.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 131
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne mnogo sa mi gadni.. i momi4e s kecove pak mi e gadno.. miss sixty ala-bala .. ei takiva marki momi4etata da si kupuvat! ne dvs i tem podobni laina !
    Нали .
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Piro
    Guest
    Ами чета тука какво сте писали и на някой им се чудя на акъла , може би просто някой хора са свикнали само със едно нещо и нямат очи за новото и различното , не говоря само за свлечения стил на обличане , говоря за това че повечето хора който се причисляват към "днешната мода" са доста по-консервативни и се присмиват на всичко което е различно (не искам никой да обиждам) . На мен лично не ми прави толкова голямо впечатление облеклото на момичето въпреки че и то е важно , но не дрехите правят човека . Аз се обличам свлечено , защото ми харесва и най-вече защото искам да съм различен .Живея във много задръстен град където на всичко различно се гледа лошо ! Бутам си се из центъра и сички ме гледат на кръв се едно съм извънземен !!! Отплеснах се малко от темата де . Айде Peace !

Цитирай Първоначално написано от Piro
    Ами чета тука какво сте писали и на някой им се чудя на акъла , може би просто някой хора са свикнали само със едно нещо и нямат очи за новото и различното , не говоря само за свлечения стил на обличане , говоря за това че повечето хора който се причисляват към "днешната мода" са доста по-консервативни и се присмиват на всичко което е различно (не искам никой да обиждам) . На мен лично не ми прави толкова голямо впечатление облеклото на момичето въпреки че и то е важно , но не дрехите правят човека . Аз се обличам свлечено , защото ми харесва и най-вече защото искам да съм различен .Живея във много задръстен град където на всичко различно се гледа лошо ! Бутам си се из центъра и сички ме гледат на кръв се едно съм извънземен !!! Отплеснах се малко от темата де . Айде Peace !
    Ебало си мамата супер различно и оригинално, секи втори с кецове ебаси, и с панталони тип насрах се, и аз носих такива дрехи като беше модерно да се карат скейтпборди и ролери, тогава бях в 5ти 6ти клас начи трябва да е било едно уффф 7-8 години .
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Piro
    Guest
    Точно там е работата , че не всеки втори е с кецове , а обратното де (не че искам секи 2ри да е с кецове) Ама проблема според мен е че днешно време всеки прави дадено нещо защото е модерно ,а не защото му идва от вътре . Айде лека аз лягам че в главата ми се едно свири виенската филхармония .

ne stava vupros za smuknati ili rozovi kifli i sqkvi takiva opredeleniq.I az imam takiva poznati i tova izob6to ne gi pravi po-malko momi4eta,no ne na vseki otiva tova obleklo.Na men naprimer prosto ne mi otiva nito na izlu4vaneto,nito na tqloto,za6toto sum joben razmer,a smuknatoto opti4eski te skusqva.Hodq si s tok4eta i dunki po men,da poqsnq imam 1 rozova bluza i to ne izkrq6to rozovo,za6toto e ujasno,taka 4e ne sum i "rozova kifla" i izob6to horata ne trqbva da se pri4islqvat kum takiva ob6ti znamenateli i da se precenqvat po tova dali sa smuknati ili ne,na edni otiva,na drugi ne,edni se 4uvstvat dobre v takiva drehi drugi ne,vseki namira podhodq6toto za sebe si i tova ne go pravi po-niz6 pred drugiq.Sme6no e da se komentira po tozi na4in tazi tema,za6toto kakto kazah tova si e pravo na li4en izbor i precenka.

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    ми те всички тръгнаха с кецове като гледам...
    а иначе да кажа по темата-всички момичета са готини,стига да са запазили индивитуалността си!
    туй то

Guest
    [quote="Oyamoto"]
    и аз носих такива дрехи като беше модерно да се карат скейтпборди и ролери, тогава бях в 5ти 6ти клас начи трябва да е било едно уффф 7-8 години .
    haha eto vijda6 li...MODA,da se vla4im podir modata

Цитирай Първоначално написано от forrzi
    ми те всички тръгнаха с кецове като гледам...
    Казваш го, защото не си видяла какво е в моето в моето даскало...

