- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Trqbwa t mi syveti,4e 6te po6tureq
[npAckoBkA], Adi, ti si adski gotin 4ovek i nqma za kakvo da se pritresnqva6... moje bi se se6ta6 koq s1m az,ano..never mind. Znae6 kakvo e polojenieto v klasa i az adski mnogo stradam,no...stiga za men. Pi6i si v temata,molq te,moje da obmenim ne6to..
lele,samo silno se nadqvam onova momi4e,koeto si opisala da ne s1m az
(-o-), първо, не съм Adi- объркала си се![]()
Мислиш ме за някоя другаПреди в сигнатурата си имах АДИ
,което значи "айде"
, а не е име. Може затва да си се объркала.
И един съвет----не споменавай имена в такива форуми,защото може да се получат недоразумения! Някой да помисли,че аз съм еди си коя, да прочете и въобще...казвам ти го от личен опит-в кефче така бях пуснала една тема с едно единствено име и се разбра...![]()
![]()
![]()
I'm gonna live my life...
shinin' like a diamond...
I say: HAVE A NICE DAY :]
If there's one thing I hang on to,
it gets me through the night
Истинското ми притеснение е,че в моята компания има едно момиче,което е малко по-осовободено по държание и момичетата й завиждат,а момчетата не могат да я приемат-откакто съм в нейната компания и към мен са се променили отнпшенията.
Mili4ka,a az si misleh,4e "HORATA S MNENIE" ne se interesuvat ot tova,koeto tebe sega te v1lnuva...,za6toto v kraina smetka vie bi trqbvalo da d1rjite edna na druga i vsi4ko ostanalo da e na zaden plan-ne moje nqkoi da ne te haresva,zaradi drug-pri4inata vinagi se krie v samata teb,a tova s kogo se dviji6-ti sama si go re6ava6,taka 4e i posledstviqta ti si gi nosi6..Vsi4ko zavisi edinstveno ot teb i ne moje6 da obvinqva6 kompaniqta si,zaradi sobstvenite si gre6ki. Ne me poznava6,mila,taka 4e molq te pove4e ne si davai ocenkata..
Drugoto,koeto mi pravi vpe4atlenie e,4e s tebe vinagi samo se zasi4ame v Internet prostranstvoto-6to nai-nakraq ne si kajem vsi4ko v o4ite... !? Vse intrigi,spletni,a ni6to realno...e to pisva...
Kazah ti ve4e: BYRKA6 ME S NQKOI DRUG! Prestani!Първоначално написано от (-o-)
zaebi 1ta grupi4ka i hodi pri drugata![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
zaebi 1ta grupi4ka i hodi pri drugata Smile LELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE kolko lesno go kaza samo
ti taka li si smenq6 kompaniite prez den prez dva samo 6toto nqkoi si ne te haresval..haha abe q zemi se usetimoqt savet e da ne ti dreme,te 6te te haresvat tolkova,kolkoto ti samata se haresva6,spri da misli6 za tqhnoto mnenie i si jivei jivota,radvai se na tova,koeto ima6..aide upseh
![]()
v moq klas sashto ima grupichki ot momui4eta i vsi4ki mom4eta sa si zaedno.Az sbm momiche ,no ne sbm 4ast ot nikoq ot grupichkite.Imam si edna "priqtelka" s koqto sedq na china i s tova se iz4erpvam otnosno momi4etata.Prez mejdu4asiqta proso sbm s mom4etata.Taka 4e ako vse pak darjish da si 4adst ot grupichkite,nameri SVOQTA GRUPICHKA-TAZI KOQTO 6TE TE NAKARA DA SE 4UVSTVASH DOBRE!I tbi kato ve4e mi pisna da povtarqm dumata "grupichka" 6te se otteglq i 6te ti pojelaq kasmet![]()
Мерси на всички!![]()
Гледам да прилагам съветите,само дето сега стават едни обърквации...едно от момичетата,с които се разбирам,ще се мести в друга гимназия. Родителите й не искат да остава в класа, щото и влияел зле.
Сега се чувствам много гадно![]()