ми значи.... с приятеля ми ходим от 2 месеца, и тъй като бях първата му приятелка реших че ще е добре в началото аз да поема инициативата... и така стана ние сме от 1 училище и през междучасията ходих да го виждам понеже той не излиза, аз се оговарям за кафета дискотеки едно друго и днес реших че ще е добре да го оставя той да поеме инициативата за да не накърнявам мъжкото му достойнство ако ме разбирате и викам днез няма да го търся и ще видя дали изобщо ще се срещнем ... и така до 3тия час не се бяхме видели и случайно го срещнах да чака пред една стая и го гледам няква и той ми се усмихва и аз си викам ми добре и отидох при него цунках го и викам аиде в пушалнята и той ми ше пиша домашно и аз тръгнах.. после след 2 часа го видях да идва от доло ... и тай тъкмо бях изкачила 2 стъпала към училище пък той беше долу и викам ся няма да слизам той да се качи и той ми вика ... ми аз си тръгвам чао и без нищо да ме цунка дали ще излизаме баси тъпото . какво да направя плс кажете ми не искам аз да съм водеща в отношенията ни искам просто...... незнам ХЕЛП