.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 131
    Guest
    Лелел смъкнати мацки все едно им е изпаднала цялата карантия в дънките мухаххахахахха никога.Пънкарки ае бегй земе ти избоде някое око с някой шип или буина пънк прическа. ]

qko e ama si zavisi ot choveka...mene lichno mnogo si me kefi tva obleklo

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ohhhhhh ne tuka ne govorim za danki na 50 cent a nikoga ne bih oblqkla tfa ako si 4uval za magazina insomnia i sabotage i takiva tam ne se prodavat danki za po 6 lv na 50cent pi4.tam sa markovi drehi ot 60lv nagore.ako primerno tragna nqkade i trqbva da hoda pove4e mn qsno 4e 6te si obuq kecovete a ne visokite obuvki(takiva nqmam)nali 6e me bolat krakata posle a i kecovete s po moderni ot visokite obuvki s puh4eta to e -15 gradusa a nqkva mi hodi s tanko rozovo qke i s poli4ka e tfa ne go beh vijdala i to za kvo za da q zaglejdat majete to ne se gleda samo kav si otvan a i ot vatre a i tiq deto sa smaknati ne si4ki se praat na gazeta gazeta se praat tiq deto slu6at rap a nie ne govorim za tqh.az neska vikam a edna ot moq klas kazvat i rozovata kukla i vikam are na hek i tq go gleda i vika kfo e tfa 6te si ocapam obuvkite za 150lv i az vikam awe are begai kato ne razbira6 i tq po dobre da hodi6 na fitnes a ne da igrae6 s taq topka i az vikam tfa e po hubavo i int ot fitnes i moite kecove sa za 150 lv ama men ne me es trah da ne gi skasam ili izcapam.tfa be6e ot men
    za6to teia deto slu6at rap da se praiat na "gazeta",az naprimer slu6am vsiakakva muzika no nai ve4e RAP i hip-hop ,kvo zna4i 4e se praa na "gaze",ima hora koito PROSTO HARESVAT TOZI STIL !!!

A po povod na obli4aneto az haresvam smuknati momi4eta az li4no mn 4esto si obli4am niakoe kuso potni4e i smuknatite mi pantaloni i se 4uvstvam mn dobre .Draznia se kato vidia nekoe Barbie cialata v rozovo s visoki tok4eta ama ne gi sadia,vseki sam si re6ava kak da se obli4a kakto se 4uvstva dobre .Niama ni6to lo6o da se obli4a6 po modata ama ne da i stava6 ROB (kvoto izleze na pazara triabva da go imam-tva ve4e e sme6no i zna4i 4e niama6 svoi stil)

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladko_kote
    epa mn qsno 4e smaknatite macki sa po qki ot tiq deto hodat s nekvi visoki obuvki i v rozovo tfa e nekvo ujasno az primerno ne sam r&b gaze ama si hodq smaknato taka mi e po udobno i veselo kecki smaknati danski ili pantaloni i qk sui4er e tfa e da nosi6 leeko i udobno
    Що пък да са ужасни момичетата с високи токчета и например пола...та точно това подчертава женското у тях!А с ия смъкнати дрехи,сорка ама не ми бие на нищо едно момиче!!!

OCB
    Guest
    Suck me!
    Blow me!
    Mi men me kefat tiq smyknatite.Ima nqkoi super qki :P E mn qsno 4e sqko pravilo si ima izkliu4eniq de, ama pove4eto sa qki Ama vie kvo razbirate ot jeni be?!Na vas vi haresvat myje sys skysani dunki,botu6ki do kolqnoto i navrqni dynki v tqh i o4ila kato na Azis...a da i izruseni na ki4uri...to tfa ne sa myje de ama ...

