Цитирай Първоначално написано от [прАсковкА
]Моля ви за съдействие,защото не мога да издържам вече!
Става дума за обстановката в училище, по-точно в класа ми. Не съм скарана с никого, но разбира се има групички в класа. Преди бях в една от групичките,но те започнаха да не ме уважават и аз отидох в една от другите групички. Оттогава старата ми група само едно здрасти ми казва и толкоз. Това обаче не е основният проблем. Истинското ми притеснение е,че в моята компания има едно момиче,което е малко по-осовободено по държание и момичетата й завиждат,а момчетата не могат да я приемат-откакто съм в нейната компания и към мен са се променили отнпшенията. Преди, в старата компания, ме възприемаха за такава каквато съм-весела,общителна,забавна... сега в новата повечето смятат,че съм се променила,а не е така! Аз страдам,защото съм си чувствителна,обаче не може да не ми пука,защото тея хора,които са си променили отношението към мен, ми харесват-искам да си възвърнем отношенията! Говорих с тях на тая тема*пряма съм*, те казаха,че разбират,ама все пак си личи,че не ме приемат както преди-и от това се чувствам мн тъпа и безинтересна:*( МОля, помогнете!
Общо взето си станала някаква общачка според тях,споко,дори и да е така да не ти пука,важното е да си гледаш интересите.