az sym momche s mnogo obojatelki,sladyk sym i imam ogromno chuvstvo za humor ..no nqmam pari ,i kato razbere dadeno momiche ,che nqmam me zarqzva ,ne sym bil nein tip,a predi da razbere istinata sym neinata lubov..no kakto i da e ,no vypreki tova imah 2 godishna vryzka s momiche na 14 g ,a az sym na 22g,pedofilsko ,nali?no tq me skysa ,sbra se s bogatash "lubovta se izparila" e qsno ,nema pari ...do tuk shto gode dobre ,no eto go i moq problem..
az mnogo stradah po tova momiche malkoto ,shte q nareka Tonita i ne iskah druga ,dori i za seks ne mi se misleshe,izlizah s drugi na kafe ,ma nishto be mi vse taq ..i kakto se kazva stara lubov q lekuva nova -e tyi stana ,no az glupaka q izgubih i mnogo me e qd zapoznah se s momiche mnogo po razlichno ot ostanalite,dobra ,nematerialistka ,sladichka,umna i s ambicii da se bori za po dobro bydeshte (jivota q e ochukal ) tq e syshto bez pari ..no vinagi me karashe da se usmihvam svalqshe me ,no nqkak si ne tolko qvno ,malko po malko ,znaeh go no vsqkash ne iskah da go priema (ot strah li nz ili ot zabludata,che obicham drugata ) ,praveshe mi malki iznenadi,koito za men imaha golqma stoinost,radvashe me ,no nqkak si ne q iskah togava (kolko poshlo ot moq strana ) ,tq podire mi ticha 7-8 meseca,no ne ochevidno ..no vidq che nema kak da e s men ,trygna s drugo momche,koeto mnogo q obicha,tq ne pravi takiva jestova za nego ,kakto praveshe za men ,znam che ne go obicha ,no ne iska da e s men ,ne mi vqrva veche ,ne me iska ,a az si mislq ,che oshte znacha neshto za neq i go pravi edva li ne ot inat ..nz ,pitam q tq nishto ..zaradi misylta che nemoga bez Tonita izgubih istinskoto momiche koeto vinagi be do men v radost i trevoga ,ne mi govoreshe za typite pari ..sega nemoga da spra da mislq za neq,kolko typo q izgubih ,qd me e ..obicham q ,razbira te li ,a nemoga da q imam ,i to pri polojenie,che az sym si vinoven -kvo po kofti ot tova ,a ?