- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много добра приятелка
moje i da kajesh kwo e stanalo![]()
Кажи й!Малко по-така...както каза някой-"елегантно"...сигурно те харесваПървоначално написано от sometimes_
Ама при мене има нещо друго...Бившото гадже на една мн печена приятелка ми е много добър приятел,много си го уважавам...И не знам какво ме кара,ама много често се гушкаме и т.н.Той си харесваше едно друго момиче,даже аз по едно време мислех,че ходят и си продължавах...Не предполагах,че тези ни отношения са го накарали да си мисли,че искам нещо повече(въпреки,че ми е минавало през главата
)...Сега ми предлага,а аз съм с друг...и ми е много кофти положението...много го обичкам(ама не по начина , по който иска) и ми е някво странно сега и не мога да си представя пак да сме някъде и да си го гушкам...Според мен ще реагира някак си...тъпо...Внимавай да не стане като при мен!Опитай се по някакъв начин да разбереш какво изпитва тя към теб...само приятелство или нещо повече...да не ти домъчнее за целувчиците,за това ти го казвам!
![]()
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
Много ясно- КАЖИ Й !Това, че е по-ниска от теб, какво ти пука?!?![]()
Не е важно какво ще кажат другите...важното е, ти да си щастлив.![]()
Айде успех.![]()
Първо си помисли дали ако не стане нищо ще си останете пак добри приятели. Но въпреки това според мен трябва да и кажеш, пък да видиш какво ще излезе. Иначе това, че е по-ниска от теб трябва да ти е последния проблем...Успех ти пожелавам!