- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: Нормално ли е да съм толкова развит?
Zdraveite simpatqgi ! Na 10 godini sum i iskam d avi popitam dali e normalno da sum tolkova razvit. Moite "sau4enici" oshte si igraqt s pokemon4eta i drugi gluposti.... Glasut mi e napulno mutiral, raste mi brada i mustaci, krakata mi sa okosmeni kato za vuzrasten muj, masturbiram redovno i onaniram. Osven tova mislq super dobre kato za 10-godi6en. Az oshte na 7 godini masturbiram prekaleno mnogo. 4uvstvam se po-golqm i ot 11-to klasnicite. 1.82 sum visok i teja 75 kila. NEznam imam 4uvstvoto, che sum mutant . Normalno li e ? Ne 4e mi pre4i po nqkakuv na4in, no deaznam.
Ai chao vi i drasnte nqkoi red da vidim problema
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Мисля,че не е нормално. Най-добре отиди на лекар.
![]()
Мутант си брато!
Предлагам да заключите поредната глупост!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Аха ще чакаш - те модове са толкова глупави, че даже са и оправили заглавието на темата. Те не знаят 2+2 колко е, ама заключват и трият иначе наред. Ама тая тема дето отдалеч си личи каква е даже я дооправят.Първоначално написано от Dr. Smurph
Ако тва ще те успокои и аз лъскам от 7 годишен и нищо ми нема.![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
Брато отдай се на щангите... там ти е бъдещето!!!
A pi4ove iskam samo da vi kaja, che ne si izmislqm. Pritesnqvam se shtoto redovno gledam diskavuri ima edno predavane za 4ove6ki mutanti. Ave mislite si kakvoto iskate, mislex che shte namerq pomo6t, a samo podigravki.
Аз наистина мисля, че си мутант. Не се подигравам!
Ami az iskam da spodelq, che ne sum boleduval vaobshte, ne sum stupval v bolnitza ot kakto se pomnq. Nqmam nikakvi zdravni problemi. Chuvstvam se strahotno. Onzi den hodix na diskoteka i tancuvax s edno momi4e 10-ti klas... Tq me popita koi klas sum az i kazax istinata i tq me zarqza..
Аз на 10 бях към 1 метър висока. От една страна, ти заблазявам, но това изобщо не е нормално!
Брато, ако това беше вярно, на 10 едва ли щеше да можеш да пуснеш тема тук или още по-малко да пишеш на този стил...Абе моя поглед на нещата! Както и да е. Темата не ми се види сериозна...
Ili verno si mutant ili se bazika6 s nas
Руската кола и Женската уста се затварят само с ритник!!!
Много си умна... как се сети!Първоначално написано от |3|_U{-
Браво за прозрението! =D>Първоначално написано от Пачa си Ма
Първоначално написано от Анонимко
Брато...Или по-точно,пич...ТИ КАКЪВ СИ БЕ???Сорка,ама нали не си мислиш че тия ще минат тука?Аз в момента ти вярвам има-няма 0.00000000001 процента!Ако в това има някаква истина,най-добре се радвай!Че ако искаш се пиши един рекордьор в Гинес...Слава,пари,дават те по БТВ Старините...Абе...Схващаш,на и?