- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Какви момичета харесвате на ръст и кльощави или..
Дали е кльощава или закръглена няма значение.. дори и да е с префектно тяло... ако няма нищо в главата.Но аз лично не бих си позволила на тази възраст да се позакръгля .... повечко..!
относно ниските моми4ета ,макар аз да не сам такава ,наистина доста от тях са много надути сигурно получават комплекс за малоценност заради височината си, ама да го дават по полека с високомерието 6тото от високо се пада лесно ( но доста от приятелките ми са ниски,но поне не са надувки без покритие)
Вие сте наистина глупави! От къде решихте всъщност, че едно момиче може да се надуе от това, че завижда на някоя, защото е 10 сантиметра по-висока или има 5 сантиметра по-голяма гръдна обиколка?
Това наистина са пълни глупости!Първоначално написано от `Death`Whore`
сега за това какви момичета предпочитаме?
еми аз лично нямам точно определени предпочитания към това дали едно момиче трябва да е многослабо и незнам си там колко см. високои т.н.
всичко си зависи от човека аз лично познавам много момичета които са малко по-пълнички от нормалното и сме си много добри приятели!
Това е което мисля по въпроса за момичетата всичко си зависи отт човека
Ако срещнете момиче, което действително да ви харесва по характер, няма да обърнете внимание на това колко е висока и колко тежи, сигурна съм.
emi da ne sa po visoki ot men....6toto 6te mi e trudno pri celuvkite![]()
![]()
![]()
a i da ne sa mn klio6tavi :P
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
nansi !!!! tfa go priemam za li4na obida !
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
Харесвам сладки момичета. По-мили,мънички и нежни...абе сладки е най-точното определение.![]()
nai-malko 170, da ne e debelak,no i da ne e mn slab.I sus sigurnost da e pone malko simpati4en
tova za mom4e.za momi4e ne znam