- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обидена съм
da te pitam ne6to:ima6 rojden den i si pokanila mnogo hora-ti za podarucite li gi kani6 ili za6toto znae6 4e s tqh 6te ti e supersko i 6te stane kupon?az bih gi pokanila za kupona!su6toto e i s gajeto ti toi ti e podaril edno malko sur4ice,kvo ot tova nali na praznika ste bili zaedno,spored men drugoto nqma zna4enie i naistina spri da go obsipva6 s podaruci!![]()
Аз па немога да разбера какъв Ви е вашия женски проблем....може да си му пращала писма и тва унова ама след като знаеш че е по срамежлив и мако по сдухан така да кажа,кво искаш?Не си ли доволна че той е до теб бе?Не си ли се замисляла че един ден може да го няма и да ти пропука ако наистина го обичаш?!кво от тва че ти е подарил малко сърчице...понякога малките подараци имат по голяма стоинос от големите и прекалените!Вие женскит (повечето) никога ама никога не оценявате малките неща и искате ако ни подарите голям подарък нашия да е ооооще по голям....един вид с тия подаръци му казваш че го обичаш....е хуу ако си мислиш че като ти е подарил нещо по малко те обича по малкок май са лъжеш...по някой път прекалено многото е супер натрапно и противно и трябва да има мярка!Ти си знаеш че той те обича и вместо да му благодариш че те обича и че е с тебе в трудни моменти и изобщо да си благодарна че го има,ти си тръгнала да пилиш че ти е подарил по малък подарък!Другото което е след като е малко по сдухан или срамежлив или незнам си кво е там значи не е могъл да прецени какво да ти земе защщото вие женските се имате претенции смисал пред нас сте яяя колко е хубаво ама после аа деби и боклука....както ние се премиряваме с по прости неща,така и вие смисал ти се научи!и са кво?Земи че ти е подарил нещо по малко иди го скъсай....лел тая женска логика...![]()
забравих да спомена че вие се се фащате за такива малки подробности и после се превръщат в егати драмите (не сички разбирасе визирам куклите мамини!)
БЛАГОДАРЯ!!!![]()
Ами..сори ама е тъпо.Според мен си си чиста материалистка.И освен това ..има хора , които не обичам такъв тип поадръци.Това не означава , разбира се, че приятеля ти не те обича.Даже може да те обича повече от колкото можеш да си представиш , просто не го показва с подаръци.Замисли се малко.Ако не одобряваш постъпките му..просто недей заблуждава момчето а му кажи в лицето" аз си търся мъж , който да ми прави подаръци , не ми пука дали ме обича или не , важни са скъпите подаръци" или нещо от рода. Верно , че ще му стане гадно , ама е по-добре отколкото да живее в заблуда. Явно не си пасвате.![]()
"Когато надникнеш в бездната,
бездната също надниква в теб"
Фридрих Ницше
Даже си и противоречиш!Темата ти е озаглавена че се сърдита а иначе казваш че не се сърдиш за такива неща и не си материялистка....последно сърдиш се или не ти пука![]()
Явно се сърди , но просто не иска да си го признае..дори сама пред себе си![]()
"Когато надникнеш в бездната,
бездната също надниква в теб"
Фридрих Ницше
Айде пак. Накарахте я да съжали, че е пуснала темата. Как не разбрахте, че хората търсят помощ не упреци. А всъщност дори не се замислихте. Може би подаръка е бил само катализатор и на нея й е дошло в повече да не бъде оценявана? Може би момичето прави всичко каквото може за да зарадва приятеля си и е очаквала в замяна да прекара добре на празника? Може би имаше предвид, че й се е искало поне веднъж той да оцени труда й и да и отвърне? И може би като каза, че й е подарил само едно мъничко сърце нямаше предвид, че е искала голям подарък, а по-скоро, че е искала той да поеме инициативата и да я изненада поне веднъж с нещо? Явно е по-лесно да упрекваме хората отколкото да се замисляме над проблемите им. И само за пояснение държа да отбележа, че дори да сте прави и тя да не успяла да оцени подаръка на момчето, то пак начина да й го кажете не беше чрез нападки, които уж правят вас да изглеждате много над тези неща. Е щом искате отричайте, но съм сигурна, че поне половината от вас също не биха се почувствали добре ако останат неразбрани на празника или приятелят им просто отбие номера.
Айде със здраве.
Vmesto da blagodari6 na Gospod za lubovta,koqto ti e dal,za radostta da bade6 s 4oveka,kogoto obi4a6,ti se qdosva6 zaradi edin podarakTova lubov li e?!Ne mislq
![]()
Za men li4no e vajno da se vidq s priqtelq si,da go gu6na i da usetq,4e me obi4a.6ibanite podaraci nqmat nikakvo zna4enie!A i toi moje da e nqmal pari za ne6to pove4e...pomisli li za tova??No nqma kakvo da ti govorim,prosto qvno si si takava..tuka horata se oplakvat,4e ne mogat da sa s horata,koito obi4at,4e imat problemi,4e stradat...a ti se qdosva6,za6toto ne sa ti podarili golqm podarak....![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)