Град
    София
    Тфа
    da i visqt pantalonite vse edno se e nasrala, ili vse edno v1v vtora upotreba nqma neiniq nomer, r e vzela kvoto ima...
    ме разкърти, братле... Извинявам се ,ама секи си има стил... Баси сравненията…смъкнатите гащета не са се едно си се насрал... Аре са... Тоя стил е маниашки... Ебаси... Аз лично като се нося смъкнато не значи, че не мога да си намеря моя размер ... Просто така ми е удобно. А и е сладко... Са в гардероба си имам и некфи дънки там по мен, ама тфа е само за разнообразие и въпреки сичку като ги облека се чувствам неестествено, глупаво и неудобно... Мноо си се кефа на гащеризончето, ама ме е яд , че виждам мноо хора със същия... По- скоро ми става от една страна смешну и готину, ама от друга... Както и да е
    spored men tova(tezi smaknatite)ne sa momi4eta...tva sa nqkakvi stranni sa6testva...momi4e e kogato e s visoki obuvki ne e kazano da e v rozovo...da glezena,mila..i taka...a tva smaknatite vse edno gleda6 mom4e ebati....
    Е аз лично, миличка, съм момиче... Не мисля ,че тряа се тормозя с некфи токчета , за да „ изглеждам” като момиче след като и без тях СЪМ момиче… Тфа беше тъпа изцепка от тфоя страна … Не токчетата те правят момиче мила
    хора манете тфа с модата. Глуапво е да ходиш по модата... Са секи си има виждане де... На някои им харесва... нека си се обличат така... Аз лично не мисля ,че дрехите правят човека, но са като така ми е удобно, като така се чувствам яку що да не се обличам смъкнато... А по горния цитиран пост не ме обиди, а просто доказа , колко ограничени хора може да има!
    Ебало си мамата супер различно и оригинално, секи втори с кецове ебаси, и с панталони тип насрах се, и аз носих такива дрехи като беше модерно да се карат скейтпборди и ролери, тогава бях в 5ти 6ти клас начи трябва да е било едно уффф 7-8 години .
    Аре стига с тая мода ве ебаси.. Кфо???Като е минала модата и адеее... Вече никой няа право... леле кафъф смях да се обличаш смъканто... ау как не ме е срам * са ще се самонакажа* като е минала модата ... Аууу... не... Нараво!!!Срам срам....
    Всеки има право да се облича както си иска... Нека тея мадамите с токчетата ... " момичетата" да си се носят както си искат , обаче такива изцепки вече ви праат смепни хора... ОСъзнаите се... не сичку опира до мода... Вжано е как се чувстваш в дрехите си Пък " момичетата ' ако искат и голи да ходят... така най- ясно ще си покажат " телцата" без токчета и без панталонките по тях Голички Аде успех.... Сиа!
    Живота е игра... просто научи правилата!
    don't click this link...

Повече от фен
    сега модата са широките дрехи и всъщност токчета и розовото са по-рядко срещани-те са различни.и всъщност вие сте ограничени,че не приемате този стил.всички сте еднакви-кецове,смъкнато,фибички дрън дрън.според мен жената е някво финно, нежно и красиво създание.и трябва го показва това .едни прилепнали дрехи правят жената много по красива.естествено не говоря за няква безвкусица и кич.какво против чалгата имате?!?престанете да се занимавате с тва.както на вас не ви харесва,така и на някои хора вашата музика не им допада.и не знам защо слагате всички момичета дето се обличат модерно или слушат чалга ги слагате под общ знаменател.тва само показва колко сте органичени.естествено че не всички хора могат да споделят еднакви интереси,но това не прави различните хора от вас автоматично тъпи.и кво сте се закучили с тва розово-мен пък много ми харесва тоя цвят...

