.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 131
    smuknata ~? mi az g/d sum takava ma naistina... ste pravi...na nqkoi ne im se razlicha pola
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен
    Аз от около 2 месеца ,се обличам с широки (не като насрана а съсем малко) дънки,панталони,кецове,слу тчър или нещо подобно и момчетата мн ми се кефят и разбира се слушам Evanescence,Nignt Wish и разни такива!!! Но нз до кога ще е това,когато ми просветне ще си сложа токчетата и вънка(това май ще е зимата),но аз пак съм си готик мацка по душа !!!

emi 4estno kazano se kefq na smuknati macki,ama na punk4etata ne me radvat mnoo mnoo

Голям фен
    Град
    София
    Смъкнати мацки rulzz А и пак може да си изглежда момиче, зависи колко е смъкнато. А и е супер сладурско. Лично мнение Мен страшно ме кефи

Голям фен
    Град
    София
    em kakvo losho ima i az sum smuknata
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Супер фен
    хаха не, едно момиче трябва да е стилно облечено, а смъкнати дънки и кецове въобще не са стилни според мен. същото се отнася и за тъпите ку*ви дето ходят с някакво подобие на шалвари и тем подобни простотии. елегантност преди всичко

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от assd
    хаха не, едно момиче трябва да е стилно облечено, а смъкнати дънки и кецове въобще не са стилни според мен. същото се отнася и за тъпите ку*ви дето ходят с някакво подобие на шалвари и тем подобни простотии. елегантност преди всичко
    mil kakto vinagi
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от leko_otkachena
    Цитирай Първоначално написано от assd
    mil kakto vinagi
    кое като винаги?
    просто кецовете са създадени за момчета, а елегантните обувки с високи токчета за момичета... въпреки че тенденцията е да се правят унисекс дрехи и всичко останало, което на мен не ми харесва (но обличането естествено е нещо което всеки решава сам за себе си, ако на някого му е удобно - нека се облича както иска)
    разбира се дрехите са само част от външността, а нали всички казват че душата е по-важна, или лъжат?

bululu
    Guest
    bih ti kazala 4e lujat sled kato ima takava tema s tolkova otgovori.... seki se obli4a kakto mu e udobno i go kefi,a sled kato nqkoi otpisva smuknatite ili elegantnite samo zaradi drehite im-toi gubi!

bululu
    Guest
    a kakto vijdam i ti si ot tiq det nqma da poglednat nqkoq raparka ili momi4e s kecove ta ne mislq 4e izkazvaneto ti e na mqsto ni6to li4no

Град
    РЮАР

Re: смъкнати мацки

Цитирай Първоначално написано от Extreme_Killer
    пичове харесвате ли някви смъкнати момичета ама не някви р&б а пънкарки някви такиаж сладури с елксо мъкнато пантралонче аз направо като видя някоя такава сладурана умирам за нея

Е ти луд ли си.. тея мацки с елегантно см1кнати дрешки ме кефат много... земи си фани некоя такава... а п1к ако има обичка на езика... глей да ти напрай някоя св*рка и ще изпаднеш в екстаз...

С1вет от личен опит..

Мерси ма не си падам по такиа мацки. Такъв съм аз, такъв е моят стил

аз ходя смъкнато и си ми е супер кеф бате!....и мился 4е мом4етата ме харесват така! сега в смъкнато но в умерени граници

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    .. Такъв съм аз, такъв е моят стил
    Ма ти и ше запееш след малко..

Град
    София
    СМЪКНАТО? ТВА ПА КВО ТРЯА ЗНАчИ МИ ЯВНУ СЕ КЕФА.. щОТ ПРЕ ПОВЕчЕТО ВРЕМЕ СЪМ СИ ИЛИ ТАКА (СМЪКНАТО) ИЛИ ПЪНК ИНАчЕ ЯКО Е ... СМИСЪЛ ПО УДОБНО Е ОТ НЕКФИ ТОКчЕТА И НЕКФИ ПОЛИ... АМА В БГ ТАКИВА МОМИчТА ИМА МНОГО РЯДКО.. "ИСТИНСКИ СМЪКНАТИ" ;Р
    МИР ВАМ
    Вие на хероин ли сте бе?

sweet_bon-bon
    Guest
    az sum ot tipa kakto ti nari4at 4algari i ne smqtam prez jivora si da obleka smuknati drehi prostu smqtam 4e si gubi6 jenstvennosta no tova si e moe mnenie ima nekoi macki deto sa gotini no.. az sum si 4algarka no v nikakuv sly4ei ne ni sravnqvaite s rozovoto to e samo 4ast ot cvetovete ni

Не разбирам какъв е смисъла от тези теми!Всеки си ходи както си иска и харесва,когото и каквото си иска!Никой няма да се промени,заради някаква си тема.