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    стила на обличане ме кефи но зависи от тялото на момичето се пак.. ама онея ся дет са ени широки виснали от горе и на долу стаат нормални дънки са ми МЕГА смешТни..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Extreme_Killer
    Guest
    мерси на всичко, 4е дадахте мнение мисля, че много добре тръгна темата продължавай те, ам само аз да каже нещо по тези въпроси дето разгелждате... нз мисля, че е много как дажа расистско, ако кажеш това не е за момичета аз мога да кажа че момичета изжедлат много добре в такива дрехи разбира се секи има праов на избор и най шит е като се мъчат да са по модата, мсиля че всеки трябва да се облича така както му идва от вътре а не да се съобарзяава с мода или с други гслупости

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Точно там е работата , че не всеки втори е с кецове , а обратното де (не че искам секи 2ри да е с кецове) Ама проблема според мен е че днешно време всеки прави дадено нещо защото е модерно ,а не защото му идва от вътре . Айде лека аз лягам че в главата ми се едно свири виенската филхармония .
    На концерта ли си бил,а?хаха уф...
    хаха бе не сме мноо тия дет сме смъкнати бих казала..още повече че почваме да се "надушваме" кой от къде му е дошло да се облича така..длаи шот така е правил винаги и така го кефи или щото така е фешън..или щото Нели и Мишо така се обличат...
    както е казал КРС1 елементите на хип-хопа са 9 и стила на обличане е един от тях...това не значи че ако не се носиш така си некъф фейк но поне ни оправдава да се харесваме така...И също не значи че тряа си "рапар" за да се носиш така...Ние го намираме за по-удобно и на когото му е по-удобно да ходи на 5см ток и му е по-топло с тънко розово якенце..добре нямам против

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Ами аз предлагам да ходим без дрехи никакви моди .. така ще задоволим всякакви вкусове сигурна съм
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    Цитирай Първоначално написано от sladko_kote
    epa mn qsno 4e smaknatite macki sa po qki ot tiq deto hodat s nekvi visoki obuvki i v rozovo tfa e nekvo ujasno az primerno ne sam r&b gaze ama si hodq smaknato taka mi e po udobno i veselo kecki smaknati danski ili pantaloni i qk sui4er e tfa e da nosi6 leeko i udobno
    spored men tova(tezi smaknatite)ne sa momi4eta...tva sa nqkakvi stranni sa6testva...momi4e e kogato e s visoki obuvki ne e kazano da e v rozovo...da glezena,mila..i taka...a tva smaknatite vse edno gleda6 mom4e ebati....
    Ахам некво мноо ме дразнат такива, една жена трябва да се облича стилно и красиво (То просто си личи къв е ума на жената по дрехите, тея със разпуснатите дрехи само се праат на голема работа и понекога ми идва да им отмаам една плесница кат ми се отворат)

Eyes-green-as-ocean
    Guest

Abe az samo da vi kaja, che kato triabva se oblicham i s tokcheta i s rizki, ama takova kato shirokite dunchici, smuknati, da pokazvat ploskoto koremche - emi niama. Purvo e udobno, i vtoro - ne si krivete dushata - ama e krasivo, ako momicheto ima hubavo tialo, razbira se...

Тресе ви фешънарията та нема на Къде повече. Скейт обувки (щото тва не са кецове) и некви скейт дрешки и вече сте смъкнати МУАХАХАхахАхАХАХхаХАхаХА!

Смъкнотията идва от гетата. Смъкнати са рапърчетата и до са не съм видял едн да оди със скейт марка (от себеуважаващите се) Там масово си играят баскет - от там маратонките и потниците навлизат. Кефят се на Бейзбол и от там тръгват парвите по широки якета

Та не се изцепвайте че не некви позьори са смъкнати!

Са пънковете не са смъкнати! Тяхната идея за обличане иде повече от военни течения. Камуфлажи и високи ботуши за трудно проходими райони. Дрехите са свободни за да са удобни.

Така е - най некомерсиалното е да ходиш тип "$$$смъкнат$$$" с дънки на фифти сент купени за 15 лева от Ж пазар (които са купени от тира на иленцо за 6 лева, (които без митото и транспорта са произведени за 2 лева )) и суетшърт на същата марка (турк-батладжаван индъстрийс) с подобна ценова листа, е тва е генгстъ, - check out my bling bling $$$$

