.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    BellaA
    Guest

Moderated: Незнам какво да правя, за да се запозная с него?

Haresvam momche,s koeto ne se poznavame,no jiveem v edin kvartal i se vijdame sravnitelno chesto.Toi e s edna godina po-goliam.Ne znam kakvo da pravia,za da se zapoznaia s nego!?Zabeliazala sum kak me gleda i mislia,che se chuvstva neudobno v moe prisustvie!Na kakvo moje da se dulji tova?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    nz na kakfo moje da se dulji tova,no otnoso tova kak da se zaposnaete...mi prosto suberi "smelost" preglutni srama i otidi da se zaposnaete....tuko vij ste stanali edna prekrasna dvoichica
    YcneX
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Супер фен
    Град
    В България
    Може би въпросното момче те харесва,но също като теб се притеснява да завърже разговор.
    За да провериш дали наистина неудобството му се дължи на симпатиите му към теб, най-добре преодолей притеснението си и се запознай с него
    Сигурна съм,че все ще измислиш как да го заговориш, а оттам насетне ще ти е по-лесно да го "омаеш" Зарежи предрасъдъците,че момчето трябва да направи първата крачка и я направи ти.По-добре да опиташ,въпреки риска да бъдеш отхвърлена,отколкото да съжаляваш,че никога не си опитала.

ami nqma nishto strashno nito sramno da se zapznaesh s nqkoi..zagovori go neshto toi iska neiska shte ti otgovori

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Няма нищо страшно и срамно в това да се запознаеш с някой, както вече казаха.
    Просто отиваш при него и го заговаряш. От това как ще протече разговора може и да добиеш представа дали си му безразлична или не.
    Успех.

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Просто отиваш при него и го заговаряш. От това как ще протече разговора може и да добиеш представа дали си му безразлична или не.
    Успех.
    Suglaen sum!!!

USPEX i ot men

Повече от фен
    Град
    Луната
    Това че сте от един квартал дори ти олеснява запознанството.Просто като го видиш отиваш при него и го заговаряш.Може да си измислиш някаква тема като например къде има готин магазин за дрехи или нещо от тоя сорт.Абе просто действай няма какво да се сдухваш толкова.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Успех.
    Ми да ...

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    nz na kakfo moje da se dulji tova,no otnoso tova kak da se zaposnaete...mi prosto suberi "smelost" preglutni srama i otidi da se zaposnaete....tuko vij ste stanali edna prekrasna dvoichica
    YcneX
    Стааш,отиаш и му казваш в окото:Аз съм .....приятно ми е !Ако не ти каже дреме ми на гъза значи няма проблеми

sisonka
    Guest
    imam sa6tiqt problem.trqbva dase zapoznae6 s nego uj slu4aino

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    sisonka Пуснато на: 17.02.11 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

imam sa6tiqt problem.trqbva dase zapoznae6 s nego uj slu4aino
    prawa e mackata =D>
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Re: Moderated: Незнам какво да правя, за да се запозная с не

Цитирай Първоначално написано от BellaA
    Haresvam momche,s koeto ne se poznavame,no jiveem v edin kvartal i se vijdame sravnitelno chesto.Toi e s edna godina po-goliam.Ne znam kakvo da pravia,za da se zapoznaia s nego!?Zabeliazala sum kak me gleda i mislia,che se chuvstva neudobno v moe prisustvie!Na kakvo moje da se dulji tova?

Точка 7 от правилника!
    Благодаря!
    Виж, мацка, бих ти предложила една схема(лично съм я използвала>повяравй ми действа безотказано, зависи, как действаш, разбира се ) Ти си знаиш по кое време се засичате в квартала ви, и се скивате, и примерно-по тва време, за да не си сама, хем, се уговаряш с аверки, излизате и сядате някъде наоколо.
    Изчакваш го, и като мине, го заговаряш>>> пр, питаш го, дали знае колко е часа, или нещо от рода, разпитваш го дали живее наблизо( тука се праиш на приятно разсеяна), и разни такива подробности \/ За финал, изтърси, че трябва някой път пак да се видите!
    Тва според мен, е добра рецепта за целта!!!
    Е успеХче!!!
    ти ще дойдеш...но ще бъде късно
    аз ще бъда в гроб студен...
    ще целуваш букви, вместо устни
    и камък, вместо мен!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: Moderated: Незнам какво да правя, за да се запозная с не

Цитирай Първоначално написано от chefi_in-love*
    Цитирай Първоначално написано от BellaA

Точка 7 от правилника!
    Благодаря!
    Виж, мацка, бих ти предложила една схема(лично съм я използвала>повяравй ми действа безотказано, зависи, как действаш, разбира се ) Ти си знаиш по кое време се засичате в квартала ви, и се скивате, и примерно-по тва време, за да не си сама, хем, се уговаряш с аверки, излизате и сядате някъде наоколо.
    Изчакваш го, и като мине, го заговаряш>>> пр, питаш го, дали знае колко е часа, или нещо от рода, разпитваш го дали живее наблизо( тука се праиш на приятно разсеяна), и разни такива подробности \/ За финал, изтърси, че трябва някой път пак да се видите!
    Тва според мен, е добра рецепта за целта!!!
    Е успеХче!!!

мдааа и тва не е зле!Тамън ше му го кажеш в окото лично пред свидетели!

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    Цитирай Първоначално написано от the_green_man
    Успех.
    Suglaen sum!!!

USPEX i ot men
    i az si mislq taka uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си