.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от sexy_play_baby
    наще всеки ден се заяждат с мен постоянно ми викат за глупости само на компа седиш нищо не праиш ужасссс
    ем ако още не си разбрал да кажа и на тебе - начи майка ти и баща ти са на по-малко от 12
    First rule - I rule

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    mi iaz si se karam s maikak si vupreki 4e sam na 14 no to nai nakraq se svikva i ne im obra6ta6 vnimanie na teq sporove

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от terry
    mi iaz si se karam s maikak si vupreki 4e sam na 14
    ЛЪЖЕШ!!!Ако искаш да разбереш откъде знам питай мафиозо
    First rule - I rule

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    Цитирай Първоначално написано от ImaNewbie
    mi iaz si se karam s maikak si vupreki 4e sam na 14
    ЛЪЖЕШ!!!Ако искаш да разбереш откъде знам питай мафиозо
    mafiozo puk ot kude 6te znae???
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Голям фен
    Град
    a puk mafiozo otde me znae

Град
    в мечтите ми..
    Аз мн се рядко се карам с наще .Най-често ми викат за тва, че мн време седя на комра , някой път се пребера по-късно ..абе с две думи за глупости.

~Evanescence.Forever.~

Голям фен
    Град
    verno ot kude i za6to mu e da znae

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MAFIOZO
    na teb ne ti davam pove4e ot 12 godini!!!
    А на теб не повече от 11 като умствен багаж.

По темата. Виж, аз се карам с наще, но го правя със стил. Не им крещя, но ако яко ме дразнят ги обиждам по такъв начин, по който да ме разберат най-добре. \/

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от half life

По темата. Виж, аз се карам с наще, но го правя със стил. Не им крещя, но ако яко ме дразнят ги обиждам по такъв начин, по който да ме разберат най-добре. \/
    za tebe nqma kvo da govorim po avatara ti razbiram kolko ti e tvoq bagaj

Guest

Виж, нещо почна да ми простеш не от одавна така, че по добре да не се засичаме, че ми ставаш жалък! \/

Повече от фен
    Постоянно с майка ми.

Супер фен
    ne se karam s tqh te se karat s men ....no skoro vreme 6te im teglq 4ertata i nqma da me vidqt pove4e

Град
    софия
    С майка ми се разбирам перфектно,тя е суупер човек,с баща ми си имам проблемчета,ма се живее

Голям фен
    Град
    verno ot kude i za6to mu e da znae
    mi iu az tova kazvam mnogo e zle

Голям фен
    Град

Виж, нещо почна да ми простеш не от одавна така, че по добре да не се засичаме, че ми ставаш жалък! \/
    na koito ne mu iznasq da se iznasq!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    seen_man2,нищо лично,но се надявам да нямам толкова неблагодарно дете като теб
    не стига факта,че като първия селянин си се бил с някого,ваще не са ти казали нищо,а са се държали така добре,а ти се оплакваш
    иначе,че аз се карам с наще - да,карам се
    особено с майка ми.. все е недоволна от мен,държала съм се не знам си как,отговаряла съм и.. абе .. дребни и тъпи истории
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    roditelite sa takiva mislqt si 4e zavinago 6te si ostanem tehtite pelena4eta mislq 4e trqqq da im pokajem 4e sme golemi

0biChkam SlyNcEt0 :}

Аз пък съм в мн добри отношения с наще и ако се караме, което се случва супер рядко, то е заради някви дребни глупости, които не са от голямо значение за нас и затва ни минава бързо и пак всичко си е тип-топ
    ...Be Yourself No Matter What They Say...
    P E A C E

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Цитирай Първоначално написано от AnnG
    Da redovno si se karame i nai ve4e s maika mi,ba6ta mi toi me slu6a mene i rqdko mi se otvarq i tem podobni,no s maika mi vinagi 6te se nameri ne6to za koeto da sporim i vinagi tq po4va purva,awe vse 6e nameri ne6to,bilo to ozenki ili ne6to drugo,ama 6to ne si izmila 4iniite,prohasmuka4kata ne si pusnala,e sorry ama az ne sum doma6na prislujniza.Ili puk v rabotata 6te e imalo grandiozen skandal i posle zqla ve4er na men si go izkarva,ei hva6tat me bqsovete nqkoi put,no az nali sum dobri4ka i ne kazvam ni6to,no kato izkliu4im vsi4ko tova bi bila nai-dobroto mam4e na sveta
    mm da i az imam syshtiq problem samo deto i 2-ta mi mrynkat za chiniite i prahosmukachkata ama ako stava duma za izlizane i za po kysno pribirane mamcheto e choveka inache tatko samo mrynka

