- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: Имам някакви ситни пъпчици по пениса
Аз съм момче на 13 години Значи проблема ми е че като бъстунаимам някакви ситни пъпки !!! От какво може да е това какво мога да направя !? Пъпките си личат когато порасне
![]()
Моля ви помогнете и БЕЗ БАЗИЦИ
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Имам впредвит че като лъскам пъпките си личатПървоначално написано от Jerrybg
![]()
Това отгоре съм азПървоначално написано от Анонимко
ПОТЪРСИ ВЪВ ФОРУМА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ НА ТЪРСАЧКАТА. АКО НЕ НАМЕРИШ МИ ПИШИ ЛС ВМЕСТО ДА ФЛУДВАШ!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Тук няма ли кой да отговаряВече се регистрирах
Чакам отговори![]()
Искаш ли отговор - КУПИ СИ ОЧИЛА
First rule - I rule
ЛЕКАР... миеш ли го секи ден.. може да си инфектирал скротума често срещано.. последствията са.. как да се изразя за да не те уплаша УЖАСНИИИИИИИИ![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
Момиче хубаво, поспри да пишеш глупости специално в този раздел на Форума. Ще се радвам ако помагаш, а не пречиш. Когато не знаеш - трай си а не трупай мнения с предположения и грешки!Първоначално написано от MiLiNkOtO^
Подозираш ли изобщо къде се намира скротума и как изглежда??????????
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Аве вие не разбрахте ли че искам отговори !?![]()
Чакакм ги![]()
MiLiNkOtO^ незнам дали пишеш на сериозно или не но повечето ти мнения са си пълни измислици.
Пич - споко бе.Просто са започнали на ти поникват косъмчета![]()
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
Косми освен около пениса ми и НА НЕГО ЛИ ЩЕ ИМА !!!!?Първоначално написано от Г0ст
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pravi6 slednoto i pupkite se mahat:
1. Iztiskva6 pupkite
2. Minava6 gi sus 6kurka 1000
3. Sus edna sve6t im kapva6 malko vosak
4. Maji6 gi sus razreditel za boq
5. Boqdisva6 go v cvqt po jelanie
Ve4e 6te si siguren 4e nqma da ima6 pove4e pupki na 4u6leto![]()
Невероятно , но факт.Първоначално написано от Jerrybg
P.S. Предполагам , че пъпчиците са с цвета оная ти работа и можеби малко по-светли , а неса червени или нещо от сорта.
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
не знам какво тряа да ти се е инфектирало за да имаш такива "ужасни" поражения върху мозъка...кфи ги дрънкам и аз,къф мозък,кфи 5 леаПървоначално написано от MiLiNkOtO^
First rule - I rule
Пъпките са с цвета на кожата само малко по-бели но не и червени !Първоначално написано от Г0ст
Щи мине.
всеки косъм си има космена торбичка придружена от мастна жлеза така че споко нищо ти няма
Е хайде успокой се. Всички ги имат на тази възраст. При някой се виждат повече при други по-малко.
А на тепърва ще разбереш колко нови неща ще се случват с тялото ти през следващите 2-4 години. Не се шашкай. Растеж! Споко!