- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- strax me e da ne se razdelim
Абе то няма любов без ревност,нормално е да го ревнува от време на време,НО не трябва да позволява на ревността да прерастне в нещо,граничещо с лудост,да си мисли постоянно най-лошото!Все пак това момче е с теб вече няколко месеца,ако не те искаше и ако не му беше добре с теб,нямаше да ходите толкова време,бъди по-спокойна и се радвай на това,което имашПървоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Еми ... като за начало недей го ревнува толкова ... Иначе просто се наслаждавай на времето прекарано с него , защото някой ден , няма да е до теб ! \/
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
да вярно е, че всичко си има край, но ти незнаеш точно кога ще настъпи той..а може и никога да не настъпи
и вместо да се измъчваш и тровиш със съмнения, се отпусни и изживей всяка 1 минутка с любимия си сякаш е последнататака ако краят е още утре, поне ще знаеш, че не си губила ценно време и няма да съжаляваш за пропиляни мигове
страхът само ще попречи на всичко хубаво,което може да имате заедно
що се отнася до ревността... ми ти не можеш да се накараш сама себе си да не ревнуваш, обаче можеш да не го показвашмного е гадно някой непрестанно да ти натяква и намеква,че имаш нещо с приятел(к)и от дълго време, като ти преди това дори не си и си представял,че някой може да си помисли такова нещо,пък да не говорим да е вярно
![]()
така че ти си ревнувай, ама така, тайничко :P
айде, и дано съм ти помогнала![]()
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Всяко нещо има край, така е. Но ако се съмняваш във всичко и всеки пропускаш хубавите неща, които ти се случват. Остави съмненията настрана и се наслаждавай на това, което имаш, не мисли за това кога и как ще го загубиш.
споко!
просто си поговори с него за това което те мъчи.![]()
az sum napusno suglasen s Wild girl!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tuk moga da kaja samo:" Jivei dnes, zashtoto vchera nqma da se vyrne, a utre moje i da ne doide!"