ако ти сеие вижда скъпо опитай с кола маска.Първоначално написано от `Death`Whore`
Каза че като ги махаш не ставали по-дебели и черни - аз ти казвам "Обръсни се и да видим",още един път да кажа ли или почваш да затопляш?Първоначално написано от Lake_bodom
First rule - I rule
Което нито означава че всички жени са "уважаващи себе си",нито означава че няма жени които си бръснат лицатаПървоначално написано от `Death`Whore`
First rule - I rule
ами мерси за отговорите...ее със сигурност няма да се бръснаа някой махал ли си ги е с лазер от тук?Колко време след като си отидеш трае ефекта??
Фотоепилация! Няколко процедури и забравяш за повече от година. Стига само пари да имаш щото не е много ефтино. Питай в козметични студия.
като е на 15 години не е добре да си прави фотоепилация защото е все още в пубертета.най-добре е да изчака да мине 18.Първоначално написано от WILD__BOY
Ами незнам ама каквото решиш да правиш гледай да се поддържш после защото има една в даскало от време на време е доста брадясала и ако реши спокойно може да си пусне катинарче
ne gi mahai 6te ti izniknat o6te po golemi gysti tvyrdi i 4erno no ako darji6 s kola maska e nai dobre