Guest
    ohhhhhh ne tuka ne govorim za danki na 50 cent a nikoga ne bih oblqkla tfa ako si 4uval za magazina insomnia i sabotage i takiva tam ne se prodavat danki za po 6 lv na 50cent pi4.tam sa markovi drehi ot 60lv nagore.ako primerno tragna nqkade i trqbva da hoda pove4e mn qsno 4e 6te si obuq kecovete a ne visokite obuvki(takiva nqmam)nali 6e me bolat krakata posle a i kecovete s po moderni ot visokite obuvki s puh4eta to e -15 gradusa a nqkva mi hodi s tanko rozovo qke i s poli4ka e tfa ne go beh vijdala i to za kvo za da q zaglejdat majete to ne se gleda samo kav si otvan a i ot vatre a i tiq deto sa smaknati ne si4ki se praat na gazeta gazeta se praat tiq deto slu6at rap a nie ne govorim za tqh.az neska vikam a edna ot moq klas kazvat i rozovata kukla i vikam are na hek i tq go gleda i vika kfo e tfa 6te si ocapam obuvkite za 150lv i az vikam awe are begai kato ne razbira6 i tq po dobre da hodi6 na fitnes a ne da igrae6 s taq topka i az vikam tfa e po hubavo i int ot fitnes i moite kecove sa za 150 lv ama men ne me es trah da ne gi skasam ili izcapam.tfa be6e ot men

bo0
    Guest
    nosila sum kecove..imah si takava maniq da hodq s po smuknati dunki....sega kecove ne obuvam....ne nosq i visoki obuvki. ne smqtam che ako ne noshish visoki obuvki zaduljitelno trqbva da si s kecove. vse pak ima i mejdinno polojenie. mislq che za edno momiche ne e mng podhodqshto i jenstveno nqkvi super ogromni kecove...v momenta kecovete naistina mojesh da gi vidish na wseki vtori, tochno i za tova se izdraznih.. nqkvi momicheta koito do predi dva dni sa hodili kato pulni chalgarki i slagat kecove i veche svetut se e promenil. ima mng drugi udobni obuvki, koito izglejdat po normalno na jenski krak....

Guest
    e kecovete ne sa samo maji ima i jenska kolekciq a sa6to ima i ne tolko 6iroki a i sa udobni za nosene nemoe kato edni ot moq klas po 8 4asa da hodats nekvi tokove ujas naparo

Голям фен
    Град
    Compton
    Мойто мнение е,че всеки трябва да се облича както той и си искаи както му е удобноне трябва да се делим на смъкнати и загащени.Мен повече ме кефят смъкнатите и ко от туй не значи,че аз или момичето е тъпо само щото си падаме по нещо което другите не харесват,всеки си има вкус и не трябва да го бърка чуждото мнение

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    абе научете се, че пънковете не са смъкнати. деба и олигофренията
    алелуя.

Град
    Berkovica
    Nesum obeden 4e nesa svle4kovci punkarqcite s s svle4eni no ne shiroki drehi i toest svle4eni ot krusta nadolu ,e ima itakiva koito ne sa prav si ili prava nz ) sega neti govorq za iznejenia punk ot roda na good charalds i green day mi ot po - tejkite pankarq ) a po vaprosa za momi4etata s svle4eni dreshki super brutalno me kefat tia s potni4etata det otkrivat pupa i s svle4eni dunk affffffff ela pri dog te izpapka :PPPP ma tia R&B deto i otgore sa razvle4eni me draznat a i drugo si e da te nalegne nekoq 4algarka cqlata v 4erno taka 4ernokosa :PPPPP are stiga 4e se ovqkoh ) OPS
    Ako Levski beshe jiv sega , shteshe da e fen na CSKA

Фен
    Град
    V nSh!q SvQt
    Абе мене си ме кефят и обичам да се обличам така Въпреки,че аватарите и подписа ми не го показват!Аз обичам да ходя размъкната,но не се нервя на розовото!Обичам го,даже съм си харесала едни розови кецове на билабонг
    [color=black][b] ☼٭ M

eyes-green-like-ocean
    ami,na men ne mi otiva smuknato,ne se haresvam prosto v takiva drehi,ne mi haresva tozi stil na obli4ane,no se zanimavam 14-ta godina seriozno s tanci,misli6 li 4e nqmam hubavo tqlo?
    A kolkoto do tova da ti se vijda ploskoto korem4e,dunkite(koito ne sa smunknati,a sedqt po tqloto) s niska niska taliq ne ti go skrivat.I ne namiram tova za po-krasivo,konkretno za jena,ot drehi koito da pod4ertavat liinte na tqloto ti.Naprotiv,v cql svqt se znae,4e po-6iroki drehi se nosqt za da skrie6 nqkoi nedostatuk na tqloto si,taka 4e ne mislq,4e hubavoto(6oto nqma perfektni) si proli4ava pod smuknatoto.No 6tom ima momi4eta na koito im haresva...neka si go nosqt nqma lo6o

Супер фен
    ima momi4eta na koito im otiva no ima i takiva na koito ne ina4e 6to puk da ne mi haresva ... si4ko v granicite na razomnoto mi haresva e kat iskllu4ime rozovite fikli de

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си