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    .. Такъв съм аз, такъв е моят стил
    Ма ти и ше запееш след малко..
    Еми много ясно .... след като животът ми не е песен, поне да си пея

Такъв съм аз , такъв е моят стил, не мога да се пречупя и да бъда мил

Guest
    по-скоро не... аз пък се кефя на бяло и черно... и по-точно черна тениска на бяла блузка

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    аз харесвам кучки
    Една такава се опитваше да ме притиска...самоубийства и тем подобни. От тогава не обичам кучките!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sweet_bon-bon
    az sum ot tipa kakto ti nari4at 4algari i ne smqtam prez jivora si da obleka smuknati drehi prostu smqtam 4e si gubi6 jenstvennosta no tova si e moe mnenie ima nekoi macki deto sa gotini no.. az sum si 4algarka no v nikakuv sly4ei ne ni sravnqvaite s rozovoto to e samo 4ast ot cvetovete ni
    И аз съм така.То тфа момиче ли е?Да не покаже какво има?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Цитирай Първоначално написано от EvilGirl
    Тфа
    da i visqt pantalonite vse edno se e nasrala, ili vse edno v1v vtora upotreba nqma neiniq nomer, r e vzela kvoto ima...
    ме разкърти, братле... Извинявам се ,ама секи си има стил... Баси сравненията…смъкнатите гащета не са се едно си се насрал... Аре са... Тоя стил е маниашки... Ебаси... Аз лично като се нося смъкнато не значи, че не мога да си намеря моя размер ... Просто така ми е удобно. А и е сладко... Са в гардероба си имам и некфи дънки там по мен, ама тфа е само за разнообразие и въпреки сичку като ги облека се чувствам неестествено, глупаво и неудобно... Мноо си се кефа на гащеризончето, ама ме е яд , че виждам мноо хора със същия... По- скоро ми става от една страна смешну и готину, ама от друга... Както и да е
    spored men tova(tezi smaknatite)ne sa momi4eta...tva sa nqkakvi stranni sa6testva...momi4e e kogato e s visoki obuvki ne e kazano da e v rozovo...da glezena,mila..i taka...a tva smaknatite vse edno gleda6 mom4e ebati....
    Е аз лично, миличка, съм момиче... Не мисля ,че тряа се тормозя с некфи токчета , за да „ изглеждам” като момиче след като и без тях СЪМ момиче… Тфа беше тъпа изцепка от тфоя страна … Не токчетата те правят момиче мила
    хора манете тфа с модата. Глуапво е да ходиш по модата... Са секи си има виждане де... На някои им харесва... нека си се обличат така... Аз лично не мисля ,че дрехите правят човека, но са като така ми е удобно, като така се чувствам яку що да не се обличам смъкнато... А по горния цитиран пост не ме обиди, а просто доказа , колко ограничени хора може да има!
    Ебало си мамата супер различно и оригинално, секи втори с кецове ебаси, и с панталони тип насрах се, и аз носих такива дрехи като беше модерно да се карат скейтпборди и ролери, тогава бях в 5ти 6ти клас начи трябва да е било едно уффф 7-8 години .
    Аре стига с тая мода ве ебаси.. Кфо???Като е минала модата и адеее... Вече никой няа право... леле кафъф смях да се обличаш смъканто... ау как не ме е срам * са ще се самонакажа* като е минала модата ... Аууу... не... Нараво!!!Срам срам....
    Всеки има право да се облича както си иска... Нека тея мадамите с токчетата ... " момичетата" да си се носят както си искат , обаче такива изцепки вече ви праат смепни хора... ОСъзнаите се... не сичку опира до мода... Вжано е как се чувстваш в дрехите си Пък " момичетата ' ако искат и голи да ходят... така най- ясно ще си покажат " телцата" без токчета и без панталонките по тях Голички Аде успех.... Сиа!
    Чакай малко!!!Кфо се впрягаш толкова?Тфа е форум и всеки си казва мнението!Не знам защо трябва да коментираш мнението на всеки така!!!
    \/

само и единствено една мацка ме кефи само аз си знам коя
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    от къде я изровихте тая стара тема

Guest
    Drehite sa svurzani s na4ina za jivot s muzikata s razbiraniqta na 4oveka. sega oba4e modata e qvno po vajna. sry macki ama da slu6a6 4algiq ili ligav MTV pop i da nosi6 kecove i sluit4ari si e podigravka kum stila. polovinata ot vas go pravqt 6toto im sedqlo dobre i bilo sexy. vuob6te ne shva6tate logikata na ne6tata i se polu4ava edna golqma me6anica. sry ama da si kupi6 rozovi kecove.....kogo zablujdava6? vseki si se obli4a kakto si iska de, no prosto da znaete 4e i 1000 smuknati pantalona da slojite vse taq ako nqmate v sebe si tova drugoto, po razli4noto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си