Защо па като носиш кецове непременно ставаш смъкнат ??? и защо когато съм смъкнат,означава че прикривам "Недостатъци" на тялото си???
и че защо едно момиче,когато се облече смъкната,означава че губи женствеността си...женственноста на някоя си е от самото излъчване,не оттова дали е с кецове,ботуши или чехли...с пола или дънки....
лично аз не харесвам момичета,леко дебелички,не че има лошо,но сложили някфи прилепнали дрехи,високи токчета(токчето едва се държи от теглото й) изправила гърба си и точно тогава,се виждат недостатъците й...се едно гледам надута пуйка ,излезнала да си търси някой ПЕтел(по често онез емота с кокоши прически) естествено...не всички са такива....но говорим попринцип нали...?
Аз па мога да кажа,че едва не се разтапям като видя няква с хубаво тяло,в леко смъкнати дънки,кецове и някфа тениска отгоре....направо ее...страхотно отдето и да погледнеш,но пак повтарям.не всички са такива
Мен ме кефи да се обличам леко смъкнато...не казвам,че излгеждам готино така,или че се мисля за Мистър Красавен..просто ме кефи...самия стил...Хип хоп...изглежда някъв...за мойте очи изглежда някво по естествено...а не нагримирани,с 2 тона лак на косата,прилепнали дънки,се едно е спестен плат,че ги правят по малки,и някфи ботуши или токчета...прсото смъкнатото...в РАМКИТЕ НА РАЗУМНОТО(не арнебито,те не стаат

,з хоперките говоря) изглежда естествено...а всяко момче хоресва естествените момичета