.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Голям фен Аватара на asasfdf
    мда, в близко бъдеще по закон няма да имам вечерен час :P повече не съм мислил, мразя да си правя планове

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Мислила съм какво ще бачкам. Два варианта имам, а и има време, докато дойде моментът, в който трябва да решавам.
    За семейство и такиване неща, замисляла съм се, дам, но не кой знае колко много. Има поне 10тина години до тогава... кой знае в какво ще съм се превърнала.

Искам да имам момченце и момиченце. Сууупер много ще им се радвам.

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от elena333
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Всеки си е мислил малко или много...
    Важно е какво ще ти поднесе живота.
    +1
    +100
    Суетата.Моят любим грях.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми мисля си ,ама едва ли ще стане както аз го мисля... имам намерение след 26 да се женя и да раждам деца ,защото искам да си поживея Иначе ако си имам сериозен и дълго годишен приятел може би след като съм пълнолетна ще излезна да живея сама с него . . . за друго не зная А и че повече от 2 деца не искам

Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^
    Ne!Nai-glupavoto neshto e 4ovek da si pravi planove...jivotut si znae rabotata..raz4itam na nego!
    Така е . Винаги ми е било досадно , да слушам някой как ще стане супер модел или певица . Много наивно звучи .

Znam si bude6teto mnogo qsnoo V nqkoq syper luxsoza ku6ta s basein spe4elena tototo S 1 sklad pulen do gore s joint i nqkoie qk rastafar do mene

Re: бъдещо семейство

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хора не зная дали има такава темичка,но ще я пусна,пък каквото ще да става.Не се ли замисляте някой път за неща,които трябва да се случат в близкото бъдеще.Например-какво ще работите,кога ще се ожените/омъжите,колко деца ще имате,какво ще работят половинките ви,къде ще живеете/ще позволявате ли неща на децата си,за които на вас ви се карат.Ще бъдете ли добри родители.
    Темата не е кой знае какво,ама ако искате драснете няколко реда
    Да, аз вече знам какво ще работя - ще бъда адвокат. Знам, че искам да имам поне 4 деца. Знам, че нещото, което най-много искам, е да бъда добър родител. Понеже от известно време се оправям сама и живея с приятеля си, просто няма как да не правя планове. Защото ако не си подредя всичко така, както на мен би ми се искало, може и да няма какво да ядем утре. Знам, че е рано да мисля за повечето от тези неща, но ми се налага да съм готова за всичко, защото понякога животът те изненадва в най-неподходящия момент. И още нещо знам - никаква сила не може да ме накара да сключа граждански или църковен брак.
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Голям фен
    имам още миниимум 15 години до тея неща.. така че не ми се мисли

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не си поставям ясни планове, за да нямам ясни разочарования.

Град
    Долината На Идиотщината
    замислял съм се ама планове не съм си правил защото като планираш нещо става така както не си искал да стане...

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Аз не вярвам в съдбата!!! Животът е такъв какъвто си го направиш! Всичко зависи от тебе!

Първо на първо трябва да завърша high school. После на всяка цена трябва да ме приемат тука в едни много елитен университет като едновременно ще работя. За любовен план незнам какво ще става. И живи и здрави на 22-23 години аз трябва да завърша та чак след това се почва кариера и семейно положение..Това са ми сметките до сега, дано да не се окажат криви.
    ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Аз не вярвам в съдбата!!! Животът е такъв какъвто си го направиш! Всичко зависи от тебе!

Първо на първо трябва да завърша high school. После на всяка цена трябва да ме приемат тука в едни много елитен университет като едновременно ще работя. За любовен план незнам какво ще става. И живи и здрави на 22-23 години аз трябва да завърша та чак след това се почва кариера и семейно положение..Това са ми сметките до сега, дано да не се окажат криви.
    Не мислиш ли да се връщаш в Булгаристан?

Град
    Русе
    Еми, като се има предвид, че съм завършил даскало, първа година студент, малко или много вече си правя някви що-годе ориентировачни планове, щото както казахте, 1;1 никога не става. След 3-4 ще завърша (ако успея де), междувременно ще имам фирма или ще работя при сестра ми и след като завърша ще си направя, евентуално ако имам фр към 25+ може да съм вече задомен, а към 30-35 годишна възраст с 2 момчета и 1момиче. :Р Може да замина и за Англия .... А може и утре да умра... съдба... Тряа да сме реалисти...

Разбира се, че си правя планове. Не мога да си представя как ще седя със скръстени ръце и ще чакам всичко да ми падне от небето.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

НЕ!
    като малка си представях как ще се омъжа за някой китаец тогава бях луда по китайската кухня

не мога да планирам нищо конкретно..но определено знам какво искам, а именно: стабилна кариера ( както моята така и на мъжа ми ), сигурен дом, 2 или 3 деца.. а кога и къде..Господ си знае работата
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си