Мила много добре те разбирам и аз имам същия проблем, само че аз бях с моя 1 година и 8 месеца , но нащо беше малко по различно е няма да изпадам в подробности,скъсах преди 2 месеца и 2 месеца сме се мъчи ли с така нареченото приятество, но винаги когато се видех ме не оставаше само приоятество и минлата седмица реших ме да се отделим един от друго поне за известно време, защото само да продължава ме да се мъчим...нз просто е трдуно да се отделиш от ежедневието изпълнено с твоя любом, но аз разбрах че трябва да живея заради себе си, не заради него, защото до сега живота ми се въртеше около него аз осъзнах, че няма смисъл...обичам го все още разбира се, но няма смисъл да се мъчите нз ако можете да бъдете приятели радвам се за вас, но мога да ти кажа че докато имаш други чуствам към един човек, чутсво на любов, само приятество не съществува...а става само една мъчение
това е което аз мисля от личен мой опит...може да звучи жестоко ама истината си е, колкто и да е хубаво нещо винаги има краи рано или късно, но по добре да запазим този края с хубавите спомени от колкото да се превърне в мъка