- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- karate li se s va6te
specialno mene na6te mn ama mn me draznqt, i vse o6te se ligavqt s mene. v4era se ru6tam ot vunka vikam im boli ma buzata (bih sa s edin
) i maika mi sled 1 min ma celuva
ama men mn ma boli . ebaat ma seki den za ne6to neska ma ebaat dali sam pu6il cigari i nekvi super tupi ebavki naprao mi ide da gi ..................... tui 4e spodelqite si mukata [-o<
na teb ne ti davam pove4e ot 12 godini!!!
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
ти си ебати умника пък - като има проблем с техните бил на 12...тее пък като ти глеам акъла не си на повече от 6
First rule - I rule
da dobre! mnoo pozdravi ima6 ot gospojata v detskata gradinaПървоначално написано от ImaNewbie
opa da raztegnem po4ivka 5 min i posle pravim dvustrana igra! i 6te zavur6im s kvadrati utre 2 i 30 zapo4va trenirovkata 6te bude fitnes nosete si obuvkite za fitnesПървоначално написано от Jarhead☻
Разправям се с нашите. Няма как - всеки е така.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Всеки ден и то все за глупости, просто си изкарват яда на мен и аз какво да правя, понасям, то се свиква като нямаш избор...
хохох ами даааа... с баща ми само като се видим и вече сме се изяли.... ммм какво да ви кажа с него не се търпим много ето например прединяколко дена ме докара до нервна криза...успокоителни истории.. а вчера ми подарява цветя..изобщо..нямам думи![]()
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
начи сичките сте на по 12
First rule - I rule
Възникват разправии и дразги но не са много често
Аз пък все още нямам 12.![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
начи още ще се караш с ваште,като минеш дванайсетака са ти решени проблемитеПървоначално написано от Oyamoto
First rule - I rule
Ami karam se no chat pat...
Mi da,karam se s na6te.Nai-4esto 4e te mi kazvat edno,a az si deistvam kakto az si mislq za dobre![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Уфф нямам търпение да дойде този момент.Първоначално написано от ImaNewbie
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
az si se razbiram s na6te idialno.. skandalite nai-4esno sa svurzani s lipsata na pari.....
mnogo rqdko \/
Карам се постоянно.![]()
ммммм дааааа non-stop...ама лошо няма![]()
Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
Лао Дзъ
oo i az taka non-stop
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Аз мнооого рядко се карам с нашите.![]()
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!
Da redovno si se karame i nai ve4e s maika mi,ba6ta mi toi me slu6a mene i rqdko mi se otvarq i tem podobni,no s maika mi vinagi 6te se nameri ne6to za koeto da sporim i vinagi tq po4va purva,awe vse 6e nameri ne6to,bilo to ozenki ili ne6to drugo,ama 6to ne si izmila 4iniite,prohasmuka4kata ne si pusnala,e sorry ama az ne sum doma6na prislujniza.Ili puk v rabotata 6te e imalo grandiozen skandal i posle zqla ve4er na men si go izkarva,ei hva6tat me bqsovete nqkoi put,no az nali sum dobri4ka i ne kazvam ni6to,no kato izkliu4im vsi4ko tova bi bila nai-dobroto mam4e na sveta![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
наще всеки ден се заяждат с мен постоянно ми викат за глупостисамо на компа седиш нищо не праиш ужасссс
![]()
![]()
![]()