- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- My web page
The Hood
Представям ви личната ми страница. Дайте отзиви и препоръки.
Надявам се скоро да напрая и Guest Book, за да можете направо там да давате мнение.![]()
ne e zle, ne sum proverqval sourca no ina4e kato viziq stava, nqmam kakvo da dobavq, samo trqbva da si sabere6 material da ka4i6, a i v stranicata kadeto pi6e za teb ot strani izlejda malko prazno po-dobre sloji snimkata otstrani, tva se pravi s aling kum taga za snimkata (zadava6 left ili right) a i dobavi o6te malko info za sebe si, tva e za sega, ako ima o6te ne6to 6e pi6a pak
малко е сухичко, но си се справил доста добре
алелуя.
Тепърва ще събирам материалПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
а имаш ли някаква идея с каква насоченост ще е или просто си цъкаш? =))
алелуя.
Първоначално написано от i'm so excited!
Ми тва си е личен сървър. Ще го ползвам за лични цели, проекти и миръри. А имам и идеята да създам фен сайт на един кретен![]()
Има надежда!
Като цяло е много добър, но си мисля, че ако сложиш някакъв як тапет ще е още по-добре.
За информацията,ясно: тепърва ще събираш.
Иначе начина на подреждане е як.![]()
Айде успех.![]()
ей ей супермного ми харесва
"Целувка за лека нощ"
hforce, виж как съм го оформил сега. Надявам се да ти хареса.
WILD__BOY index
много е добре (:
кефи
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Липсва стил. Това само галерия ли е?
Вземи да обмислиш съдържанието на сайта по-добре и не е лошо да добавиш "книга за гости"
Аматьор!( в добрия смисъл)
Абе като за личен сайт става ама един бекграунд нема да е лошо да сложиш че така бял е "малко" куца
HMSU.ORG
Емииииии не е зле!
И верно вземи сложи един бекграунд, щото така нещо липсва!
Баси тъпото! И не се обиждай щото си просто един аматьор както ти казаха по-горе! ИЛи се откажи или прави навременни ъпгрейди!
Еееее жестоко ти е сайтчето!Но го разгърни малко повечкоо. Иначе
![]()
![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.