- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Tova li e LUBOV !?!
Пич,днешните женски са такиа прават се че мн азбират и кво ли ое не искарват те виновен и че те са прави!Не се поддавай на това че я харесваш на външен вид!Тъпо е щото тва е вълна от хормони!След като не се разбирате мисля че врската ви няма да е мн щастлива а пък и след като ти не правиш нищо за д аи покажеш че тва те наранява и те нервира да ти прави забележки това я прави или я кара да се мисли за по вишата във ваща връзка!Обмисли малко и ше видиш че секи си има достойнство!Запази и докажи свойто!
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
do tuk bqhme...tova be6e nai-to4niqt kontra vyrpos, koito me nakra da se zamislq v/u vsi4ko...
Skysahme!
Sega edinstveno me pritesnqva samotata i praznotata koqto izpitvam...Za6toto si e..taka..![]()
![]()
![]()
qvno ne sym se zamislil mnogo, no osnovnoto koeto me "zadyrja6e" pri neq, e i straha 4e 6te ostana sam![]()
![]()
sega neznam kakvo da pravq?!![]()
![]()
Blagodarq na vsi4ki za syvetite i 4e me nakarhte da se zamislq nad propilqniq si jivot...
рано или късно пак ще намериш ново момиче с което да се разбирате и да сте заедн,да се обичате и да си помагате взаимно.!Някой ден сама ще те намери любовта...ако толко и е пукало на тая мацка за тебе сама ше те потърси и ше се замисли над грешката си ако не-знай че и е през кура (добре де може и да не е през кураПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
) щото сички са така нараняват те дават ти повод да си нервен да ги мразиш и после или се оплакват или ти изреждат сички възможни обиди като започнат с исползвач!а на нас какво ни е никой не пита!Живота прдължава....пей сърце..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za jalost mai se vlubvame vuv viziqta na 4oveka do nas.... no v posledstvie pri libsa na harakter lesno razlubvame... tva si e tvoq raota.. ako ne ti pre4i haraktera budi s neq zaradi krasotata i, a ako ti pre4i.. zaebi viziqta...![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.