.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    С моя приятел ходим от повече от 3 години и много го обичам,аз също се страхувам от това,че един ден няма да съм с него,няма да мога да го целуна,нито да го гушна.Гадно ми е да помисля,че ще е далеч от мен и ще обича някоя друга.Част от мен ще остане в него завинаги...но няма какво да мисля за тогава,старая се да се насладя на любовта ни СЕГА,да дам най-доброто от себе си ,за да скрепя връзката ни,да съм добра с него,да се радвам на това,че сме заедно и се обичаме,а не да се сдухвам за това,че един ден всичко ще свърши.Направи като мен-мисли за сега,за това,което има между вас,оцени го,то значи много!
    mn dobre kazano radvai se dokato moje6 i ne6ti4ko i ot mene ne mu pokazvai revnostaa si mn nqma da mu haresa

0biChkam SlyNcEt0 :}

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
    С моя приятел ходим от повече от 3 години и много го обичам,аз също се страхувам от това,че един ден няма да съм с него,няма да мога да го целуна,нито да го гушна.Гадно ми е да помисля,че ще е далеч от мен и ще обича някоя друга.Част от мен ще остане в него завинаги...но няма какво да мисля за тогава,старая се да се насладя на любовта ни СЕГА,да дам най-доброто от себе си ,за да скрепя връзката ни,да съм добра с него,да се радвам на това,че сме заедно и се обичаме,а не да се сдухвам за това,че един ден всичко ще свърши.Направи като мен-мисли за сега,за това,което има между вас,оцени го,то значи много!
    mn dobre kazano radvai se dokato moje6 i ne6ti4ko i ot mene ne mu pokazvai revnostaa si mn nqma da mu haresa
    Абе то няма любов без ревност,нормално е да го ревнува от време на време,НО не трябва да позволява на ревността да прерастне в нещо,граничещо с лудост,да си мисли постоянно най-лошото!Все пак това момче е с теб вече няколко месеца,ако не те искаше и ако не му беше добре с теб,нямаше да ходите толкова време,бъди по-спокойна и се радвай на това,което имаш
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Еми ... като за начало недей го ревнува толкова ... Иначе просто се наслаждавай на времето прекарано с него , защото някой ден , няма да е до теб ! \/
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Цитирай Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
    mn pravilno revnostaaa e razbila mn vrazki !!!! dono ne provali i tvoqta

Абе то няма любов без ревност,нормално е да го ревнува от време на време,НО не трябва да позволява на ревността да прерастне в нещо,граничещо с лудост,да си мисли постоянно най-лошото!Все пак това момче е с теб вече няколко месеца,ако не те искаше и ако не му беше добре с теб,нямаше да ходите толкова време,бъди по-спокойна и се радвай на това,което имаш

0biChkam SlyNcEt0 :}

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    да вярно е, че всичко си има край, но ти незнаеш точно кога ще настъпи той..а може и никога да не настъпи
    и вместо да се измъчваш и тровиш със съмнения, се отпусни и изживей всяка 1 минутка с любимия си сякаш е последната така ако краят е още утре, поне ще знаеш, че не си губила ценно време и няма да съжаляваш за пропиляни мигове страхът само ще попречи на всичко хубаво,което може да имате заедно
    що се отнася до ревността... ми ти не можеш да се накараш сама себе си да не ревнуваш, обаче можеш да не го показваш много е гадно някой непрестанно да ти натяква и намеква,че имаш нещо с приятел(к)и от дълго време, като ти преди това дори не си и си представял,че някой може да си помисли такова нещо,пък да не говорим да е вярно така че ти си ревнувай, ама така, тайничко :P
    айде, и дано съм ти помогнала
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    София
    Всяко нещо има край, така е. Но ако се съмняваш във всичко и всеки пропускаш хубавите неща, които ти се случват. Остави съмненията настрана и се наслаждавай на това, което имаш, не мисли за това кога и как ще го загубиш.

Повече от фен
    Град
    ямбол
    споко!
    просто си поговори с него за това което те мъчи.

az sum napusno suglasen s Wild girl!!!!

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Tuk moga da kaja samo:" Jivei dnes, zashtoto vchera nqma da se vyrne, a utre moje i da ne doide!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си