здравейте,имам един голям проблем.Историята е следната имаше две момчета,които аз не харесвах но те мене Да все ме канеха да излизам,да съм с тях и единият (1) ми хареса много,но не исках да нараня другия...(2).Пробвахме със (1),но аз все неможех да излизам понеже имах проблем с наще и ги лъжех разни неща (напр. че имам да уча,че немога и че искам да имам висок успех) Грешка голяма от моя страна , да но (1) почна да си променя някак държанието към мен и като че почна да ме следи,аз не исках да пренебрегвам приятелките си зарад него и когато ми се отдаваше възможност излизах с тях , а не с (1) .След някъде седмица той окончателно ме попита окончателно дали искам да съм с него и аз понеже бях объркана и взех прибързан отговор и му казах "НЕ" и от тогава всичко се преобърна.Понеже (2) му беше приятел и понеже и той ме канеше да илзизам а аз се го лъжех и най-накрая като че ли двамата се съюзиха и започнаха обидите.. че съм ги мамила ,че не съм държала на тях...Аз разбрах че съм виновна до няква степен,но им се извиних ,но те като че ли нищо не видяха и сега все така продължават да говорят и да ме обиждат... но аз не мога повече да ги търпя "ти си проста,ти си ниска(понеже съм малко ниска),ти си използвачка , ти си...." и на мене просто ми е неприятно.Моля Дайте съвет как да ги обедя че не е било нарочно , а че просто не съм искала никой да страда... и че всичкото свободно време което имам(предоставено от родителите ми) се мъча да излзизам с приятелки и с тях .. а немога и с двете едновременно много ще съм ви благодарна ако поне ме насочите към някакво решение,то просто е много гадно около теб да летят обиди... ПОСТОЯННО 10х предварително))

Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника