.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    moje i da kajesh kwo e stanalo

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    100% и тя изпитва нещо към тебе знам го от личен опит но дали ще с еполучи нещо незнам...започни да се "закачаш" ако мога така да се израза повече с нея!Прави по-смели стъпки да видим тогава тя какво ще направи!

napalno sam saglasna s {P}MoHuKa{P}

0biChkam SlyNcEt0 :}

Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    E kak nqma da i kajesh? Celuvki,pregrydki=>momicheto qvno te haresva,pokaji i,che q haresvash.Ako pyk sluchaino tq nqma chuvstva kym teb, samnqvam se,che shte q zagubish kato priqtelka.DEistvai,inache shte sajalqvash!!! \/
    Кажи й!Малко по-така...както каза някой-"елегантно"...сигурно те харесва Ама при мене има нещо друго...Бившото гадже на една мн печена приятелка ми е много добър приятел,много си го уважавам...И не знам какво ме кара,ама много често се гушкаме и т.н.Той си харесваше едно друго момиче,даже аз по едно време мислех,че ходят и си продължавах...Не предполагах,че тези ни отношения са го накарали да си мисли,че искам нещо повече(въпреки,че ми е минавало през главата )...Сега ми предлага,а аз съм с друг...и ми е много кофти положението...много го обичкам(ама не по начина , по който иска) и ми е някво странно сега и не мога да си представя пак да сме някъде и да си го гушкам...Според мен ще реагира някак си...тъпо...Внимавай да не стане като при мен!Опитай се по някакъв начин да разбереш какво изпитва тя към теб...само приятелство или нещо повече...да не ти домъчнее за целувчиците,за това ти го казвам!
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Много ясно- КАЖИ Й !Това, че е по-ниска от теб, какво ти пука?!?
    Не е важно какво ще кажат другите...важното е, ти да си щастлив.
    Айде успех.

Град
    София
    Първо си помисли дали ако не стане нищо ще си останете пак добри приятели. Но въпреки това според мен трябва да и кажеш, пък да видиш какво ще излезе. Иначе това, че е по-ниска от теб трябва да ти е последния проблем...Успех ти пожелавам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си