.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен

Vapros k1m ga6nicite i mom4etata deto har hip-hop

iskam da popitam to4no tezi mom4eata na v1zrast ot 13 do 17 kak1v vid momi4eta har : briunetki blondinki ymni t1mi ka6ni4ki 4algarki i kakvi ka4estva za vajni za vas ( kakvi ka4estva trqbva da pritejava momi4eeto osven spr v1n6en vid i ak1l ) ... i koq post1pka bi vi hareesala
    OpS I so sorry G-tata

Град
    РЮАР

Re: Vapros k1m ga6nicite i mom4etata deto har hip-hop

ми предполагам, че момчета които харесват хип-хоп ш'е им харесат момичета, които слушат яката чалга... ти как мислиш ?

АБЕ ЕЙ тая дето е постнала темата каква е тая дума "гашици" ве ?!?! виж... смъкнати или джита по-става...амъъъ гащници бтв СМЪКНАТИТЕ харесват такива като тях...

Повече от фен
    E az tva za 4algata go kazah v dr smisal ama puk pone me razsmqhte ! i taka de kakvi momi4e6ta haresvat G-tata ?

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    1.Такова чудо като "real G" няма
    2.Трябва да има чувство за хумор..и най-вече да оценява това което правя за нея `щото в последната си връзка ме изкараха пълен непукист и човек който не прави нишо за половинката си..и да да не ми изопачава думите...с една дума да е нормално изгреждаща умна и ИСТИНСКА!

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    1.Такова чудо като "real G" няма
    2.Трябва да има чувство за хумор..и най-вече да оценява това което правя за нея `щото в последната си връзка ме изкараха пълен непукист и човек който не прави нишо за половинката си..и да да не ми изопачава думите...с една дума да е нормално изгреждаща умна и ИСТИНСКА!
    Ако намеря такава ше и предложа брак На моята възраст всички са тъпи лигли Иначе и аз такива харесвам

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Аз пък съм на 18 деба немога ти отговоря.Даже не съм и ДЖИ

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Пък то ко тия ряпарчета са мега смешни Всичките са филмират кой от кой по - голям гангстер,кой от кой с по широки дрехи ще е и т.н...
    П.П.Ряпарите са умвствено увредени същества и не са много много с ъкъла си.Живеят в някав измислен свят където те са шефове.Абе сама си прай изводите ама ако питаш мен ако видиш някаде ряпар го избави от мъките му
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    BG.Plovdiv
    Аз ходих с един такъв ..Той момчето си беше спр мило и добричко ,даже прекалено ..По едно време ми стана скучно с него и тръпката я нямаше и така ..Но това за филмирането ,поне за него важи .Аз се опитах да му помогна по тоя въпро ,ам човекът костелив орех,кво да го правиш Но пък познавам други такива и те са готини хора. Сичко е в тва ,че хората виждат различно света .
    НаПраВи ТоВа,,КоеТо ИсКаШ ,,Но ПоМисЛи ДаЛи НяМа Да ЗаГуБиШ От ИзБоРа Си..

Повече от фен
    Marinceto prava si te pove4eto sa gotini hora ama puk naistina e taka 4e samo gledat koi 6te e s po - 6iroki drehi ... Blagodarq na Tazadar otgovor1t my mi haresa

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Епа и аз съм рапърче ма нито се филмирам нито нищо...и да гледам дрехите да са ми широки и свободни но не прекалено.С една дума-не стила определя какъв е човека...всичко си е строгоиндивидуално за всеки

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Пък то ко тия ряпарчета са мега смешни Всичките са филмират кой от кой по - голям гангстер,кой от кой с по широки дрехи ще е и т.н...
    П.П.Ряпарите са умвствено увредени същества и не са много много с ъкъла си.Живеят в някав измислен свят където те са шефове.Абе сама си прай изводите ама ако питаш мен ако видиш някаде ряпар го избави от мъките му
    Аз та познавам,ти си от варна Варненската Морска Гимназия.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на koalka
    Такива теми от рода на "какви момичета харесвате" има хиляди, ползвай търсачката преди да пускаш повтаряща се тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си