.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Guest

Tova li e LUBOV !?!

Obqsnete mi kak e vyzmojno? Tq e neveroqtna na vyn6en vid, prosto e nai-krasivoto momi4e spored men na toq svqt. OBA4E Vyob6te ne mi haresva po harakter, ama Vyob6te, i vypreki tova imame dylgotraina vryzka, prosto znam 4e ako q zagubq super mnogo 6te mi e gadno, i neznam kakvo 6te pravq...nasitina, nemoga da si go obqsnq...vie mojete li ?

Все трябва да има нещо в характера й,което да харесваш,ако не...тогава не знам,дали има смисъл да продължавате...нали знаеш,красотата е до време...

Супер фен
    Щом не ти харесва характера и едва ли ще се задържите дълго...
    Закво ти е 'барби' със ужасен характер ?
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Heaven_inhabitant_f Пуснато на: 16.02.12 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Все трябва да има нещо в характера й,което да харесваш,ако не...тогава не знам,дали има смисъл да продължавате...нали знаеш,красотата е до време...
    Kratko tochno i qsnu =D>
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    nie sme se zadyrjali mnogo dylgo ve4e...
    pyk za ne6to polojitelno...

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Losho li se dyrji s teb? Mai ne, shto oshte ste zaedno. Kolkoto i da e krasiva, otnoshenieto ima znachenie. Nqkoi neshta v neq ne ti dopadat, a ti se panikiosvash sega. Krasotata naistina e do vreme. Ako si schupi rykata ili i izleze pypka, shte q zarejesh li???? Pyrvo si pomisli vyrhu tova, a posle i kaji kakvoto napisa. V edn adylgotraina vryzka e normalno da se govori za takiva neshta.

COMMUNICATION IS THE WAY!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ht_7j
    Losho li se dyrji s teb? Mai ne, shto oshte ste zaedno. Kolkoto i da e krasiva, otnoshenieto ima znachenie. Nqkoi neshta v neq ne ti dopadat, a ti se panikiosvash sega. Krasotata naistina e do vreme. Ako si schupi rykata ili i izleze pypka, shte q zarejesh li???? Pyrvo si pomisli vyrhu tova, a posle i kaji kakvoto napisa. V edn adylgotraina vryzka e normalno da se govori za takiva neshta.

NE! S Men se dyrji sy6to mnogo lo6o...postoqnno mi pravi zabelejki, dava mi primer kak da se obli4am, ne me haresva kato sym sys edi kva si pri4eska i t.n.

Мега фен
    Сам ще се сетиш дали е любов - иска да те моделира напълно на външен вид и държание, ужасна е по характер..."любовта" е любов предимно към характера на човек.

mislq 4e 6tom si s neq dulgo vreme vse ne6to trqbva da haresva6 v haraktera i, a ako prosto iska6 da si s neq za da q pokazva6 kato krasivo biju ostanete zaedno, ako ne - sigurna sum 4e 6te nameri6 i drugo krasivo momi4e, koeto oba4e 6te ti dopada po harakter

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    Heaven_inhabitant_f Пуснато на: 16.02.12 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Kratko tochno i qsnu =D>
    Tva e !!! I se pak ne trqbva da si s momi4e koeto ne haresva6 po harakter gadno e
    LuBovTa E sLqPa!!!

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

NE! S Men se dyrji sy6to mnogo lo6o...postoqnno mi pravi zabelejki, dava mi primer kak da se obli4am, ne me haresva kato sym sys edi kva si pri4eska i t.n.
    tq mi prilicha na onezi, koito vsichki haresvat. Tochno kukla barbie. Struva mi se, che tq prekaleno mnogo dyrji na vynshnniq vid, zashtoto toi i e koza. Moje da misli, che nqma s kakvo drugo da vpechatli. Takiva sa opasni. Ti trqbva da reshish dali da i igraesh po svirkata ili da vidish, che ima i drugi krasivi momicheta.

Guest
    Авторе,

Една жена има толкова сила върху теб, колкото й дадеш. Ако тя те натиска и се държи като кучка, вината е в теб.

В английски за такова твое поведение има дума - wussy. Която е комбинация от wimp + pussy. Имай мнение за нещата, води връзката, не я оставяй да решава всичко, тя ще ти е благодарна за това.

