.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Otchaqna sym :(

^az
    Guest

Otchaqna sym :(

Imam problem s obshtuvaneto s momchetata..Vseki pyk,kogato se vidq s nqkoe momche ot chata ili s nqkoi, s kogoto se poznavam ot skoro i sled tova vsichki kazvat "Ti si ujasno sramejilva.. prez cqloto vreme mylichish samo".Nz az lichno za sebe si ne smqtam,che sym mnogo sramejliva ,no qvno prez pogleda na momche...
    Kakvo shte me syvetvate za kakvo da govorq??Kak da pokaja,che ne sym sramejliva?Kak da se dyrja??
    Blagodarq vi predvaritelno!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    дръж се като себе си.. не се опитвай да приличаш на някой се едно играеш някъв тятър и сичко ше си доде на мястото.. {}
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Не може да покажеш, че не си срамежлива... ти или си или не си!

Има 38529051841924819 такива теми

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Голям фен
    Druj se estestveno No ako naistina si tolkova sramejliva ne smqtam che tuka nqkoi moje da ti pomogne prosto trqbva da povqrvash v sebe si \/
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dark soul
    Не може да покажеш, че не си срамежлива... ти или си или не си!

Има 38529051841924819 такива теми
    аьхахьхаьха.. 37137013614714917847918274107481 са ве !..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Бъди себе си. Опитвай се да намираш общи теми за разговор.
    Успех.

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Otpusni se. Samo tova moga da ti kaja. Budi sebe si predi vsichko! Obache imai predvid che zavisi sashto ot choveka sreshtu teb... dali moje da te predrazpoloji kam razgovor, zashtoto razgovor sasmo s 1 ne stava. Uspeh!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    или имаш грешна представа за себе си или на момче не си случила...по-вероятно второто
    "Целувка за лека нощ"

momicheto kazva... vsqko momche s koeto ala bala... znachi e po veroqtno da e parvoto
    #ArenaClub
    Marco Bailey - live @ Time Warp.mp3

Упражнявай повече!

Фен
    Град
    V nSh!q SvQt
    [quote="dark soul"]Не може да покажеш, че не си срамежлива... ти или си или не си! [/qute]
    Напълно съгласна!!!
    [color=black][b] ☼٭ M

Супер фен
    prosto se otpusni i gotovo just enjoy

Guest
    Съвет

Не се виждай с такива от чата.А такива дето ги познаваш от скоро пък изчакай да ги опознаеш повече
    и ще се отпуснеш.

Супер фен
    Град
    до тебе...
    dru6 se estestveno bez da se prikriva6 kazvai kakvoto misli6 govori pove4e ne mul4i samo i 6te vidi6 postepenno nema da se pritesnqva6 kato govori6 s mom4eta
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Повече от фен
    Град
    Луната
    Просто се отпусни и бъди такава каквато си независимо дали си срамежлива или не.Ако момчето те харесва достатачно едвали ще те остави само заради това пък и за някои момчета това не е недостатак ако момичетата са срамежливи.Просто се отпусни и да не ти пука какво ще става все пак си се запознала с момчето скоро и ви е била първа среща ако има втора се съмнявам нещата да са по същия начин.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Guest
    ami naprimer az byah mn. sramezliwa , no kato otidoh na sre6tata na edin forum i kato uwisnah na wrata na edin -dwama mi mina straha.Pregry6a6 gi ,zdrawiswa6 se i edna celuwka po buzkata im lepwa6 i we4e drugoto 6e si doide ot samo sebe si

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Цитирай Първоначално написано от Mikohito
    Просто се отпусни и бъди такава каквато си независимо дали си срамежлива или не.Ако момчето те харесва достатачно едвали ще те остави само заради това пък и за някои момчета това не е недостатак ако момичетата са срамежливи.Просто се отпусни и да не ти пука какво ще става все пак си се запознала с момчето скоро и ви е била първа среща ако има втора се съмнявам нещата да са по същия начин.
    Ахммм \/ \/ =D>

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си