- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak da mu pokaja 4e go iskam.....?
то и вие момичетата не сте много по-различниПървоначално написано от Eyes-green-as-ocean
Мене лично ми е много трудно да заговоря момиче на такава тема, и все още не съм го правил защото не знам да ли тя е готова.Първоначално написано от somebody
ПС: лесна трудна няма значение - не вярвам да му пука
Абе много сте ми интересни...![]()
Когато някой си поиска веднага секс,казвате,че е курвар и ви иска само заради секса,а когато момчето е по-внимателно,не ви дава зор,тогава сте недоволни пак и казвате,че може да е гей...![]()
Момичето може да направи нещо,което сигурно ще подейства.Просто останете някъде сами,започни да го целуваш по-страстно,абе просто го възбуди достатъчно,ще се сети накъде отиват нещата![]()
sherry,super go kaza =D> tochno taka e,ne vijdam nikakav smisal da trygvate da napadate momcheto,che bil gei i t.n.,tva sa mega gluposti!!!tva,che ne q e hvanal za gyza oshte na pyrviq den,oznacahva prosto,che moje bi chaka tq sama da go poiska,a ne toi da q nasilva
malko se zamislete v/u tva
![]()
milichka otnosno tvoito pitane:spored men tr pyrvo da pogovorish s nego za sexa,kakvo misli toi za sexa i t.n.,za negovi predishni vryzki,awe nakydeto otvee vqtyra,no da e v taq nasoka,sled kato vidi,che imash jelanie vqrvam,che shte ostane dosta dovolen i shte e vypros na vreme da te sbara nqkyde na same i da te opraviaide
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com