- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- смъкнати мацки
ем,най-добрата ми фр-ка се облича така и аз нямам нищо против тоз стол..друг е въпроса,че не на всеки му отива...има такива,които им подхожда,а и други,които приличат на клоуни..просто си зависи от човека![]()
napulno podkrepqm tfoito mnenie... samy 4e btw ako bqhme punkarki ili metalki ili tem podobni trea6e da se obli4ame smuknato.. prosto ina4e 6e e super strano..Първоначално написано от sweet_bon-bon
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Мене ме кефят такива, ама батковци(е не прекалено смъкнати разбира се
)
is my religion
хмм...не одобрявам особено този стил на обличане.Аз съм момиче,но много рядко се обличам по този начин и си ме харесват и така.Мисля,че не е нужно да се обличам като представител на другия пол,за да бъда забелязана.Този стил на обличане подхожда много повече на момчетата.И защо казвате,че тези,които не се обличат по този начин,задължително са в изкрящо розово!
[/i][/b]
Въпреки че аз самата не се обличам в този стил той наистина много ми допада а и това че не се обличам смъкнато не означава че задължително трябва да слушам мазна чалга напротив слушам коренно различна музика.....
НяМа ЛюБоВ,иМа СеКсУаЛнО пРиВлИчАнЕ!
НяМа ПрИяТеЛи,ИмА оБщИ ИнТеРеСи!
НяМа ЖиВоТ,ИмА СъЩеСтВуВаНе!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
DeAtH LeAvEs A HeArTaChE nO oNe CaN HeAl,LoVe LeAvEs A MeMoRy No OnE CaN sTeAl!
Много ми е интересно заглавието на темата "смъкнати мацки" Че кое им е мацешкото на тия увисналите... Както и да е мацката е кокетна знае как да флиртува, без токчета и къси полички излъчва сексапил и женственост... Момичетата които се обличат така може би го правят защото са от тези, които повтарят постоянно "На мен не ми трябват момчета!" И за тва несазнателно се опитват да се превърнат в момчета!
Тва е от мен!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
мене ме радват..не съм момче,де..
i az ne gi haresvam.. prili4at mi na metalarki a i takiva pantaloni si kupuvat po - pylnite i zadrysteni momi4eta, no i barbita ne haresva,.. predpo4itam shiroki pantaloni, no ne i razmyknati.. kecovete razbira se sa best, no spored men rozovo i 4erno e mn hubu.. edni po shiroki pantaloni rozova teniska po hubav nadpis i edni kecove si e napravo perfektno.. hem ne si kukli4ka hem zagatva za jenstvenoto.. taka 4e ne izkliu4vaite vednaga rozovoto.. to ne vinagi e 4ast ot garderoba na barbitata
Az puk obicham takiva momcheta...loshoto e che namalqha mnogo.Predi i az se noseh smuknata,no povecheto momcheta veche sa v rozovo s kariochki i danki v butushite.. za kvo govorim? ne vurvi momicheto da e smaknato a momcheto kato princeskainache me kefqt strashno mnogo i mnoo me radvat hora s po smaknati drehi.Za men tfa znachi che slushat hip hop i otdavam full respect.
I'm cOnsEitED,i'vE gOt a rEaSon.I'm hOnEst and I kEep it rEal.I'm crAzy and i dOnt givE a fuck!
punkovete i sk8 me mrazqr i az gi mrazq nqi mnogo da stanem na kalbeta dr ni6to nqma da stane
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
kfo se slu4va e nqkfa macka mn qka det xoi s 4uvali a puk nqkfo mom4ence v rozovo i narqzani dunki![]()
![]()
![]()
светът се върти, човече! заедно с него превъртаме и ние...Първоначално написано от Анонимко
![]()
vseki si ima svoi sobstven stil.nqkoi hodqt s tok4eta dr s kecove . . . az sum ot horata koito predpo4itat kecovete i 6irokite dunki.tok4eta . . -kategori4no NE.a i ne e re4eno kat 4ue6 smuknato momi4e da si predstavi6 nekva torbalana!!!!![]()
Ami az imam mn takiva priqtelki i az sashto se nosq taka no ne sam ligava ne slusham R&B ami obiknoveno momiche koeto ne obicha dankite ili kvoto i da bilo da se vpivat v neq...