Фен
    Град
    София
    Луд ли си бе пич искаш да ми кагеш че не би ти станало год давидиш некоя п*тка в некви прилепнали панталони с късо потниче от колкото онея разподурпани талибанки!Виж сега пич това си е мъжка мода които каквото и да говори според мен си е тъка!За 1 жена уважаваща себе си никога няма да спре да си показва или по точно да си скрива задника в смъкнатите панталони!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от EvilGirl
    Тфа
    da i visqt pantalonite vse edno se e nasrala, ili vse edno v1v vtora upotreba nqma neiniq nomer, r e vzela kvoto ima...
    ме разкърти, братле... Извинявам се ,ама секи си има стил... Баси сравненията…смъкнатите гащета не са се едно си се насрал... Аре са... Тоя стил е маниашки... Ебаси... Аз лично като се нося смъкнато не значи, че не мога да си намеря моя размер ... Просто така ми е удобно. А и е сладко... Са в гардероба си имам и некфи дънки там по мен, ама тфа е само за разнообразие и въпреки сичку като ги облека се чувствам неестествено, глупаво и неудобно... Мноо си се кефа на гащеризончето, ама ме е яд , че виждам мноо хора със същия... По- скоро ми става от една страна смешну и готину, ама от друга... Както и да е
    spored men tova(tezi smaknatite)ne sa momi4eta...tva sa nqkakvi stranni sa6testva...momi4e e kogato e s visoki obuvki ne e kazano da e v rozovo...da glezena,mila..i taka...a tva smaknatite vse edno gleda6 mom4e ebati....
    Е аз лично, миличка, съм момиче... Не мисля ,че тряа се тормозя с некфи токчета , за да „ изглеждам” като момиче след като и без тях СЪМ момиче… Тфа беше тъпа изцепка от тфоя страна … Не токчетата те правят момиче мила
    хора манете тфа с модата. Глуапво е да ходиш по модата... Са секи си има виждане де... На някои им харесва... нека си се обличат така... Аз лично не мисля ,че дрехите правят човека, но са като така ми е удобно, като така се чувствам яку що да не се обличам смъкнато... А по горния цитиран пост не ме обиди, а просто доказа , колко ограничени хора може да има!
    Ебало си мамата супер различно и оригинално, секи втори с кецове ебаси, и с панталони тип насрах се, и аз носих такива дрехи като беше модерно да се карат скейтпборди и ролери, тогава бях в 5ти 6ти клас начи трябва да е било едно уффф 7-8 години .
    Аре стига с тая мода ве ебаси.. Кфо???Като е минала модата и адеее... Вече никой няа право... леле кафъф смях да се обличаш смъканто... ау как не ме е срам * са ще се самонакажа* като е минала модата ... Аууу... не... Нараво!!!Срам срам....
    Всеки има право да се облича както си иска... Нека тея мадамите с токчетата ... " момичетата" да си се носят както си искат , обаче такива изцепки вече ви праат смепни хора... ОСъзнаите се... не сичку опира до мода... Вжано е как се чувстваш в дрехите си Пък " момичетата ' ако искат и голи да ходят... така най- ясно ще си покажат " телцата" без токчета и без панталонките по тях Голички Аде успех.... Сиа!
    Чакай малко!!!Кфо се впрягаш толкова?Тфа е форум и всеки си казва мнението!Не знам защо трябва да коментираш мнението на всеки така!!!

Град
    София
    А защо не? Не засягам ничии интерси Не обиждам никой. Просто, чрез тяхните мнения изразявам своето... Това, че те наистина гледат толкова ограничено на нещата е друг въпрос... Не аз казвам, че "мадамите " с токчета не са момичета Поне като ще си изказваме мнението да не обиждаме Няма значение! Всеки си го вижда по свой си начин...
    Живота е игра... просто научи правилата!
    don't click this link...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oyamoto
    Не го възприемам, понякога даже ми е трудно да им различа пола на тия.
    точно,точно

е,чат-пат има и някоя готина смъкнярка,за която бих прежалил факта,че се облича така,но като цяло не. За момиче не отиват смъкнати дрехи.

ATAKABG
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oyamoto
    Не го възприемам, понякога даже ми е трудно да им различа пола на тия.
    точно,точно

е,чат-пат има и някоя готина смъкнярка,за която бих прежалил факта,че се облича така,но като цяло не. За момиче не отиват смъкнати дрехи.

yeah!! радвам се че има хора (момчета ) дето се кефят на такива като мен =) и аз обичам свододния стил, демек леко метът-брейкДенс-милитари стил.. леко смъкнати панталонки, в комбинация с ралични спортни близки

House_music_f
    Guest
    Moeto mnenie e 4e vseki si se obli4a taka kakto mu haresva i mu e udobno az li4no se kefq na smyknati dre6ki ama ne da si svlqkan ot gore do dolu(za momi4etata) ami naprimer 6iroki smyknati dynki s nqkvo kyso potni4e ili bluzka si e napravo perfektno no vidq li nqkoe momi4e koeto ne moga da opredelq dali e momi4e ili mom4e napravo mi se povry6ta az li4no nosq leko smyknati drehi no pove4e mi haresva da se poqvq 1 den smyknato na sledva6tiq s nqkoq poli4ka ili kysi prilepnali pantalonki za da si raznoobrazqvam stila za6toto me kefqt i kysite poli4ki i smyknatite dynki no se otvra6tavam ot takiva koito ne slizat denono6tno ot tok4etata i nqmat ni6to drugo v garderoba si osven prilepnali dynki bluzi kysi poli4ki i slu6at samo typa 4alaga...tva prosto me tvari ot sqkyde az sy6to slu6am ponqkoga 4alga no samo nqkoi pesni i na opredeleni povodi za6toto vse pak tova si e muzika i ima ne6to hubavo v neq:}} e tova be6e ot men

Град
    {≈Ìdíöť ClÙb≈}
    бялкс гадно УЖАСС немога да ги гледам напрао
    аз оби4ам да са с плътни дънки с които да и изпъква сладкото дупе и да мога да я опипвам и да и изизат пра6ките като се наведе и да мога да бръкна вътре АУУУУУУУУУУУУУУ
    WE LOVE DRUM'N'BASS

http://img467.imageshack.us/img467/6891/6l4fd.jpg[/img][/URL]

Град
    San Siro
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    и аз сам по са6тия на4ин 6ироки данки и слуит4ер ....много по удобно аи слу6ам такава музика ...така4е ми харесва и не ми пука какво мислят другите ...аи 4есно казано на приятелите ми не им пука как се обли4ам ...поне аз така мисля ...ина4е на които не му харесва ...ми ОК не ми пука !
    Mda i az predpo4itam po-smuknato i po-svobodno...daje ne haresvam momi4etata,koito sa na visoki tok4eta i sa celite v rozovo!!!

