Тфа
da i visqt pantalonite vse edno se e nasrala, ili vse edno v1v vtora upotreba nqma neiniq nomer, r e vzela kvoto ima...
ме разкърти, братле...

Извинявам се ,ама секи си има стил... Баси сравненията…смъкнатите гащета не са се едно си се насрал... Аре са... Тоя стил е маниашки... Ебаси... Аз лично като се нося смъкнато не значи, че не мога да си намеря моя размер ... Просто така ми е удобно. А и е сладко... Са в гардероба си имам и некфи дънки там по мен, ама тфа е само за разнообразие и въпреки сичку като ги облека се чувствам неестествено, глупаво и неудобно... Мноо си се кефа на гащеризончето, ама ме е яд , че виждам мноо хора със същия... По- скоро ми става от една страна смешну и готину, ама от друга... Както и да е
spored men tova(tezi smaknatite)ne sa momi4eta...tva sa nqkakvi stranni sa6testva...momi4e e kogato e s visoki obuvki ne e kazano da e v rozovo...da glezena,mila..i taka...a tva smaknatite vse edno gleda6 mom4e ebati....
Е аз лично, миличка, съм момиче... Не мисля ,че тряа се тормозя с некфи токчета , за да „ изглеждам” като момиче след като и без тях СЪМ момиче… Тфа беше тъпа изцепка от тфоя страна … Не токчетата те правят момиче мила
хора манете тфа с модата. Глуапво е да ходиш по модата... Са секи си има виждане де... На някои им харесва... нека си се обличат така... Аз лично не мисля ,че дрехите правят човека, но са като така ми е удобно, като така се чувствам яку що да не се обличам смъкнато... А по горния цитиран пост не ме обиди, а просто доказа , колко ограничени хора може да има!
Ебало си мамата супер различно и оригинално, секи втори с кецове ебаси, и с панталони тип насрах се, и аз носих такива дрехи като беше модерно да се карат скейтпборди и ролери, тогава бях в 5ти 6ти клас начи трябва да е било едно уффф 7-8 години .
Аре стига с тая мода ве ебаси.. Кфо???Като е минала модата и адеее... Вече никой няа право... леле кафъф смях да се обличаш смъканто... ау как не ме е срам * са ще се самонакажа* като е минала модата ... Аууу... не... Нараво!!!Срам срам....
Всеки има право да се облича както си иска... Нека тея мадамите с токчетата ... " момичетата" да си се носят както си искат , обаче такива изцепки вече ви праат смепни хора... ОСъзнаите се... не сичку опира до мода... Вжано е как се чувстваш в дрехите си

Пък " момичетата ' ако искат и голи да ходят... така най- ясно ще си покажат " телцата" без токчета и без панталонките по тях

Голички

Аде успех.... Сиа!