.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Moderated: Да скъсам ли със сегашното ми гадже или да...

V momenta hoda s edno mom4e na koeto uj mn mu se kefeh puk toi zapo4na da gi govori edni za seriozna vruzka i az... az se upla6ih. !Kak moga da luja tozi 4ovek 4e go haresvam obi4am ili Bog znae kakvo kogato si predstavqm 4e na negovo mqsto e edno drugo mom4e(s koeto hodihme 6 meseca i skusahme predi 3 meseca no vse o6te go obi4am stra6no mn i ne moga da go zabravq)4e toi me pregru6ta celuva i t.n...Prosto me e strah!Neznam kakvo da pravq!
    Da skusam s sega6noto mi gadje ili da ostana s nego i da se opitam da zabravq drugoto mom4e koeto e malko trudno 6tom sled 3 meseca o6te mi e v glavat... Pls pomognete mi!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Tova mnogo me zainteresuva interesno e ami nqma6 li 6ansove s predi6noto ti gadje za sega ostano nastrata tova mom4e i pomisli za biv6iq kaji kak sedqt ne6tata s nego problema idva ot tam
    LuBovTa E sLqPa!!!

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    moqt suvet shte bude kratuk,o se nadqvam da ti dade otgovor....a toi e Ne ostavqi segashniq si priqtel,koito NAISTINA te obicha,zaradi nqkoi si...koito moje bi dori ne te zaslujava.Spored men,mila,nqma smisl da taguvash po neshto veche isgubeno...gledai si budeshtoto,a moje bi za sega to e s momcheto,s koeto si sega
    YcneXxxx i naistina se nadqvam da sm ti pomognala...
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    moqt suvet shte bude kratuk,o se nadqvam da ti dade otgovor....a toi e Ne ostavqi segashniq si priqtel,koito NAISTINA te obicha,zaradi nqkoi si...koito moje bi dori ne te zaslujava.Spored men,mila,nqma smisl da taguvash po neshto veche isgubeno...gledai si budeshtoto,a moje bi za sega to e s momcheto,s koeto si sega
    YcneXxxx i naistina se nadqvam da sm ti pomognala...
    Ti do edna stepen si prava no tq ne go obi4a tova mom4e za6to da e s nego v takuv slu4ai...mnogo e gadno da si s 4ovek koito ne obi4a6
    LuBovTa E sLqPa!!!

Голям фен
    Град
    dam i ti si mn prava,no...nz...spored men reshenieto trqbva da vzemete samata tq,m ?
    zashtoto nie davame nashite mneniq,a surceto i chufstfata sa neini...no spored men i dvete do nqkakfa stepen sme pravi,a tq trqbva da vzeme reshenie kakfo da pravi

Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    dam i ti si mn prava,no...nz...spored men reshenieto trqbva da vzemete samata tq,m ?
    zashtoto nie davame nashite mneniq,a surceto i chufstfata sa neini...no spored men i dvete do nqkakfa stepen sme pravi,a tq trqbva da vzeme reshenie kakfo da pravi
    Dam... taka e ! E mila re6avai I uspeh! [-o<
    LuBovTa E sLqPa!!!

Guest
    Ne mislq 4e imam 6ans s mom4eto poneje to v momenta si ima priqtelka Znam 4e smisulat e nikakuv.. no prosto sum tolkova oburkana v momenta i ni6to ne moga da izmislq.A puk i v momenta az ucha v drug grad i se vijdame samo subota i nedelq vuob6te ako se vidim((

Голям фен
    Град
    milichka,shte se spravish prosto budi silna i ako fse pak mn obichash tova momche,Ne se otkazvai tazi liubov koqot ispitvash kum nego moje da ne se vurne
    YcneX

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Shtom nqmash shans sys staroto gadje, ostani pri segashnoto. Dai mu shans. Moje da sybudi po-dylboki chuvstva v teb. Opitai. Da go zarejesh e vinagi vyzmojno i e nai-lesnoto. Prosto ne go lyji, che go obichash ili tem podobni. Bydi iskrena s nego. Neshtata shte se naredqt.
    Uspeh

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от ht_7j
    Shtom nqmash shans sys staroto gadje, ostani pri segashnoto. Dai mu shans. Moje da sybudi po-dylboki chuvstva v teb. Opitai. Da go zarejesh e vinagi vyzmojno i e nai-lesnoto. Prosto ne go lyji, che go obichash ili tem podobni. Bydi iskrena s nego. Neshtata shte se naredqt.
    Uspeh
    Mda,taka trqbva da postypish! Ti sama kazvash,che nqmash shans s bivshiq,nqma smisyl da taish naprazni nadejdi.Po-dobre ostani sys segashniq si priqtel,a ako ne stane nishto...pone nqma da sajalqvash,nali taka? Ti sama reshavash v kraina smetka,no ne mislq,che zaradi minaloto trqbva da pravish trudno bydeshteto si.Uspeh! \/
    I`m trying to make your dreams come true...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си