.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Moderated: Какви момичета харесвате на ръст и кльощави или..

abe iskam da popitam kakvi momi4eta haresvate na rast smisal po visoki4ki ili kam 160-165 iii sa6to klio6tavi ili po zakragleni

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точки 1 и 7 от правилника!
    Благодаря!
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

Guest
    160-170, 50-60 kilograma

uni krasivi i privlekatelni

Супер фен
    А,аз само да попитам вие като ходите по улицата си носите сантиметър и кантар или как?! хаха...сичко си зависи от човека(няма зн дали е момче или момиче),а не от тва колко е висок и колко тежи,но нз де аз съм момиче и не разбирам
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    strange__ Пуснато на: 15.02.2 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

А,аз само да попитам вие като ходите по улицата си носите сантиметър и кантар или как?! хаха...сичко си зависи от човека(няма зн дали е момче или момиче),а не от тва колко е висок и колко тежи,но нз де аз съм момиче и не разбирам
    xaxa da,nqma da e zle da otgovorite na toq vupros,momcheta....
    as ne sm 160,50kg,rusa kosa,sini ochi i nz si kfo(deto povecheto momcheta iskat) as sm s kest kosa,kafqvi ochi 157sm i 43kg puk mn me haresfat...spred men visochinata i tegloto imat nai-malko znachenie ...
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    има ли значение?

@Ogonek I Cooh + Nicky Danev at clubSCREAM.avi

Супер фен
    Град
    до тебе...
    e nema budat nekfi klu6tavi deto si gubqt drehite po putq 6tot sa Mn slabi be nekade okolo 45-50 kg 160-165
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Pick-up Artist
    Guest
    Авторке,

харесвам (а почти всеки ден заговарям ново момиче) добре поддържана, слабичка жена с излъчване. Но не може нищо да ме отблъсне толкова бързо, колкото комплексите й.

Като например "добре ли изглеждам, той харесва ли ме, трябва ли да съм руса".

Първо, поддържай се, второ, избави се от комплексите си, които прозират във въпроса на тази тема. Ще усетиш колко си харесвана по погледите и отношението.

Успех и вяра, малката

Цитирай Първоначално написано от Pick-up Artist
    Авторке,

харесвам (а почти всеки ден заговарям ново момиче) добре поддържана, слабичка жена с излъчване. Но не може нищо да ме отблъсне толкова бързо, колкото комплексите й.

Като например "добре ли изглеждам, той харесва ли ме, трябва ли да съм руса".

Първо, поддържай се, второ, избави се от комплексите си, които прозират във въпроса на тази тема. Ще усетиш колко си харесвана по погледите и отношението.

Успех и вяра, малката

Шапка ти свалям за мнението.Мн правилно какзано =D> =D>

ne sa kompleksi prosto mi e interesno kakvo vi e mnenieto
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

Мега фен
    Некльощави, недебели, с нежно лице, по-височки.

Повече от фен
    170 и нагоре, на килограми около 55-57. Минималните покриващи дървета не мога да ги понасям.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    не съм мерил.
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Мисля,че това да си избираш момиче по ръста и теглото е супер тъпо. \/
    Какво, ако примерно момичето не е от най-високите няма да излезете с нея?!?

angel4eto_666
    Guest
    аз съм 170см и 50кг със зелени очи ,но моите приателки с нищо не ми отстапват така че няма много голямо значение как изглеждаш

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    За мен поне няма значение ръст тегло малко по пълна или незнам си кво...тва за тия неща не е виновна тя е освен ако не е някоя свиня дет са тъпчи през 5 секунди с понички!важното е да има чуства и взаимно разбирателство

Мега фен Аватара на machoka
    Хайде пак започнахме като че ли да избираме надуваеми кукли, а да не говорим за живи човешки същества, изтъкани от нерви и чувства

По-субективни елементи в това отношение няма. Тресне ли те любовта, и 40 и 240 килограма да тежи, няма да ти излезе от съзнанието и ден и нощ.

А квалификациите ви на повечето са повече от недопустими и обидни към момичетата. Това да не е парче месо, че ще го мериш на кило?

Замълчете и не се излагайте така.

Не мога да разбера хората, които казват аз харесвам еди колко си високи момичета, с еди кви си очи, еди ква коса и т.н. (същото за момичетата - мускули и т.н.)! Да не би да се влюбваме по каталог??!

