.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    gqghqw
    Guest

Е,КАК ИЗКАРАХТЕ 14 ФЕВРУАРИ?

пуснаха се мн теми за 14,е,той вече мина! оправда ли о4акванията ви?
    аз лично съм най доволната на света макар 4е отна4ало имах мн големи о4аквания които не се оправдаха но след това излязохме с гажето ми(ходим от 1 седмица и няколко дни и ми е странно 4е си имам такова и мн се радвам де) ходихме на кафе и макар 4е той ми подари малък подарък на мен мн ми харесва защото никой друг не ми е подарявал....след това празнувах и трифон-а в кафе с бутилка вино и 3ма приятели е,вие сте
    пък да му мислим тея дето сме 1ва смяна утре

ами как.

При мене се получи изгаврено...както винаги.......има едно момиче дето мноого го харесвам.днеска бяхме в една дискотека...ама аз съм си прост и пак НИЩО.......това за св.Валио..,аз Трифончо....и там...уф..
    Утре отивам с 1 литър на даскалото и ще разпусна добре.....))

Повече от фен
    Както винаги не съм празнувала, но като ги видях всичките тези валентинки и сърчица ми се Аз и очаквах така да си прекарам...Накрая и аз останах сама с една бутилка вино, но не бих казала, че ми беше приятно...

Цитирай Първоначално написано от Death^Forever
    Както винаги не съм празнувала, но като ги видях всичките тези валентинки и сърчица ми се Аз и очаквах така да си прекарам...
    И аз така...остана си ден като ден...

Ее аз си прекараш чудесно с гаджето

az izlqzoh s nai-dobriqt si priqtel, i cqla no6t se pravehme na vlubeni \/ i izpihme 1 botilka uiski dvamata, i mnoooooooogo se pozabavlqvahme...
    hodihme na zavedenie s1s 6ou programa i spe4elihme nagrada za nai-stilna dvoika
    6tqh da hodq na studentsko parti, ama mi se preeba tela i neuspqh da se sv1rja.
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    аз пък празнувах рожденния ден на гаджИтУ
    и беше перфектно
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    мно хубаво мина ....! празнувам трифон зарезан напих се ..бях 6тастлива ...яко бе6е

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

za men toq Sv valentin be6e ujasen,nqmah si nikoi i be6e stra6no typo.praznuvah samo trofon zarezan ama kfo da se prai takyv mi e bil kasmeta
    v jivota si te sre6tnah slu54aino vlubih se v teb bezkraino,4e te obi4am nqmam samnenie da te zabrava nqmam namerenie!!

Повече от фен
    Град
    ямбол
    беше хубаво с гаджето и компания

Az izkarah gadno ne bqh s 4oveka koito iskam i obi4am ... no-sudba kakvo da se peravi...
    LuBovTa E sLqPa!!!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Kakto vseki normalen den ...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Kato vseki normalen den za sujelenie..
    In dreams there are no rules...

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Ами...беше чудесно..защото аз реших да си го направя така...бях направила един куп валентинки и раздавах дори на непознати...и виждах усмивките по лицата има...и се чувствах много добре... през останалото време бях с приятеля си... а всеки миг прекаран с него си е щастие .. а вечерта се събрахме с приятели да отпразнуваме Трифон Зарезан.... ам... беше красив ден... защото аз реших да е такъв..а не защото някакъв Комерсиализиран празник ми го наложи!!!
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Фен
    Град
    House Music
    седях си в нас пред PC-то чатех си , четях някакви интересни статии в интернет и завиждах
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Фен
    Град
    Sofiq
    Ами Св.Валвнтин е католически празник а аз съм православна затова празнувах Трифон Зарезан прекарах прекрасно :P
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Град
    На тавана в кошницата-т'ва е във Варна:)
    Аз си изкарах супееерИмаше много як концерт тука във Варна на Румънеца и Енчев,Ъпсурт,Устата и беше върхарско.Тъпото беше,че си нямам гадже а "звездите" постоянно викаха има ли влюбени,всички влюбени да извикат...И така
    Нещо,което не те убива,те прави по-силен!

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    prekarah strahotna vecher s priqtelq mi
    1vo me zavede na restorant a sled tova otidohme s kompaniq na diskoteka za otprasnuvame i dr pasnik
    P.S. za tezi koito sa bili samotni...Ne se otchaivaite,nqkoi den i vashata golqma liubov she vi nameri
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    на мен празника ми хареса мина добре .. празнувах 2 в 1
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Фен
    Град
    Sofiq
    Az poprincip si mrazq Sv. Valentin, zatova na taq data praznuvam Trifon Zarezan Ta...otidohme s edni priqteli na kafe (po4erpihme se podoba6ato), sled koeto se pribrah, pro4etoh si "zarezankite" i trugnah kum edin kupon, kudeto si izkarah super qko do 2 4asa v pesni, tanci i piene - vsi4ki tova v super kompaniq Sutrinta stanah v 6...koeto be6e problem, no si zaslujava6e da izglejdam kato parcal dnes, za6toto v4era be6e super \/
    I am the owner of nowhere land
    Queen of the castle that’s made of sand
    Staring in front of the universe
    Maybe someday I’ll be someone else
    I’m sure I’ll do it, but till’ that day
    Here on my star I am just a castaway

Ми щяхме да ходиме в студентски град на кръчма и после с едни курви на бар ама половината хора се отказаха и на мене не ми се ходеше трима човека само и си отидох на фитнес. На всичкото отгоре не пих нищо щото отказах алкохола.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Цитирай Първоначално написано от svetla_88
    Беше хубаво с гаджето и компания
    И при мен беше така.
    Аз празнувам само Св. Валентин. (Не пия.)
    Но... днес ми се размина училището от толкова празнуване.
    Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
    Заповядайте!!!

hodih s gajeto na sladkarnica,posle se razhojdahme i nakraq gledahme zaleza.Be6e napravo perfektno

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Ами не много добре, щото се разболях и трябваше да се прибера по-рано, а плановете бяха да одим да пием в един авер.. иначе за да се махна от последните три часа казах на лекарката, че имам разтройство и тя ми дала някви хапчета за запек и аз тъпака ги изпих (ся няма да мога да акам 3 дена )
    Така де.. отидохме на един шибан концерт с устата мустата.. с гаджето бяхме.. и по-едно време усещам температура и бързо на таксито .. и така сега съм болен и не ходя на даскало

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Голям фен
    mnogo gotino,makar 4e ne bqx cql den s gadjeto,za6toto trqbva6e da se vra6ta v podelenieto.......ama be6e stra6no qko...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си