- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- смъкнати мацки
пичове харесвате ли някви смъкнати момичета ама не някви р&б а пънкарки някви такиаж сладури с елксо мъкнато пантралонче аз направо като видя някоя такава сладурана умирам за нея![]()
Пънкове и лигави R&B-та не обичам ама хич даже. Иначе смъкнати мацки ме кефят
Baggy fo life!
nerazbiram. kak taka sm1knata...
da i visqt pantalonite vse edno se e nasrala, ili vse edno v1v vtora upotreba nqma neiniq nomer, r e vzela kvoto ima...![]()
...stranni hora, stranni ideali...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
epa mn qsno 4e smaknatite macki sa po qki ot tiq deto hodat s nekvi visoki obuvki i v rozovo tfa e nekvo ujasno az primerno ne sam r&b gaze ama si hodq smaknato taka mi e po udobno i veselo kecki smaknati danski ili pantaloni i qk sui4er e tfa e da nosi6 leeko i udobno![]()
и аз сам по са6тия на4ин 6ироки данки и слуит4ер ....много по удобно аи слу6ам такава музика ...така4е ми харесва и не ми пука какво мислят другите ...аи 4есно казано на приятелите ми не им пука как се обли4ам ...поне аз така мисля ...ина4е на които не му харесва ...ми ОК не ми пука !![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
eeee mnoo qsno 4e nema da ti puka i na men ne mi puka vajnoto e 4e ti e udobno a ne tuka da se obli4a6 v nekvo izkrq6to rozovo tfa e ujas![]()
един път в едно кафе видях едно доста хубаво момиче облякло се малко така... r&b стил с дрехи на ECKO много ме изкефи
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)
НЕ говорих за р&б газарки, а просто за смъкнати дре6ки на момиче мисля че седат чудесно , и много повече ми харесват ор розиви куклички
NIKVI TAKIVA NE MI HARESVAT HARESVAT MI NORMALNITE
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
Уф...аз много мразя такива розови...само 1/3 от тия дето се обличат в розово са печени!Да живеят кецовете и удобните дунки :Р
Мнго ще се кефа да има такива момичета,но аз не съм виждал.Кефя се много,защото самият аз се нося така и съм ненормален фен на Undergroung Hip-Hop.
Кефя им се, готини са. Има една такава от даскалото... мноо' готяна!![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
spored men tova(tezi smaknatite)ne sa momi4eta...tva sa nqkakvi stranni sa6testva...momi4e e kogato e s visoki obuvki ne e kazano da e v rozovo...da glezena,mila..i taka...a tva smaknatite vse edno gleda6 mom4e ebati....Първоначално написано от sladko_kote
Не го възприемам, понякога даже ми е трудно да им различа пола на тия.![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
Каза "барбито" и се фръцна...Първоначално написано от cvety_i_bebeto
Ти изобщо четеш ли какво пишеш?! По твоята логика момичетата намаляхме наполовина, защото не всички носим високи обувки и сме глезени. Пфу!Твоето изказване просто трябва да влезе в бисерите на форума.
![]()
Аз например, като ходя с по-широки и леко смъкнати панталони с кецове да не би да съм по-малко жена от теб?! А, и "ебати" израза използва нашето културно момиче, което се облича като истинска жена.![]()
"Hominem te esse memento"
xax mn tupo kazano,da ne i "smuknatite" da ne sa Normalni...te sa si sushtite kaot nas,raslikata im e v drehite...CuST0M1z3 Пуснато на: 15.02.8 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
NIKVI TAKIVA NE MI HARESVAT HARESVAT MI NORMALNITE![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
ne me kefqt.. toq stil pove4e otiva na mom4etata..
i na men ne mi haresva tozi stil na obli4ane,nito za mom4eta,nito za momi4eta,no tova e pravo na li4en izbor,vseki da si hodi kakto se 4uvstva nai-dobre![]()
еми аз па не се кефя на розови кифли ма ко да напрайм.Живота е такъв и ние сме различни...
На нас ни харесва да си ходим с широки дрехи ...на други им харесва да си ходят по модата...А ко лошо има у втората употреба?мен па супер мноо си ме кефи...поне е по-на оферта...
Тия мацки са наистина хубавки, ама моля не ги бъркайте с пънкарки, металки и тн.. металките и пънкариките (пънкарите) не ходят така облечени, тия мацки са си чиста проба позйорки![]()
\
/
![]()
tfa taq deto e pisala 4e e po jena ot momi4etat deto hodat smaknati nema moza4ni kletki nemoete li da razberete 4e kecovete sa po udobni i moderni ot nekvi si ostri s tok4eta deto te praat nekfa gospojica a i kato vidq nqkoq takava s rozovo qkence 4erna kasa poli4ka i nekvi tapi obuvki da slu6a na mp3-ka 4alga naprao mi se draifa. NOSETE TFA DETO VI E UDONBO A NE TOVA DETO 6E VI PRAI PO KRASIV I KAKTO KAZVA ONOVA MOMI4E PO "JENA".DA JIVEQT KECOVETE SMAKNATITE PI4OVE I P**** I DRUM AND BASS I SI4KO DRUGO OSVEN 4ALGA I ROZOVITE GOSPOJI4KI
Не съм момче,но да си кажа мнението![]()
Аз не се обличам смъкнато,но имам доста приятелки дето се обличат така и мен лично тоя стил мноо ме кефи.И първо да кажа,че смъкнатите панталони седят мнго секси(такива по-прилепнали по гъза и надолу са широки).А и мен лично ме дразнят тия розовите(бахти и гадния цвят),някви качили се на токчета и ми се правят на голямата работа...кецове РУЛЗ.а пък и бих казала,че като харахтер и държание смъкнатите момичета са много по-готини - някакси са по-естествени...
Хаха,ама какви сте.Тука нестава на въпрос за некакви изпадналки дето не се капят и незнам си какво.Това е стил на обличане и чесно казано,аз живея с него с музиката с всичко.
АНТИФЕШЪН СЪПРОТИВА!!!
GET SOME CRUCK!!!
НЕНОРМАЛЕН Е!!! Знам,че не го знаете(не е фешън все пак)ама темата е затова и ето пример за това което харесвам и искам да нося,с разликатам,че няма да са толкова скъпи дрехите
Нямам нищо напротив момичетата с розовите ботушиА и снимката не показва какво трябва да носят момичетата според мен
Просто показва какв,аз харесвам.Лошото е,че в нашият град не съм виждал такова момиче,защо ли?
Фешъна ви тресе!
ne mnogo sa mi gadni.. i momi4e s kecove pak mi e gadno.. miss sixty ala-bala .. ei takiva marki momi4etata da si kupuvat! ne dvs i tem podobni laina !