- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- karate li se s va6te
ем ако още не си разбрал да кажа и на тебе - начи майка ти и баща ти са на по-малко от 12Първоначално написано от sexy_play_baby
First rule - I rule
mi iaz si se karam s maikak si vupreki 4e sam na 14 no to nai nakraq se svikva i ne im obra6ta6 vnimanie na teq sporove
ЛЪЖЕШ!!!Ако искаш да разбереш откъде знам питай мафиозоПървоначално написано от terry
First rule - I rule
mafiozo puk ot kude 6te znae???Първоначално написано от ImaNewbie
![]()
![]()
![]()
![]()
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
a puk mafiozo otde me znae
Аз мн се рядко се карам с наще.Най-често ми викат за тва, че мн време седя на комра
, някой път се пребера по-късно
..абе с две думи за глупости.
~Evanescence.Forever.~
verno ot kude i za6to mu e da znaeПървоначално написано от terry
А на теб не повече от 11 като умствен багаж.Първоначално написано от MAFIOZO
По темата. Виж, аз се карам с наще, но го правя със стил. Не им крещя, но ако яко ме дразнят ги обиждам по такъв начин, по който да ме разберат най-добре. \/
za tebe nqma kvo da govorim po avatara ti razbiram kolko ti e tvoq bagajПървоначално написано от half life
Виж, нещо почна да ми простеш не от одавна така, че по добре да не се засичаме, че ми ставаш жалък! \Първоначално написано от MAFIOZO
/
Постоянно с майка ми.
ne se karam s tqh te se karat s men ....no skoro vreme 6te im teglq 4ertata i nqma da me vidqt pove4e
С майка ми се разбирам перфектно,тя е суупер човек,с баща ми си имам проблемчета,ма се живее![]()
mi iu az tova kazvamПървоначално написано от MAFIOZO
![]()
![]()
mnogo e zle
na koito ne mu iznasq da se iznasq!Първоначално написано от half life
seen_man2,нищо лично,но се надявам да нямам толкова неблагодарно дете като теб![]()
не стига факта,че като първия селянин си се бил с някого,ваще не са ти казали нищо,а са се държали така добре,а ти се оплакваш![]()
![]()
иначе,че аз се карам с наще - да,карам се
особено с майка ми.. все е недоволна от мен,държала съм се не знам си как,отговаряла съм и.. абе .. дребни и тъпи истории![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз пък съм в мн добри отношения с наще и ако се караме, което се случва супер рядко, то е заради някви дребни глупости, които не са от голямо значение за нас и затва ни минава бързо и пак всичко си е тип-топ![]()
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
mm da i az imam syshtiq problem samo deto i 2-ta mi mrynkat za chiniite i prahosmukachkata ama ako stava duma za izlizane i za po kysno pribirane mamcheto e chovekaПървоначално написано от AnnG
inache tatko samo mrynka
O,daPostoqnno
![]()
s na6te se karam mn 4esto. ama kakvo da se pravi!?....te ne vinagi mogat da me razberat.vinagi sme na razli4ni mneniq za vsi4ko.prosto ne stava da govorime
ne sly4ayno zatarsih v neta,s dumata truden puberitet, ne6to da se obrazovam sama, za da razbera, za6to ne6tata ne varvqt naposledak s moq sin, koyto e na 16 g. Dnes toy me obidi, kato kaza, 4e az sam bila nay-ludata mayka v kvartala i sam bila- izfirqsala.
A tova vsi4ko e zatova, 4e my sprqh djobnite pari.
I za6to li? za6toto 2-ra godina hodi na daskalo,samo s mineralna voda i 1 tetradka po vsi4kologiq.
A kajete mi- tova moje li da ne predizvika infarkt na va6tite roditeli? a posle se pitate- za6to maykite vi iskali da miete 4iniite ili da pyskate prahosmyka4ki, ili pak mom4etata 6te kajat, 4e tova e jenska rabota. Ot takiva drebni problemi kato tezi bitovizmi, po-kasno stava ot vas- OOOOO nyli, deca!
ti si lyda ma kak 6e my spre6 djobnite OMFG Ako znae6 kakvi misli my minavat prez yma seki 2ri y4enik hodi s tetradka po si4kologiqПървоначално написано от lelq vi Strina
с майками се разбирахме само когато имаме пари и ходим по градовете да си купуваме дрехи. иначе се ненавиждахме ако мога да го кажа така. и то по простата причина че тя иска да се играе в нас по нейните правила. аз си играех по моите и исках тя да играе по маите, но неставаше никога. по едно време се опитвах да играя по нейните, но пак не можеше да и се огоди. поне не ми е правила проблеми де. на приятелките ми им казваха вечерни часове. не ги пускаха да излизат, а при мене беше различно.
мен дори не са ме питали каде отивам и с кой и кво ще правя. понякога това ми е липсвало но както и да е.
с баща ми беше по различно.
аз съм му любимката. и понеже той вечно е бил по пътищата и по чужбините за да може аз и сестра ми да имаме всичко (и най-вече аз) и се виждахме много рядко и сме се разбирали винаги.
вярно че винаги се е опитвал липсата му да я запълни с пари 9на което ще си кажете идеално, но не е така. парите не са всичко) и повечето ни теми за разговор са били какво имат другите за да ми прати пари да си го купя и аз, сме говорили за всичко друго. и сега в 4:14 през ноща мога да му се обадя и да му споделя ако имам някакъв проблем и винаги ще ми помогне въпреки че е на 2000 км от мен и че съм вече малко по големичка.
с него никога ама наистина никога не съм имала проблеми.
Mene ni6to ne me pitat. Daje nqma za kakvo da si govorim ponqkoga