- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 3 mom4eta-koe da izbera spored was?
Здравейте би!Значи проблема ми е следният харесват ме три момчета (А,В и С) Харесвах "В" много дълго време и чак тази година ме забеляза и ми се обясни, да но се появиха по това време "А" и "С"."А" много ми хареса.. и реших да пробвам с него .Отначало ми беше хубаво,но след като "В" разбра... стана ужас.ЗАпочна да ме упреква че съм го използвала и ме нагруби..(за което после жестоко съжелява) аз нищо не казах защото мислех че има право(досега съм го харесвала и изведнъж като ТОЙ ме захаресва ,аз бях с друг)и така мислех че е прав и че си залсужавам.Да но след време имаше известно учождаване м/у мен и "А" и аз реших да си дадем почивка,но той много бържаше и ме попита "окончателно:искаш ли да си с мен .Отговори с ДА ИЛИ НЕ"аз мислих и реших че няма смисъл и казах "не" и той каза "Добре ! Ще си остаанем приятели ,аз няма да говоря лошо и да те обиждам" Да но точно днес той започна да вика че съм го излъгала за преди ,че не съм го харесвала и уважавала...и ме нарани мн гадно.Другото момче е много свястно,но неща да го наранявам.Според вас дали аз съм виновна в нещо и ако -Да моля кажете според вас къде ми е проблема.Пък ако не дайте ми съвет как да опрая оплесканата каша... напрао ужаас.. Много ще съм ви благодарна [-o<![]()
да да ... може и така да стане))моето е съвсем серизно..ако взема още един напрао още по-голяма каша
)
Mili4ka problema ne e samo v teb... Ako se 4udi6 koe mom4e da izbere6, prosto se vslu6ai v surceto si, to nqma da te podve)) UspeH
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Според мен ги остави и тримата и си намери 4ти!![]()
Успех.![]()
Спускаш медиана от ъгъл C към хипотенузата AB. После една ъглополовяща,която разделя ъгъл А на два равни ъгъла.Квото се получи,тва ше е
![]()
и аз мисля такаПървоначално написано от p4elata_brumze
иначе задачата много се обърква![]()
"Целувка за лека нощ"
Както сама каза че не искаш да нараниш никой тогава оставяш сички и така няма да нараниш никой![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da i az sum suglasna nai-dobre e tuka(spored men) za6tot nqma da izbere6 nikoi ot tqhПървоначално написано от ziky
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Гледай щастието си.Ти сама трябва да решиш.Няма смисъл да се хващаш с момче, което не обичаш , защото и на двамата ще ви е кофти.![]()
"Когато надникнеш в бездната,
бездната също надниква в теб"
Фридрих Ницше
tuka nz ko da kaja shtoto i az sam v podobna situaciq![]()
Ми проблема ти определено е,че ти сама незнаеш кво искашПървоначално написано от Бум Бам
И според мене отдавна нямаш чувства нито към А,нито към В и нито към С!Просто си се почувствала поласкана,че някой те харесва и сама си се оплела в измислените си чувства
Поне аз така ги виждам нещата и си мисля,че не трябва да избираш нито един от тримата
![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
milichka spored men trqbva da ostavish i 3ta i da si namerish dr momche,zashtoto ot tezi 3 momcheta,s koito i da trugnesh drugite 2ma vse shte se chufstfat islugani,predadeni i naranenie...
YcneX![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
е и аз мисля такаПървоначално написано от ziky
![]()
![]()
![]()
![]()
f@nt@zi@
охх.. мерси за вси4ки съвети))
np,nali zatova sa "priqtelite" (v jkavichki,zashtoto vse pak povecheto ne se poznavame,no vse pak sme nakakuf vid priqteli)...Trqbva da si pomagame v trudni momentiБум Бам Пуснато на: 21.02.5 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
охх.. мерси за вси4ки съвети))![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !