.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Guest

обидена съм

Бахти ... не съм материалистка и никога не съм се хващала за такова нещо но днес ... ми идва да се самоубия.....

С приятеля ми ходим от 3 месеца... и ми честно да ви кажа аз съм водача в нашите отношения понеже той е прекалено срамежлив а аз съм доста по ... открехната и за 2ма ни.... и кво постоянно му пиша писъмца колко много го обичам и подобни картички , без повод имам предвид... и ся чаках свети валентин , взех му любимия ми парфюм , плюшено сърце , написах му стихче , картички и др глупости.... ем сорри но съм нещастна ...той ми подари едно миниятурно сърчице който бяха модерни преди 3 години незнам защо... не е да няма пари не е нещо да съм го обидила просто .......

Фен
    Град
    Велико Търново
    То и аз не съм материалист, ама хич даже, но... и аз съвсем малко бих се пообидил, но какво да кажа аз, като никой не се сеща за мен?!

Супер фен Аватара на sometimes_
    Ami vij, ne vsichki momcheta sa naqsno kakvo haresvat momichetata i ne vsichki momcheta haresvat praznika na Vlubenite,qvno za tvoq priqtel e bilo po-skoro zadaljenie ot kolkoto udovolstvie da ti kupi podaryk i e vzel pyrvoto,koeto e vidql prosto,za da mine ot red A i chestno kazano,neznam kak si s takyv chovek 3 meseca...ako ti si postoqnno iniciatora za vsichko,a toi samo bezdeistva...Vse pak nali vryzkata e,za da nosi udovolstvie i na dvamata,za da se chuvstvat i dvamata dobre...Neznam,pomisli dali ima smisyl samo a se tormozish i mychish,a toi da chaka vechno ti da vzimash resheniqta...
    I`m trying to make your dreams come true...

кисс^ме
    Guest
    еМИ ИЗВИНЯВАЙ МИЛА ОБАЧЕ ТИ СИ ПОПРЕКАЛИЛА С ПОДАРЪЦИТЕ-ПАРФЮМ,СЪРЦЕ,ВАЛЕНТИНКИ...... .МИ ПРЕДСТАВИ СИ ЧЕ НЕ Е ИМАЛ ПАРИ В МОМЕНТА(SKARAL SE E S TEHNITE I T.N). А ПЪК И ВАЖЕН Е ЖЕСТА.АЗ МН ПОВЕЧЕ БИХ СЕ ЗАРАДВАЛА НА НЕЩО МАЛКИЧКО, НО ОТ СЪРЦЕ!

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    A ti zashto samo mu kazvash kolko go obichash i go iznenadvash s i bez povod??? Ostavi go malko da disha. Spri da poemash initziativata i vij kak toi shte deistva. Ne se qdosvai tolkova za malkoto syrchitze. Vajen e jesta. Moje i naistina da go e napravil, kolkoto da mine nomera. I naistina nqkoi hora ne obichat Sv. Valentin. DAli zashtoto e katolicheski praznik, ili losho spomeni....nqma znachenie. Ne go misli tolkova.

Re: обидена съм

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Бахти ... не съм материалистка и никога не съм се хващала за такова нещо но днес ... ми идва да се самоубия.....

С приятеля ми ходим от 3 месеца... и ми честно да ви кажа аз съм водача в нашите отношения понеже той е прекалено срамежлив а аз съм доста по ... открехната и за 2ма ни.... и кво постоянно му пиша писъмца колко много го обичам и подобни картички , без повод имам предвид... и ся чаках свети валентин , взех му любимия ми парфюм , плюшено сърце , написах му стихче , картички и др глупости.... ем сорри но съм нещастна ...той ми подари едно миниятурно сърчице който бяха модерни преди 3 години незнам защо... не е да няма пари не е нещо да съм го обидила просто .......
    Ти на какво ще си доволна? "На всичко, стига да е кола" ли?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    eee te nqkoi mom4eta sa si takiva!!!a pak e vajno i 4e se e setil!!!nqkoi d daje i za tova ne se se6tat!!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    xaxa voubshte ne si materialistka,ne za kakvo.....
    vajen e jesta...znaesh li kolko momcheta ne kupuvat na gadjeto si dori tfa,dori ne se seshtat za tqh,a otivat i se napivat...
    Nauchi se da cenish i malkoto,bi trqbvalo da si dovolna samo ot tova che ti dava liubovta si i che ti e dal surceto si.....pone spored men,mislq che i mn drugi shte se suglasqt s men....
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Цитирай Първоначално написано от ht_7j
    A ti zashto samo mu kazvash kolko go obichash i go iznenadvash s i bez povod??? Ostavi go malko da disha. Spri da poemash initziativata i vij kak toi shte deistva. Ne se qdosvai tolkova za malkoto syrchitze. Vajen e jesta. Moje i naistina da go e napravil, kolkoto da mine nomera. I naistina nqkoi hora ne obichat Sv. Valentin. DAli zashtoto e katolicheski praznik, ili losho spomeni....nqma znachenie. Ne go misli tolkova.
    Tova e otgovora =D> =D> =D>
    LuBovTa E sLqPa!!!

