- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da go nakaram da mi povqrva?
Zdr all,zna4i problema mi e sledniq:
Hodq s edno mom4e ot okolo 1 mesec i do tuk vsi4ko mejdu nas varve6e super,dokato ne se namesi edin negov priqtel.S negoviqt priqtel se mrazime i postoqnno se karame i vednaj v chata toi me zapla6i 4e 6te mi napravi mrasno az ne mu povqrvah no eto 4e toi e govoril seriozno,kazal e na priqtelqt mi 4e mu izneverqvam i govorq lo6i ne6ta zad garba mu,a te dvamata sa uj mn dobri priqteli i si vqrvat.Opitvah se po kakvi li ne na4ini da mu obqsna na priqtelqt mi 4e sa go izlugali no toi ne mi vqrva i mi otgovarq"Nedei da govori6 taka za priqtelite mi za6toto izob6to ne gi poznava6",pra6tah mu hilqdi smsi v chata mu pisah no ni6to,kogato mu se obajdam toi ne mi vdiga i na men mi e adski kofti,za6toto az naistina mn go obi4am i ne iskam da go zagubq samo zaradi nqkakav si hlapak,za6toto negoviqt priqtel naistina mnoo tupo postapi i ne moga da pozvolq da se razdelime zaradi nqkakva si luja!
Kajete mi kak da go nakaram da mi povqrva pls!!!
10x predvaritelno
Опа интриганти
Тъпи сте хора! Може ли да го оставиш да повярва на лъжи? И може ли той да е толко наивен да вярва насляпо? На колко сте? 10? 11? Дръжте се като големи хора! И гаджето ти не може да е средство за разправа между теб и приятеля му!
Mi ne sme na 10-11,az sam na 15 a toi e na 19![]()
Първоначално написано от Mnoo_qka_macka
О господи.. аве мани - намери го и говори с него и с приятеля му. Тримацата и един S&W и ще се разберете!
Скъпа ами помисли малко затова си има ЛОГОВЕ в мирката.. ПРОСТО НАМЕРИ ТОЗИ ЛОГ В КОЙТО ОНЯ ТЕ Е ЗАПЛАШИЛ РАЗПЕЧАТАЙ ГО И ГО ДАИ НА ПРИЯТЕЛЯ СИ ТОЛКОВА Е ПРОСТО...![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
dam,nqma da e zle da q poslushash...MiLiNkOtO^ Пуснато на: 15.02.5 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Скъпа ами помисли малко затова си има ЛОГОВЕ в мирката.. ПРОСТО НАМЕРИ ТОЗИ ЛОГ В КОЙТО ОНЯ ТЕ Е ЗАПЛАШИЛ РАЗПЕЧАТАЙ ГО И ГО ДАИ НА ПРИЯТЕЛЯ СИ ТОЛКОВА Е ПРОСТО...
YcneX,dano se opravite![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
I az si mislq che nai umnoto koeto mojesh da napraish e da mu pokajesh loga![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Пък ако не можеш напраиш лог кажи си ник-а и неговия по кое време сте си писали мноу сам добър в правенвто на логов аГЪАГХх даже един го изкарахме педалот даскалу
тва е решението..Първоначално написано от MiLiNkOtO^
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.