O,da Postoqnno

s na6te se karam mn 4esto. ama kakvo da se pravi!?....te ne vinagi mogat da me razberat.vinagi sme na razli4ni mneniq za vsi4ko.prosto ne stava da govorime

lelq vi Strina
    Guest

tajno mi e deca, 4e ste tolkova napereni sega- v puberiteta!

ne sly4ayno zatarsih v neta,s dumata truden puberitet, ne6to da se obrazovam sama, za da razbera, za6to ne6tata ne varvqt naposledak s moq sin, koyto e na 16 g. Dnes toy me obidi, kato kaza, 4e az sam bila nay-ludata mayka v kvartala i sam bila- izfirqsala.
    A tova vsi4ko e zatova, 4e my sprqh djobnite pari.
    I za6to li? za6toto 2-ra godina hodi na daskalo,samo s mineralna voda i 1 tetradka po vsi4kologiq.
    A kajete mi- tova moje li da ne predizvika infarkt na va6tite roditeli? a posle se pitate- za6to maykite vi iskali da miete 4iniite ili da pyskate prahosmyka4ki, ili pak mom4etata 6te kajat, 4e tova e jenska rabota. Ot takiva drebni problemi kato tezi bitovizmi, po-kasno stava ot vas- OOOOO nyli, deca!

Guest

Re: tajno mi e deca, 4e ste tolkova napereni sega- v puberit

Цитирай Първоначално написано от lelq vi Strina
    ne sly4ayno zatarsih v neta,s dumata truden puberitet, ne6to da se obrazovam sama, za da razbera, za6to ne6tata ne varvqt naposledak s moq sin, koyto e na 16 g. Dnes toy me obidi, kato kaza, 4e az sam bila nay-ludata mayka v kvartala i sam bila- izfirqsala.
    A tova vsi4ko e zatova, 4e my sprqh djobnite pari.
    I za6to li? za6toto 2-ra godina hodi na daskalo,samo s mineralna voda i 1 tetradka po vsi4kologiq.
    A kajete mi- tova moje li da ne predizvika infarkt na va6tite roditeli? a posle se pitate- za6to maykite vi iskali da miete 4iniite ili da pyskate prahosmyka4ki, ili pak mom4etata 6te kajat, 4e tova e jenska rabota. Ot takiva drebni problemi kato tezi bitovizmi, po-kasno stava ot vas- OOOOO nyli, deca!
    ti si lyda ma kak 6e my spre6 djobnite OMFG Ako znae6 kakvi misli my minavat prez yma seki 2ri y4enik hodi s tetradka po si4kologiq

Град
    Търново
    с майками се разбирахме само когато имаме пари и ходим по градовете да си купуваме дрехи. иначе се ненавиждахме ако мога да го кажа така. и то по простата причина че тя иска да се играе в нас по нейните правила. аз си играех по моите и исках тя да играе по маите, но неставаше никога. по едно време се опитвах да играя по нейните, но пак не можеше да и се огоди. поне не ми е правила проблеми де. на приятелките ми им казваха вечерни часове. не ги пускаха да излизат, а при мене беше различно.
    мен дори не са ме питали каде отивам и с кой и кво ще правя. понякога това ми е липсвало но както и да е.
    с баща ми беше по различно.
    аз съм му любимката. и понеже той вечно е бил по пътищата и по чужбините за да може аз и сестра ми да имаме всичко (и най-вече аз) и се виждахме много рядко и сме се разбирали винаги.
    вярно че винаги се е опитвал липсата му да я запълни с пари 9на което ще си кажете идеално, но не е така. парите не са всичко) и повечето ни теми за разговор са били какво имат другите за да ми прати пари да си го купя и аз, сме говорили за всичко друго. и сега в 4:14 през ноща мога да му се обадя и да му споделя ако имам някакъв проблем и винаги ще ми помогне въпреки че е на 2000 км от мен и че съм вече малко по големичка.
    с него никога ама наистина никога не съм имала проблеми.
    по-добре гадна кучка, отколкото добра зубарка!

Фен
    Град
    Belene
    Mene ni6to ne me pitat. Daje nqma za kakvo da si govorim ponqkoga

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си