Мега фен
    Скъсай го и остави момчето на мира!

Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    vajen e jesta...znaesh li kolko momcheta ne kupuvat na gadjeto si dori tfa,dori ne se seshtat za tqh,a otivat i se napivat...
    Nauchi se da cenish i malkoto,bi trqbvalo da si dovolna samo ot tova che ti dava liubovta si i che ti e dal surceto si.....pone spored men,mislq che i mn drugi shte se suglasqt s men....
    Ето това е! =D>

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Голям фен
    Град
    emi ne e li taka...ne bila materialistka,a ne se blagodari che momcheto dori zachita prasnika....

Dr. Kazimbutt Пуснато на: 15.02.1 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

sexy_macka написа:

Ето това е!
    mersi

Голям фен
    Град
    Jarhead☻ Пуснато на: 15.02.1 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

HahHAHHahahaHHahHAhHAhhahahah taq istoriq se narejda pod nomer 2 v kategoriq OLIGOFRENSKI ISTORII !
    =D>

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    =D>

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DimmuBorgir
    То и аз не съм материалист, ама хич даже, но... и аз съвсем малко бих се пообидил, но какво да кажа аз, като никой не се сеща за мен?!
    Mda, taka e, razbiram, 4e ti e stanalo kofti. Suvetatut mi e da go ostavi6 TOI da e iniciatorut na vruzkata vi, da spre6 ti da izmislq6 si4ko i da se 4udi6 kak vruzkata vi da bude po-interesna i zabavna, i da ima trupka ostavi go da vidim toi kfo 6e naprai... Osven tova 6te e hubavo ako 4rez nameci mu pokaje6 kolko maluk e negoviq podaruk pred tvoq i ako vse pak ne usee6 da go promeni6 - skusai s nego. Ne moje taka vinagi ti da si prenebregnatata .

не знаеш колко грозно звучи това,което каза....и най-нахално твърдиш,че не си била материалистка...
    подарил ти е сърце...може би ти е подарил неговото сърце?м?колко евтин подарък,а..?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от IdI0tKa:)
    подарил ти е сърце...може би ти е подарил неговото сърце?м?колко евтин подарък,а..?
    Мразя да цитирам мнения, но това е гениално.

Фен
    Град
    Sofiq
    Не те разбирам... явно си материалистка.. защо го отричаш... не помисли ли че за мъжете е мн по трудно да избират подаръци...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Guest
    IdI0tKa Пуснато на: Сря Фев 15, 2006 12:32 am Заглавие:

не знаеш колко грозно звучи това,което каза....и най-нахално твърдиш,че не си била материалистка...
    =D> Tova e istinata !

Голям фен
    Град
    Гост Пуснато на: 15.02.6 Заглавие:

Цитат:
    IdI0tKa Пуснато на: Сря Фев 15, 2006 12:32 am Заглавие:

Tova e istinata !
    emi tfa bqh as,ama sm leeko razseqna i ne bqh napisala user i parola

Повече от фен
    Честно, направо ви се чудя! Какъв по-хубав подарък от това, че човекът към когото имаш чувства е до теб??!?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от InHell
    Честно, направо ви се чудя! Какъв по-хубав подарък от това, че човекът към когото имаш чувства е до теб??!?
    Йее едно умно мнение /не че съм чела другите/

Хем казваш,че не си материалистка,хем се цупиш за глупости.
    По-добре се радвай,че тва момче има някви чувства към теб и заеби тъпите подаръци !
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

ATAKABG
    Guest
    и кво ти е виновен,пича бе? Да не ти е длъжен да ти купува квото и да е било? Нито той те е карал да му купуваш разни глупости,долкото разбрах,нито ти е длъжен той да ти купува.
    И бил "срамежлив". Еми като не ти харесва го заеби,що си се хванала с него? не ни занимавай тука с проблемите си.

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    vseki 4ovek po razli4en na4in pokazva 4uvstavata si.I vse pak toi se e setil za teb-moje6e da bude i po-lo6o .Osven tva mai naistina malko go zadu6ava6 s prisustvieto si.Ne 4e ne trqbva da mu obru6ta6 vnimanie no go ostavi i toi da napravi ne6to za vruzkata vi.
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Голям фен
    Ne e li po vajno na Sv.valentin da ste zaedno i da vi e hubavo,da se obichate ot kolkoto da se trovish shto ti e podaril neshto malko?Vajen e jesta loshtoto e che ti prosto nemojesh da go ocenish
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си