.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: iskam pomo6t!

Град
    sofiq

iskam pomo6t!

pi6a tuka za6toto iskam da znam dali mogat da se otkajat cigarite?znam 4e vuprosat mi e glupav, no mnogo pati sam opitvala i ne se polu4ava.iskam da opitam ne6to novo i po razli4no 4e ne iskam da se pristrastqvam o6te pove4e. molq vi daite mi saveti kakvo da pravq? [-o< 6te sam vi mnogo blagodarna
    vseki e malko lud az puk mnogo

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ако имаш достатъчно силна воля ще можеш да ги откажеш.
    Успех.

Guest
    Пробвай с така наречените: "никотинови лепенки". МОже и да ти помогнат! В повечето случаи са с цвета на кожата и почти не се забелязват.

Guest
    Невъзможни неща няма. Но да се отиде на Луната никак не е лесно.

Никотинът предизвиква най-силното ПСИХИ4ЕСКО пристрастяване от вси4ки вещества, известни на науката
    (по-силно дори от коката)
    Ако веднъж си бил пристрастен към цигарите при спирането им кой знае какви абстиненции няма, освен нерност и понякога изпотяване,
    НО после ден след ден, всеки ден и така с години ВСЕКИ ПЪТ като видиш някой да пали цигара, дори само на филм, всеки път като видиш изтървана или дори недопушена цигара на улицата щте ти се прииска даси дръпнеш..

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    започни да пушиш нещо много слабо.. примерно Viktory 1 или Булгартабак и после Изпуши 1 2 Синьо Виктори да видим дали ще ти се дупуши пак..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Голям фен
    Град
    София
    abe nali reklamiraha edno tabex li kak se kazva6e deto nqkuf s kosa sma4kva edna cigara na brega na moreto.. samo 4e mi razkazaha 4e tva go pie6 nqkolko dni i posle kato pu6i6 draifa6.. uspeh!

Град
    sofiq

mersi

mersi mnogo ako ne stane 6te si produlja da pu6a
    vseki e malko lud az puk mnogo

Не!не може.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си