Боже какво разбирате,нищо!Сега секи го прави заради тръпката заради секса,заради опита и за да може се изфука колко е минал,нищо повече!Към 30-те години ще видите какво са казва сериозни неща!Сорка ама от келеши 7-8 клас какво очакваш?И аз да се еба ли някъв вече 18 скоро ще правя изгорях с едно момиче дето е 8 клас!ТЦ кофти работа е!До сега не бях позволявал,да хлътно до толкова по някоя,но ето че стана то когато най не учакваш тогава става!Видях че немога да играя тези игриц[за сега],и просто се отказах да ги играя,няма смисал да въря и да си тровя живота!За сега е идеално да се трупа опит и нищо повече!Работата е там че в днешно време за нежните,галантни и романтични мъже място няма,защото всички момичета тичат след идиотите,ама буквално идиотите,дето гледат кой по-голяма простотия ще направи и така нататъка,и това е единствено и само защото не са узряли достатъчно,въпреки,че има и момичета който от по рано им идва акъла в главата!Но като цяло за сега и понятие си нямаме от тези неща просто само се залъгваме!Гати и най-гадното е когато понякога си противоречим за някой неща,да речем като сме "коч" компания дето се вика секи вика,а без жени по добре,те са само едно голямо зло ала бала,но понякога ги плямпа други!М нз аз лично не ми се играят тези болезнени игри!Както казва един приятел за всеки влак си има пътници!Така,че не се отчайвате!По добре си пуснете песента на Ice cream - borbata и разберете че колко пъти да ви препънат не бива да се отказвате трябва да се изправите и да продължите напред!
п.п.Ето май даже пак си противореча!