...Проблеми ми е,преди полувин година едно момче ме заряза,което обичах страно мн ама не знам защотот бях малка или какво не можах да му докажя любовта си към него...СКарахем се гадно и се раделихме,в началото не ми стискаше да отида и да му кажя какво изпитвам към него в очите и само в чата му казвах и чрез смс...все още ме е страх да изляза с него и да говоря с него за нас...Знам,че мина прекалено мн време ама все още го обичам и все още не могад а го забравя...Всащност не искам да го забравям,защото го обичам истински...Той твърди,че ме е забравил,че вече не изпитва нищо км мен...Но се пак от както ме заряза не сме се виждали,защотот сме от различни градове...Питах го 5-6 пъти да излезем на кафе ама той се зает или по-точно се си намира извинение...като започна да говоря за нас спира да ми пише в чата...все още го боли.Не знам какво да направя...не ми казвайте смао да го забравя...Иксма да дам всичко от себе си да съм с него.Мисля ся да спра да си подържам връзка с него 1-2 месеца и после да го помоля да излезем и да се видим...Или да чакам той да ме потърси...познавам го и знам,че ако спра да му отг в чата ще се расарди...аве хора дайте някаф съвет...луда съм по него

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§