.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    ПЛОВДИВ

Проблеми с гаджалька?

Имате проблеми с отсрещният пол? Прекалено бурзате!! Лоша компания ? Какво ви пречи да намерите подходяштия/подходяштата???

Guest
    problemi ne ne bix kazala.kakvo mi pre4i ponqkoga da si xvana gaje ami eto kakvo ot edin klas i sme mn dobri priqteli.ot kompaniqta ne ne mislq ako xaresav6 nqkoi ot tvoqta kompaniq 6te deistva6 oba4e kato znae6 4 emoje6 da razvali6 ne6to mn xubavo koeto e sega az li4no bix se sprqla kakto go pravq i sega .

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    da we gadje ot 1 klas ebati 6ita mnoo e zle ot kompaniq da ama ot klasa ne
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Град
    ПЛОВДИВ
    mnogo ot horata v kompaniqta vi magat da vi davat gra6tni saveti i za tova da ne vi varvi

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    и смисала каф бе6е ..не6то не загрях смисала ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен
    Град
    mircmax
    Mi, az imah problemi do tazi godina i vnezapno re6ih da se promnia i da izlizam pove4e abe s dve dumi da si kopuniasvam zdravo i mn mn da ne mi puka... i taka sega ima niakolko mom4eta v jivota mi i az bi trqbvalo da sum 6tastliva i radostna, no se 4uvstvam mn oburkana , za6toto izlizam na sre6ti, no pak ne moga da si nameria polovinkata, a ve4e ne sum tolkova zatvorena za sveta ...
    P.S. Kakvo ob6to ima tazi tema s cigarite i ostanalite ne6ta!?
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    може би това 4е няма никва логика ... просто поредната простотия !!!!!!!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Темата не е за този раздел, а по-скоро за 'Любов' или 'Всичко Тийн Накуп'.

Грешки..хмм....понякога много избързвам.

муахаххааха
    баси темата честно.
    кфо ми пречи ли? еми нищо не ми пречи
    прото ми писна да се занимавам с некфи
    смешници (щото ф тоя град друго няма да
    срешнеш)
    п.п. темата е тъпа, комплексирана и не е
    за тука.

Тва па е най лесното да зарибяваш жени, просто трябва да им разбираш психиката на тия гадини , и винаги да ги лъжеш и да ги държиш в шах защото ти се качват на главата. Поне на тая възраст защото не наят какво искат и ти за нищо на света не бива да им го даваш каквото и да е то .

Guest
    Ми май мноо съм притеснителен. Незная ма то май е въпрос на късмет.

еми всъщност нямам проблем.. пиша тук за да се похваля че си имам супер як пич \/

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    помислете..
    отиате на диско.. харесвате си момиче.. след няколко дена тръгвате с нея.. ама тя има много аверки и компанията се разшрирява.. тоест тфойте хора ще се запознаят с нейните аверки и така се уголемява групата.. така че е нормално авера/ката ти да е от тфойта компания нали туй ?!..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    абе чесно казано аз я бях намерил и бяхме мега астливи е поне аз де.....и до такава степен страдах след раздялата ни и ме е страх да се влюбя сега....това ме спира а от лоша компания никога щото аз не се събирам мн мн в компании!

Мега фен Аватара на machoka
    Време не ми достига за качествена връзка..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си