Цитирай Първоначално написано от sherry
Цитирай Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
Цитирай Първоначално написано от sherry
С моя приятел ходим от повече от 3 години и много го обичам,аз също се страхувам от това,че един ден няма да съм с него,няма да мога да го целуна,нито да го гушна.Гадно ми е да помисля,че ще е далеч от мен и ще обича някоя друга.Част от мен ще остане в него завинаги...но няма какво да мисля за тогава,старая се да се насладя на любовта ни СЕГА,да дам най-доброто от себе си ,за да скрепя връзката ни,да съм добра с него,да се радвам на това,че сме заедно и се обичаме,а не да се сдухвам за това,че един ден всичко ще свърши.Направи като мен-мисли за сега,за това,което има между вас,оцени го,то значи много!
mn pravilno revnostaaa e razbila mn vrazki !!!! dono ne provali i tvoqta

mn dobre kazano radvai se dokato moje6 i ne6ti4ko i ot mene ne mu pokazvai revnostaa si mn nqma da mu haresa
Абе то няма любов без ревност,нормално е да го ревнува от време на време,НО не трябва да позволява на ревността да прерастне в нещо,граничещо с лудост,да си мисли постоянно най-лошото!Все пак това момче е с теб вече няколко месеца,ако не те искаше и ако не му беше добре с теб,нямаше да ходите толкова време,бъди по-спокойна и се радвай на това,което имаш