Град
    {≈Ìdíöť ClÙb≈}
    Цитирай Първоначално написано от NaughtyGirl
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    и аз сам по са6тия на4ин 6ироки данки и слуит4ер ....много по удобно аи слу6ам такава музика ...така4е ми харесва и не ми пука какво мислят другите ...аи 4есно казано на приятелите ми не им пука как се обли4ам ...поне аз така мисля ...ина4е на които не му харесва ...ми ОК не ми пука !
    Mda i az predpo4itam po-smuknato i po-svobodno...daje ne haresvam momi4etata,koito sa na visoki tok4eta i sa celite v rozovo!!!
    не става дума да са в розово и да са на ток4ета все пак е става дума за некФи курви....
    ама все пак едно моми4е трябва да показва прелестите на своето тяло а не да ги крие само за себе си!!!!!!!1 ето например има едно моми4е от моя кв ама стра6на мацка абсолютно секи и се е обясняал в любов и има страхотно тяло........ами я си представете ако ходе6е като некъв скейтър ( не 4е имам не6то против тях 6тото и аз съм скейтър) 6те6е да е грозно все пак моми4етата са по нежни....... трябва им внимание а аз не бих обърнал такова на некФа кирлива рапърка!!!!!!!!!!!
    WE LOVE DRUM'N'BASS

Guest
    А какво лошо има в красиво момиче, което се носи смъкнато? Трябва ли да се облича като курва?

Град
    {≈Ìdíöť ClÙb≈}
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А какво лошо има в красиво момиче, което се носи смъкнато? Трябва ли да се облича като курва?
    ти или неможе6 да 4ете6 или се праи6 на ИДИОТ аз не ти говоря да се обли4а като курва - виж горния ми пост!!!!!!!!

аз ли4но познавам само 1 моми4е което може да се каже 4е ходи смъкнато и кара блейдове и всъ6тност е доста хубава и аз мноу я харесвам казва се тина ама за жалост отдавна не съм я сре6тал
    WE LOVE DRUM'N'BASS

Чесно казано не! Някак си изглеждат странно!
    Прави каквото трябва пък да става каквото ще!

Град
    {≈Ìdíöť ClÙb≈}
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от toshliak
    Чесно казано не! Някак си изглеждат странно!
    Дааа, колко е ужасно нещо странно да изкочи и да развали подреденият,нормален живот на горките нормални хора!
    са тука не става дума за пънкар4ета 6тото и аз по4нах да слу6ам пънк на последък и аз иам обица на устата и аз ходя смъкнато но тва не е толкова грозно 6тото все пак съм мом4е!!!! а моми4етата трябва да хубави и стегнати!!!!!!
    WE LOVE DRUM'N'BASS

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от sedric
    бялкс гадно УЖАСС немога да ги гледам напрао
    аз оби4ам да са с плътни дънки с които да и изпъква сладкото дупе и да мога да я опипвам и да и изизат пра6ките като се наведе и да мога да бръкна вътре АУУУУУУУУУУУУУУ
    И ти си като мене обичаш да пипаш дупета.МММ голям кефффффффф
    anubite rulzz

Guest
    Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    Цитирай Първоначално написано от sladko_kote
    epa mn qsno 4e smaknatite macki sa po qki ot tiq deto hodat s nekvi visoki obuvki i v rozovo tfa e nekvo ujasno az primerno ne sam r&b gaze ama si hodq smaknato taka mi e po udobno i veselo kecki smaknati danski ili pantaloni i qk sui4er e tfa e da nosi6 leeko i udobno
    bravo i az misla 4e edno momi4e triabva da e genstveno tok poli4ka efirna bluzka mini 4anti4ka abe koketka a ne nekva razdurpana i proppadnala

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Не харесвам Р&Б стил облечени.Харесвам си хип-хоп.От Варненските простотии до истинския стил има разлика от тука до небето..
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Tc,tc,tc...Otkachena tema!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си