- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- DoUbLe ViSiOn PoBoI
Predi malko 4uh za boq v double vision ta iskah da vi popitam znaete li neshto pove4e za slu4kata i kakvo vi e mnenieto za slu4iloto se mai gazarite mnoo stanaha tam a ?![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Много бавно чуваш Тва беше вчера. Чак по бтв казаха. Еми кво - селяни и се бият. Не е за първи път. Са просто повече шум се е вдигнало.
Хахах че то това е ежедневие в детските дискотеки, дето са пълни с някви турбо гъзари, кой от кой по-големи. Тука в Търново има 2 лапешки дискотеки и там е същото. Винаги има много пияни и доволно количество набити....![]()
oooooooooooooo i ti li si ot tunovo? samo taka =D> nie sme si nai-qkiq grad!Първоначално написано от Just_One_Girl
![]()
Ей, клюкарии![]()
ауу... за някое камионче или за лимонадка са се скубали ?
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Еми тъпи деца... събират се няк'ви безмозъчни селяни и се бият за щяло и нещяло.... да се избият - това заслужават!!
Now is your time to die
We've gathered here to say goodbye
No more you'll cry
No reason left for you to fight
Feel pain no more
Emotions never felt before
Where do we go, we go she'll never know
Колкото повече, толкова по-добре... Кухи газаро-чалгарчета. Да се избият всичките ако е възможно!
Хах, нищо ново под слънцето... тв![]()
Я за момичета, я за наркотици. Има за квоПървоначално написано от skate_warrior
![]()
пффф... особено за второто![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Може въщо за цигари и алкохолПървоначално написано от skate_warrior
![]()
дам...в случая заради момиче са се билиПървоначално написано от WILD__BOY
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
ама смазали ли са се яко?![]()
![]()
![]()
Ми некъв паднал в рекатаПървоначално написано от skate_warrior
гагагамдам... днешната младеж е много агресивна
![]()
ааа той не е паднал-той е СКОЧИЛПървоначално написано от skate_warrior
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Счупени ребра и крак доколкото разбрахПървоначално написано от skate_warrior
абе няма ли в някой сайт статия за т'ва...![]()
Какви 15 метра ги гонят тия бе ?!Младежът се уплашил и побягнал, като се опитал да се скрие около канала на Евлоги Георгиев, но паднал от близо 15 метра в канала и си счупил крака.![]()
Първоначално написано от skate_warrior
![]()
![]()
![]()
15 метра са все едно 5-тия етаж на някой блок.![]()
![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...