.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: kruvno

kruvno

Zdraveite taq sutrin bqh na voenna komisiq [ ne be6e stra6no kakto nqkoi kazvat.. dori be6e adski zabavno ] kazaha mi 4e imam visoko kruvno dolnata mi liniq [ mai taka se kazva ] e mnogo visoka i utre pak sam na izlsedvaniq za kruvnoto.. 6te kajite li kvo moje da stani ot tova kruvno

Супер фен
    Ако кръвното не ти е в рамките на нормалното може да те освободят от военна служба или поне да те отложат

Guest
    тревата сваля кръвното , ама преди вси4ко горната граница, така 4е в твоя слу4ай може да не ти помогне..

а кафето вдига кръвното. Ако преди комисията си пил кафе, може и от това да е било

ot sladko i kafe se diga pak za druo ne znam i trevata svalq :P

Фен
    Град
    in the middle of nowhere

Re: kruvno

Цитирай Първоначално написано от ge4o
    Zdraveite taq sutrin bqh na voenna komisiq [ ne be6e stra6no kakto nqkoi kazvat.. dori be6e adski zabavno ] kazaha mi 4e imam visoko kruvno dolnata mi liniq [ mai taka se kazva ] e mnogo visoka i utre pak sam na izlsedvaniq za kruvnoto.. 6te kajite li kvo moje da stani ot tova kruvno
    мене освен че долната ми граница е много висока и горната също ми е много висока,заболяването ако се сетя как се казва може и да ти кажа ама не храни надежди отвреме навреме ме цепи главата,световъртеж много рядко и само сутрин и горе долу тфа е ама ти си свиркай,не е болка са умиране или поне аз още шавам
    First rule - I rule

Супер фен
    Град
    Sofia
    Високото кръвно (хипертония) винаги е повод за основателно притеснение. Щом го имаш е добре да направиш необходимите изследвания за самия теб. Проблемите които може да предизвика подобно кръвно могат да са: Бъбречни, очни, мозъчни и сърдечни като няма да се спирам подробно на тях. Заболяването е бич на сегашното хилядолетие. Проблема е сериозен и следва да му обърнеш нужното внимание. Сподели с родителите си за проблема и изяснете причината. Може да не се касае за нещо сериозно, но такова заболяване на твоята възраст не е хубаво да имаш!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    а да е,хипертония,тенк ю
    ама дай ся да не се плашим преди 2 години ми го откриха тфа нещо и не се чувствам много бичуван
    БТВ как му определи възрастта?
    First rule - I rule

mi ot alokohola moje li da se digni kruvnoto/...6toto sno6ti be6e praznik i malko bliznah vodka i vino da ne e ot tova i az se pak sam pulen !!

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    ако въпроса беше към мене - сори но не съм си мерил кръвното като съм под градус най-малкото щото ми се прецака нещо техниката
    ама иначе тфа че си с поечко килца нещо с пиенето не мога да го свържа,виж с високото кръвно връзка има или поне така твърди кардиоложката ми да не съм наддавал много,така ми вика,начи сигурно не е за препоръчване
    First rule - I rule

Супер фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ImaNewbie
    BTW по военната комисия!
    А аз мисля, че не съм казал че проблемите идват веднага. Те се появяват като следствие след години изкарани с високо налягане, което не е контролирано и лекувано.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    Цитирай Първоначално написано от ImaNewbie
    BTW po voennata komisia!
    еее кой ти гледа такива подробности
    First rule - I rule

Супер фен
    Град
    Sofia
    Е аз обикновенно гледам

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    ех ти убаво си видял ама я виж ся тфа
    Цитирай Първоначално написано от ge4o
    mi ot alokohola moje li da se digni kruvnoto/
    и кажи щото и на мене ми е интересно
    First rule - I rule

Супер фен
    Град
    Sofia
    Обикновенно умерената употреба на алкохол понижава стойностите на кръвното. Не говоря за случаи над 50 100 гр. Алкохола като цяло действа съдоразширяващо, което естествено оказва влияние и на стойностите на КН.
    Свинщините в пиенето никога не дават добри резултати за нито един от органите ни!
    А относно наднорменото тегло - това е първата и основна причина за високото ти кръвно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си