- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Bolkata!!!
Hi,
Girls bole6e li vi mnogo parviqt pat kat go napravixte![]()
![]()
![]()
![]()
2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
THUG LIFE
Until The End Of Time
Just Me Against The World
"....What's next, I don't know and I don't care
One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."
bolia ama ne chak tolkoz
da e mnoo me bolq basi rabotata apuk hem se bqh cepnala sas edno darvo puk pak me bolq are l****
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Форумът не е място за обиди! Моля, спазвайте правилника!
Благодаря!
Закакв първи път, като са ходили до магазина сами ли. По-точно се изразявай, не всички имат перверзно мислене като теб и мен, и не мислят за секс
Във форума "Секс" няма нужда от долълнителни обяснения по заглавието на темата.Първоначално написано от me4eto_
Да, боля ме много.
ne![]()
Vaob6te![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
ми боля, ама беше сладка болка![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
Боля, но не чак толкова много и си струваше. Хихи
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
bolq me,no se izdyrjashe
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!
Malko, no se o4akva6e.Ina4e partnyora mi be6e adski mil i ostanah dovolna!
Vajnoto e 4e kato mine purviq leko boleznen, pritesnitelen put, vseki sledva6t stava po-gotin
![]()
![]()
![]()
If you wanna love, fInd your love and fly above!
Koito go e strah ot mechkata,da ne hodi v gorata.Stiskaite zubi i raztvariaite pergelite!!!
mili4ka purvoto i nai vajnoto e 4e ne trqbva da se strahuva6 kato doide momenta da se stiska6 kato go vkarva i da si sigurna 4e si mn vuzbudena ako si4ko e taka NQMA DA TE BOLI po4ti ni6to ne se use6ta a za kravta 2 kap4ici i to po kusno sled okolo 4as tova e i povqrvai nqma da te boli po4ti ni6to![]()
Ne zashtoto priqtelqt mi beshe mn nejen i vnimatelen...
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Изобщо не ме боля,обаче приятелят ми беше много опитен,така че то си зависи![]()
Angel, such a beauty, fallen from the heavens garden,
I watched her soul escape in the little tears,
to see her there, so deadly wounded, it was burden,
she was lost, fallen, dying..
Mi da bole6e adski mnogo,smisul bqh vazbudena si4ko na 6,ama...nz,ama sled 5-10 min zapo4va da mi stava adski got,daje ispitah orgazum sled 1 4as si4ko se povtori abe mn qko![]()
![]()
taq tema e tochno za mene...predi 2 chasa si tragna momcheto deto me otfori .. ne me bolq mnogo...makar che imashe bolka..beshe nejen i mil...pak i az znaeh che go iskam...i to stana...spored mene trqbva da si s chovek koito da ne e darvodelec...kakto se kazva...a nqkoe momche deto mu imash doverie !!! Az taka napravih...nishto che ne go pravih s gadje..sichku beshe na 6 .. i sega mi e kef ;PPP
omfg ave ei zleta kakvi sa tiq temi be da va eba v prostite putki kato vi se ebe shte iztyrpite malko bolka![]()
![]()
![]()
![]()
bolq ma malko 6toto bqh se upoila predi tova s nqkolko vod4ici![]()
![]()
![]()
Мноого малко.
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!
Bolq me strashno mnogo, vaobshte ne ochakvah da boli tolkova mnogo, no nqkolko pati sled tova veche beshe idealno.![]()
Да бе мноо интересна тема, и кво ако другите кажат че ги е боляло ще се откажеш така ли?
Та по темата, - ще повторя думите на един виден форумен сексолог чието име ще ззапазя в тайна - като "го направиш" ще боли много и после няма да моежш да ходиш на физическо.![]()
![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
to4no tva e ako te boli vinata e negova toi trqbva da e 4oveka koito trqbva da se pogriji za tova i ako go pravi6 za da mu ogodi6 togava naistina nedei!!!![]()