.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Цитирай Първоначално написано от gia_bs
    " Моля нека е руса, слаба и със сгъващи ръце..."
    няма да ти казвам каво си представих

@Future Prophecies-417

Дали е кльощава или закръглена няма значение.. дори и да е с префектно тяло... ако няма нищо в главата.Но аз лично не бих си позволила на тази възраст да се позакръгля .... повечко..!

angel4eto_666
    Guest
    относно ниските моми4ета ,макар аз да не сам такава ,наистина доста от тях са много надути сигурно получават комплекс за малоценност заради височината си, ама да го дават по полека с високомерието 6тото от високо се пада лесно ( но доста от приятелките ми са ниски,но поне не са надувки без покритие)

Мега фен
    Вие сте наистина глупави! От къде решихте всъщност, че едно момиче може да се надуе от това, че завижда на някоя, защото е 10 сантиметра по-висока или има 5 сантиметра по-голяма гръдна обиколка?

nqma zna4enie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Вие сте наистина глупави! От къде решихте всъщност, че едно момиче може да се надуе от това, че завижда на някоя, защото е 10 сантиметра по-висока или има 5 сантиметра по-голяма гръдна обиколка?
    Това наистина са пълни глупости!
    сега за това какви момичета предпочитаме?
    еми аз лично нямам точно определени предпочитания към това дали едно момиче трябва да е многослабо и незнам си там колко см. високои т.н.
    всичко си зависи от човека аз лично познавам много момичета които са малко по-пълнички от нормалното и сме си много добри приятели!
    Това е което мисля по въпроса за момичетата всичко си зависи отт човека

Град
    София
    Ако срещнете момиче, което действително да ви харесва по характер, няма да обърнете внимание на това колко е висока и колко тежи, сигурна съм.

Супер фен
    emi da ne sa po visoki ot men....6toto 6te mi e trudno pri celuvkite a i da ne sa mn klio6tavi :P

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mi mene me kefat po niskite hora nz 6to ma ne nekfi edin metar ot zemqta mi kam 150-160 sm i da ne sa nekfi mmn debeli mi normalni no spored mene tva ne e ot golqmo zna4ene vajnoto e kakvo ima v sarceto na edin 4ovek za da precenih dali moje da ima6 vzaimotno6eniq s nego

0biChkam SlyNcEt0 :}

nansi !!!! tfa go priemam za li4na obida !

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

ATAKABG
    Guest
    Харесвам сладки момичета. По-мили,мънички и нежни...абе сладки е най-точното определение.

nai-malko 170, da ne e debelak,no i da ne e mn slab.I sus sigurnost da e pone malko simpati4en

tova za mom4e.za momi4e ne znam

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Pick-up Artist
    Авторке,

харесвам (а почти всеки ден заговарям ново момиче) добре поддържана, слабичка жена с излъчване. Но не може нищо да ме отблъсне толкова бързо, колкото комплексите й.

Като например "добре ли изглеждам, той харесва ли ме, трябва ли да съм руса".

Първо, поддържай се, второ, избави се от комплексите си, които прозират във въпроса на тази тема. Ще усетиш колко си харесвана по погледите и отношението.

Успех и вяра, малката
    to4no taka....nai-dobroro mnenie...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си