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
niama ni6to po gotino ot gotina macka s1s sm1knati dunki pone spored men![]()
![]()
![]()
![]()
на мом4етата им ходи много така обаче на момиче...да ти се вижда цепката на задника е малко смешно за една дама! това те навежда на мисълта дали е разсхвърлена..а един мъж (мом4е) колкото и да е мърляв не понася моми4ето (жената) до него да е мърля4ка!
все пак нека си запазим достойнството. преди и аз ходех така смъкнато оба4е като се погледна от страни не изглежда естети4но.
Защо па като носиш кецове непременно ставаш смъкнат ??? и защо когато съм смъкнат,означава че прикривам "Недостатъци" на тялото си???
и че защо едно момиче,когато се облече смъкната,означава че губи женствеността си...женственноста на някоя си е от самото излъчване,не оттова дали е с кецове,ботуши или чехли...с пола или дънки....
лично аз не харесвам момичета,леко дебелички,не че има лошо,но сложили някфи прилепнали дрехи,високи токчета(токчето едва се държи от теглото й) изправила гърба си и точно тогава,се виждат недостатъците й...се едно гледам надута пуйка ,излезнала да си търси някой ПЕтел(по често онез емота с кокоши прически) естествено...не всички са такива....но говорим попринцип нали...?
Аз па мога да кажа,че едва не се разтапям като видя няква с хубаво тяло,в леко смъкнати дънки,кецове и някфа тениска отгоре....направо ее...страхотно отдето и да погледнеш,но пак повтарям.не всички са такива![]()
Мен ме кефи да се обличам леко смъкнато...не казвам,че излгеждам готино така,или че се мисля за Мистър Красавен..просто ме кефи...самия стил...Хип хоп...изглежда някъв...за мойте очи изглежда някво по естествено...а не нагримирани,с 2 тона лак на косата,прилепнали дънки,се едно е спестен плат,че ги правят по малки,и някфи ботуши или токчета...прсото смъкнатото...в РАМКИТЕ НА РАЗУМНОТО(не арнебито,те не стаат,з хоперките говоря) изглежда естествено...а всяко момче хоресва естествените момичета
![]()
нямам повод да сънувам....
4estno kazano na4etoh se na dostaty4no prostotii i nqmam komentar az ne hodq smyknato rqdko slagam tok4eta po prostata pri4ina 4e sam dostatu4no visoka bez tqh imam razavi bluzki DA i kvo ot tova?? ve4e sam nqkvo barbie ili typa kurva kakto vie kazvate taka li tova sa pylni gluposti ne ubijdaite daden 4ovek koito ne poznavate nezavisimo dali e smyknat barbie ii t.n.![]()
No matter where you go, there they are...
abe nqma znachenie kak se oblicha choveka dali e s prilepnali ili smaknati drehi vajnoto e da e estestven ne s tonove grimove az primerno nosq i smaknati i prilepnali danki i pantaloni no ne mi se vijda cepkata na gaza prosto v ramkite na normalnoto s leko gol krast i taka...
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Големи сладурани са!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Просто зависи от човека, който се носи така.. на някои им отива.. а на др не... виждала съм момичета, на които мн яко им седи... а на др хич.. просто зависи... а и има различни смъкнати панталони.. едно момиче.. като сложи един, от който и се вижда цепката това не значи непременно, че всички останали панталони/дънки са такива... + това като сложиш една по дълга блузка... проблема се решава... а и едно момиче като ходи смъкнато не значи непременно че е мърлява... да не кажа въобще![]()
is my religion
=D> =D> =D>Първоначално написано от #Gravity Of Love#
kefqt me samo kogato sa tolkoz smyknati 4e da im se skiva anala
im back for my crown... bitches$ss bow down