- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- бъдещо семейство
мда, в близко бъдеще по закон няма да имам вечерен час :P повече не съм мислил, мразя да си правя планове
Мислила съм какво ще бачкам. Два варианта имам, а и има време, докато дойде моментът, в който трябва да решавам.
За семейство и такиване неща, замисляла съм се, дам, но не кой знае колко много. Има поне 10тина години до тогава... кой знае в какво ще съм се превърнала.
Искам да имам момченце и момиченце. Сууупер много ще им се радвам.![]()
+100Първоначално написано от elena333
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Еми мисля си ,ама едва ли ще стане както аз го мисля... имам намерение след 26 да се женя и да раждам деца ,защото искам да си поживеяИначе ако си имам сериозен и дълго годишен приятел може би след като съм пълнолетна ще излезна да живея сама с него . . . за друго не зная
А и че повече от 2 деца не искам
Така е . Винаги ми е било досадно , да слушам някой как ще стане супер модел или певица . Много наивно звучи .Първоначално написано от ^Green_Lady^
![]()
Znam si bude6teto mnogo qsnooV nqkoq syper luxsoza ku6ta s basein spe4elena tototo
S 1 sklad pulen do gore s joint i nqkoie qk rastafar do mene
![]()
![]()
Да, аз вече знам какво ще работя - ще бъда адвокат. Знам, че искам да имам поне 4 деца. Знам, че нещото, което най-много искам, е да бъда добър родител. Понеже от известно време се оправям сама и живея с приятеля си, просто няма как да не правя планове. Защото ако не си подредя всичко така, както на мен би ми се искало, може и да няма какво да ядем утре. Знам, че е рано да мисля за повечето от тези неща, но ми се налага да съм готова за всичко, защото понякога животът те изненадва в най-неподходящия момент. И още нещо знам - никаква сила не може да ме накара да сключа граждански или църковен брак.Първоначално написано от Анонимко
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
имам още миниимум 15 години до тея неща.. така че не ми се мисли
Не си поставям ясни планове, за да нямам ясни разочарования.
замислял съм се ама планове не съм си правил защото като планираш нещо става така както не си искал да стане...
Аз не вярвам в съдбата!!! Животът е такъв какъвто си го направиш! Всичко зависи от тебе!
Първо на първо трябва да завърша high school. После на всяка цена трябва да ме приемат тука в едни много елитен университет като едновременно ще работя. За любовен план незнам какво ще става. И живи и здрави на 22-23 години аз трябва да завърша та чак след това се почва кариера и семейно положение..Това са ми сметките до сега, дано да не се окажат криви.
♥ ♥ ♥
Не мислиш ли да се връщаш в Булгаристан?Първоначално написано от Vikitooo
![]()
![]()
![]()
Еми, като се има предвид, че съм завършил даскало, първа година студент, малко или много вече си правя някви що-годе ориентировачни планове, щото както казахте, 1;1 никога не става. След 3-4 ще завърша (ако успея де), междувременно ще имам фирма или ще работя при сестра ми и след като завърша ще си направя, евентуално ако имам фр към 25+ може да съм вече задомен, а към 30-35 годишна възраст с 2 момчета и 1момиче. :Р Може да замина и за Англия .... А може и утре да умра... съдба... Тряа да сме реалисти...
Разбира се, че си правя планове. Не мога да си представя как ще седя със скръстени ръце и ще чакам всичко да ми падне от небето.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
НЕ!
като малка си представях как ще се омъжа за някой китаец![]()
![]()
тогава бях луда по китайската кухня
![]()
не мога да планирам нищо конкретно..но определено знам какво искам, а именно: стабилна кариера ( както моята така и на мъжа ми ), сигурен дом, 2 или 3 деца.. а кога и къде..Господ си знае работата![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}