Шегувай се с нея.
    Бъди непредсказуем.
    Не бъди прекалено сериозен.
    Никога не се засягай от нещо която тя каже или направи - мъжът не се засяга от малки неща.

Хаха типичната кукла барби,която иска сичко да стане, така както тя е казала и да си играе с момченцата колкото си иска (а те да са "влюбени" във външността и и да не забелязват)
    За каква любов говорим въобще?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от AvLee_
    Хаха типичната кукла барби,която иска сичко да стане, така както тя е казала и да си играе с момченцата колкото си иска (а те да са "влюбени" във външността и и да не забелязват)
    За каква любов говорим въобще?
    tq moje bi si igrae sys men naistina, no za6to togava ne si igrae i sys drugite mom4eta...ima si principi, i sym 100% ubeden 4e za tolkova mnogo vreme do sega ne mi e izneverqvala..vypreki 4e sym q revnuval, no syvsem malko..?

Мега фен
    Изневярата няма връзка тук. Става въпрос за отношението И.

Guest
    i sq kvo , da kysame li , Neznam kak 6te go napravq,tolkoz mnogo vreme....sviknal sym sys neq malko ili mnogo, 6te mi e mnogo trudno, ama mnogo...
    I vse pak, prodyljavam da ne moga da si go obqsnq
    Kolko plenitelna moje da byde krasotata na edno momi4e, do tam 4e da se vlubi6 vyv samata neq, samo zaradi vyn6nostta i...

Ами... няма да е зле да поговориш с нея и да й кажеш какво изпитваш. Поговорете, кажи й, че не искаш да продължавате така, че много я харесваш, но това което прави не ти допада... Ти си знаеш.
    Ако не се получи... по-лесно е да превъзмогнеш раздяла, от колкото да се измъчваш всеки ден.
    Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
    Заповядайте!!!

Guest
    hehe pri men e obratnoto grozen kato smyrtta,ama adski dobyr po harakter..nemoga kaja Mil,nejen,shtoto i takyv ne e ..prosto nz s kakvi dumi da go opredelq
    a otnosno tebe-zareji q ,takvaz kukla ne ti tree

sry ama ot kolko vreme hodite 4e se pritesnqfash da skysate zaradi dylgotrainata vryzka?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    sry ama ot kolko vreme hodite 4e se pritesnqfash da skysate zaradi dylgotrainata vryzka?
    mi po4ti godina stana ve4e..

i za tazi godina samo 'vynshnostta i' li te zadyrja da si s neq? potypkval si samo4uvstvieto i dostoinstvoto si za da bydesh s 'mn krasivo momi4e i vsi4ki da ti zavijdat' a tq da te pravi kriv, taka li?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Хах.

Щях да кажа същото.

ами да ти кажа често все едно това го е писал приятеля ми,ами да възможно е да ти кажа-щом се обичате всичко може
    Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
    Лао Дзъ

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    I vse pak, prodyljavam da ne moga da si go obqsnq
    любовта е необяснимо нещо...
    и не се заблуждавай, ти не си влюбен нито в красотата й, нито в тялото, нито дори в характера й.. ние не се влюбваме в нещо у някой ние се вюбваме в самия Него
    ..защото красотата е до време, а характера си има свойте несъвършенства при всеки човек и когато всичко изчезне и остане само той, излиза, че го обичаш просто защото е той
    много трудно е за обяснение, всъщност едва ли е възможно да се обясни приеми нещата каквито са и не се измъчвай да търсиш отговори - едва ли някой може да ти ги даде

все пак с тва не изчезва проблема де
    затва най-добре говори с момичето и й кажи как се чувстваш.Питай я защо се държи така.. не късай с нея, дай й шанс да обясни или да се поправи
    ако промяна не настъпи я остави. Колкото и да обичаш някого, е невъзможно да го търпиш при тва положение
    след това ако тя поиска да се върне, ако помоли за прошка, значи любовта е била взаимна и има сисъл да си дадете втори шанс и да поправите миналите грешки
    Искрено ти желая всичко да се оправи и да намериш решение. Успех!!
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Цитирай Първоначално написано от ht_7j

abe mom4e q se osuznai kfa e tq 4e da ti kazva kak da se obli4a6 s kfa pri4eska da hodi6 e vqrno 4e hodite ama tui ne i dava pravo tuka da pravi
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си