.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Lubov,lubov....NO

Vlubenata_15
    Guest

Lubov,lubov....NO

Zdraveite v moenta sam mnogo 6tastliva za6toto mislq 4e namerih lubovta.M/u men i nego ima6e samo 1 celuvka i cqla v4erer dvamata no az sam vlubena mnogo Moje bi nqma da go vidq mesec dva no jivot i zdrave znam 4e 6te go vidq nqkoga i 6te sam 6tastliva otnovo.No(vinagi ima no) toi e na 27 a az na 15 tva si e problem i kolkoto i da sam 6tastliva edva li 6te ima ne6to po mejdu ni kak msilite?

Супер фен
    Град
    до тебе...
    po princip godinite ne sa vajni no vie imate 12 god razlika.i se pak tova e edna celufka i sig 2 meseca nema da da go vidi6 pomisli si dobre predi da napravi nqkoq glupost
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Годините никога не са били от значение, поне за мен.
    Но от това,което чета разликата ви не е от няколко години,а цели 12. Това пак не би било кой знае каква пречка ако има силни чувства, но в случая е имало една целувка.Не че не значи нищо,но щом няма да го виждаш толкова време....не знаеш с кой е къде е. На можеш да си сигруна дали просто не си била поредният му опит да оправи някоя! Както и да е....според мен не го чакай,а продължавай напред и да не ти пука. Ако го чакаш шанса да се нараниш много е огромен.
    Успех.

Голям фен
    S brat mi imame 12 godini razlika Lichno az nemoga da si se predstavq s nqkoi koito e nabor na brat mi shtoto i brat mi na 27 no se pak ako si shtasliva DA NE TI PUKA macka
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен
    Просто и кратко - той не те обича.
    Не ми се обяснява за пореден път защо.
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Град
    In Basic Input Output System

Re: Lubov,lubov....NO

Цитирай Първоначално написано от Vlubenata_15
    Zdraveite v moenta sam mnogo 6tastliva za6toto mislq 4e namerih lubovta.M/u men i nego ima6e samo 1 celuvka i cqla v4erer dvamata no az sam vlubena mnogo Moje bi nqma da go vidq mesec dva no jivot i zdrave znam 4e 6te go vidq nqkoga i 6te sam 6tastliva otnovo.No(vinagi ima no) toi e na 27 a az na 15 tva si e problem i kolkoto i da sam 6tastliva edva li 6te ima ne6to po mejdu ni kak msilite?
    Помисли си добре , дали връзката ви няма да се осланя само за "спорта" или желаете нещо повече ! Оточни го това първо с себе си , после с него !Но внимавай - някои желаят дълготрайна връзка , други просто секс ...
    Умея да греша.

Xaxaxaxaxaxa

We ti tapa li si ma on moe ti e ba6ta we mn qsno 4e ni6to nema ima mejdu vas!!!!!!! A pa i kiqk na 15godini nemoe se vlubi. Ae cepi mraka i si nameri drug

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Просто и кратко - той не те обича.
    Не ми се обяснява за пореден път защо.
    Tochno

Град

Re: Xaxaxaxaxaxa

Цитирай Първоначално написано от Dr.XXL
    We ti tapa li si ma on moe ti e ba6ta we mn qsno 4e ni6to nema ima mejdu vas!!!!!!! A pa i kiqk na 15godini nemoe se vlubi. Ae cepi mraka i si nameri drug
    Хаха , голями "мислители" се навъдихте тук ... Не всички мъже търсят само секс от едно момиче ... Свидетел съм на любов между 14 годишно момиче и голям мъж на 25 години ... той се грижи за нея ... Грехота е така да й говорите ...
    Умея да греша.

Re: Lubov,lubov....NO

Цитирай Първоначално написано от Vlubenata_15
    Все още си в еуфория и затова си мислиш,че си влюбена.Помисли какъв ще е тоя лудия на 27,който ще тръгне с 15 годишна.А и нали се сещаш,че той е мъж,а ти подрастваща?Не си мисли,че годините не са пречка,защото,ако ставаше въпрос за 25 и 37 е съвсем различно,но вашето...педофилия бе хора!Нямам думи вече,хората полудяха или са доста отчаяни....
    Това,което не ни убива,ни прави по-силни!!!

Цитирай Първоначално написано от CpecaH
    Хаха , голями "мислители" се навъдихте тук ... Не всички мъже търсят само секс от едно момиче ... Свидетел съм на любов между 14 годишно момиче и голям мъж на 25 години ... той се грижи за нея ... Грехота е така да й говорите ...
    А ти пък си най-големия "мислител" от всичките!Мъж на 25 години има нужда от секс,а не от целувки.Но явно има още хлебец да изядеш!И не ми давай такива смешни примери с 14 годишна заблудена пикла и 25 годишен отчаян човечец!Смешен си просто!Това си е педофилия откъдето и да го погледнеш!
    Това,което не ни убива,ни прави по-силни!!!

Petq_87 pak se izkaza
    Vlubenata opredeleno tozi 4ovek ne e za teb normite ne go pozvolqvat o6te otkadeto i da go pogledne6 si si malka sled nqkolko godini kato si po porasnala moje da si s nego ne sega tvurdo ne
    LuBovTa E sLqPa!!!

Град

Цитирай Първоначално написано от petq_87
    Цитирай Първоначално написано от CpecaH
    А ти пък си най-големия "мислител" от всичките!Мъж на 25 години има нужда от секс,а не от целувки.Но явно има още хлебец да изядеш!И не ми давай такива смешни примери с 14 годишна заблудена пикла и 25 годишен отчаян човечец!Смешен си просто!Това си е педофилия откъдето и да го погледнеш!
    Сладурче , ясно ми е че си ограничено чедо живущо в Люлин , недей ми говори кой колко хляб да яде ... По закон се води за педофилия , но има и изключения ... Определено не съм смешен , момчето се грижи за нея . Облича я , храни я ... Супер простотии говориш ...
    Умея да греша.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    охохох аз винаги казвам че от разлика до разлика има много разлика!
    извинявай ама човека вече е за женене(така е израза)
    аз също съм на 15 обаче само като си представя 12 г. разлика....драйфффф
    по-добре помисли трезво и не хвърчи толкова в облаците, защото какво мислиш че иска от теб-само целувки ли?!
    "Целувка за лека нощ"

Град
    Съгласен съм с теб до една степен ! И все пак подобна любов е възможна , но че някои злоупотребяват с това си права ... Нека даваме на момичето само съвети , не и ум , бъдете толерантни за бога ...
    Умея да греша.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си