Аз постоянно си нося кантари и метър с мене, за да проверявам дали момичето отговаря на изискванията ми и а малко да е мръднала от мойте параметри я режа!

Точно тези комплекси пречат на много хора! Забравете комплексите - ТЕ ПРЕЧАТ!!!

До авторката - от това което си написала изглежда че теб те притеснява ръста и това колко си закръглена!?! Да не ти пука! Просто се грижи да имаш хубаво излъчване, приятен характер и всичко ще е точно! Сигурен съм, че човекът който ще те хареса изобщо няма да обръща внимание на това колко си висока или колко тежиш! СПОКО!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Човечето
    Не мога да разбера хората, които казват аз харесвам еди колко си високи момичета, с еди кви си очи, еди ква коса и т.н. (същото за момичетата - мускули и т.н.)! Да не би да се влюбваме по каталог??!

Аз постоянно си нося кантари и метър с мене, за да проверявам дали момичето отговаря на изискванията ми и а малко да е мръднала от мойте параметри я режа!

Точно тези комплекси пречат на много хора! Забравете комплексите - ТЕ ПРЕЧАТ!!!

До авторката - от това което си написала изглежда че теб те притеснява ръста и това колко си закръглена!?! Да не ти пука! Просто се грижи да имаш хубаво излъчване, приятен характер и всичко ще е точно! Сигурен съм, че човекът който ще те хареса изобщо няма да обръща внимание на това колко си висока или колко тежиш! СПОКО!
    All true on one place!!!

Повече от фен
    @ machoka

Ами ако не покрива поне някои от критериите ти за това "що е то привлекателно момиче", няма да те тресне.

Ниските не ме кефят, не казвам че не са хубави или нещо друго, просто това са ми предпочитанията. И определено много мразя да се навеждам когато се целуваме.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от InHell
    @ machoka

Ами ако не покрива поне някои от критериите ти за това "що е то привлекателно момиче", няма да те тресне.

Ниските не ме кефят, не казвам че не са хубави или нещо друго, просто това са ми предпочитанията. И определено много мразя да се навеждам когато се целуваме.
    Там е въпроса, че нямам 'критерий'. Имаш ли такива - създаваш си клетка, в която ограничаваш любовта и я вместваш в това определено пространство.

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    InHell Пуснато на: 18.02.2 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

@ machoka

samo da ti kaja che povechete niska sa mn po-sexy ot nekfi jirafi...
    as sm niska,a puk ima milioni momcheta,deto iskat da sa s men...
    taf nqma znachenie...
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Мега фен
    И когато видят колко ти е високо самочувствието, те зарязват.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    taf nqma znachenie...
    Ама знаеш ли как ми дреме на достойнството колко те харесвали - като не ми хванеш окото (както подчертах и натъртих, харесвам по-високи момичета - оставям на страна че съм 190 см.) ми е `се тая колко си хубава и колко те харесвали. А ако ти липсва и едно специфично излъчване което не всяка го притежава - познай. Не ме припознавай с някой който не подбира. Предпочитам качеството пред количеството. Пък и живеем в свободна (уж) страна - всеки си има право на мнение, предпочитания и т.н. - това е моето.

Относно жирафите - много смешно ми става като гледам влажните погледи на мъжете когато влезем в някой клуб с приятелката ми, или когато вървим по улицата почти всеки като ни подминава и хооооп, завърта очичките.

Peace, и по-полека със самочувствието, че падането по дупе от високо боли!

EDIT: въпреки че съм използвал думата "момичета", въщност си падам по жени, а не по момичета.

EDIT_2: избрал съм да си имам клетка. Иначе рискувам да пострадам.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от sexy_macka

taf nqma znachenie...

Точно щото секи има право на мнение и сме в свободна държава тя си исказва нейното тва е !Дали е хубаво или не нейно си е

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    има ли значение?

е явно има ...сякаш си избирате кукла " Моля нека е руса, слаба и със сгъващи ръце..." Хм...ами кво да ви кажа...външния вид е до момент...и според мен няма кои знае какво значение как изглеждаш...Не казвам да се занемарите и да станете сини китове или обратното анорексички..просто казвам че ако си с 2-3 кила под или над нормата , но определено грабват окото... ВСИЧКО Е КОМПЛЕКСНО... и външния вид не е всичко....
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си