- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ви става днес?
Днес отивам на училище и всички момичета се държат някак странно. Усмихват ми се, намигат ми и други подобни. Аз си викам-"К`во ста`а тука ве?", не за друго, а защото много учудих. Не съм красив или нещо друго и досега не са ми обръщали внимание( не вярвам и за 1 нощ да съм се променил толкова много).
Та, кажете каква е тая работа, да не е защото е празник днес?![]()
Vuzmojno e i da e zaradi praznika![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
napravo po vuprosa na temata "Kakvo vi stava denes?"
na men li4no mi stava pi6kata
Днес е празника в който всички самотни момичета пощуряват и се разгонват като диви котки и вече като е късно през нощтта и не са им се сбъднали мечтите да замотаят някой отплеснат левент се прибират у тех и лягат да ревът защото си нямат никой с който да споделят радостите от живота, И денят в който мъжете отиват да подрязват лозите.\
/ \
/ \
/
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
А нешо лошо ли намери в това?!![]()
Явно като си ги питал-"К`во ста`а тука ве?" не са ти дали отговор едва ли някой ще успее да ти каже точно какво става![]()
![]()
![]()
Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
Лао Дзъ
Бих казал че някои путки чакат секс и това е. Просто така им е внушено от кой знае коя телевизия че на св. валентин трябва обезателно да си с някого независимо дали ще те наебе за 1 вечер. Пълна простотия.
хахахахПървоначално написано от Oyamoto
![]()
Аз съм на същото мнение.\
/
Ми то си е така.Първоначално написано от UNDERAA
![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
zashto si mislish 4e si grozen samo tova ne razbiram?!Nqma grozni hora...ima hora koito ne tzenqt istinskata krasota..Prosto te haresvat za tova e!!!
за първи път чувам момче да се оплаква от женско внимание...
кат не ти харесва що не обърнеш полюса?!![]()
"Целувка за лека нощ"
Не, хетеро съм, просто много се учудих.![]()