проблема е следния,обичам я от мноооого време,луд съм по нея и т.н.Оначало си чатихме супер си говорихме,но изведнъж сичко спря...почна да не си пише с мене,или да ми отг след 15мин в чат-а с по една дума...аз осетих че става нещо нали,тя не беше същата(тя харева едно др момче,с което и здр не си казват понеже той не я поняся,а тя е много усобен характер,и още не много навътре как стават работите м/ду m и f )не съм се осещал даже че през това време аз съм бил супер мн ревнив,не съм го показвал пряко но,по нейните думи се съм се навирал при нея...това от скоро съм го правил,един пр за свете валентин я бил поканил преди мене,и аз нали кофти ми стана ама нищо не казах,нямашя кога да и подаря цветето дето бях зел,затова преди тя да се чака с него аз я видях ии го подарих нали,на др ден ми споделя тоя приятел разовора като е станало дума за мене:тоя ми ..... ми омразна,се гледа да се навре при мене,еи един пат да излея с някое др момче и тои пак ще дойде при мене.
сега нз как да и се извеня,тя е просто мноооого разл харахтер,не е пораснала още достатачно и искам да направя няква промяна,ясно да и покажа че се променям,а просто на Св.Валентин трябваше да и подаря цветето,а повярвайте нямаше гока друг път