- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбване/Любов !?
Понеже много често употребявате и двете думи, кажете ми какво е едното и какво е другото,каква е за вас разликата между тях(ако има такава)?
vliubvaneto moje bi e malko predi samata liubov. neshto kato prehodnoto 4uvstvo predi istinskata liubov![]()
pone az taka si go obqsnqvam...
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Съгласна съм, това е преходно и относително понятие. А може би Любовта е последствие на влюбването, така че има разлика, но по принцип би трябвало да вървят в комплект. Влюбването сякаш е нещо по-детско или не знам, на мен така ми звучи, Любовта е истината...
има разлика но трябва сам/а да си я усетиш а не ние да ти обесняаме защото любофта не мое са обесни..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
В резултат на влюбването идва любовта!![]()
=D>p4elata_brumze Пуснато на: 16.02.6 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
В резултат на влюбването идва любовта!
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
мога да ти кажа само че и двете не са хубави неща
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Аз за себе си отдавна съм разбрал кое какво е, просто исках да разбера как ВИЕ възприемате и разбирате двете неща.Първоначално написано от [CSKA
![]()
Ами... може би влюбването е първичното чувство, което изпитваш към някого, а любовта вече е осъзнато чувство.
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!
Vseki si ima mnenie, no za men dvete nqmat razlika. Ednoto e glagolyt, a drugoto syshtestvitelnoto. Vliubena sym v nqkogoto, kym kogoto izpitvam liubov. ( mai ne prozvucha mnogo dobre) Kakto i da e....Pravq razlika obahce m/u obich i liubov.
след влюбването идва ЛЮБОВТА
I az taka mislq =D>Първоначално написано от Sa3ana3a
Ами влюбването е преди любовта и не е толкова дълготайно колкото една любов![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Влюбването е ПРЕДИ
Любовта е ПО ВРЕМЕ НА и СЛЕД
Както искайте го тълкувайте![]()
Именно! \Първоначално написано от Sa3ana3a
/
[color=black][b] ☼٭ M
Az ne gi ypotrebqvam tolkova 4esto.Vljubvaneto e ravnosilno na strasta po-skoro,a da obi4a6 nqkogo e po-tarino ot vljubvaneto.Taka mislq az.