- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- problem!help!
Iskam savet!Hodq s edno momi4e ot okolo godina,oba4e tehnite neznaeha.sega kogato razbraha iskat da skasame,za6toto sam beden i tur4in!Az znam 4e tq nqma da go napravi,no ba6tai se prai ne6to na mutra i me zapla6va...kajete kakvo da praq!
e ne basi i az nema da dam na dy6terq mi da se vijda s nekyf tur4ulqk rqzan .. maika ti alidjanovska ! ne vi li stignaha 500 godini da iznasilvate hubavi bulgarski momi4eta be izvrateni mangali ne6tastni !
e ti puk..Първоначално написано от Анонимко
ebasi omrazata ima6 kum turcite
ne 4e az gi obojavam ama se pak tfa e bilo v minaloto be mamka mu horata sega tam sa korenno razli4ni!i vapreki si4ko i az ne bih se suglasila du6terq mi da hodi s takuf kato tebe ...nai dobre si nameri nqkoq turkinq i q ostavi bulgarkata 4e 6e si ima6 problemi
![]()
nameri si turkinia![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ibahti zlobata i rasizma ..Първоначално написано от Анонимко
Ta po temata ne iskam da te otchaivam no edna moq priqtelka i se slu4i sashtoto i tqhnite mnogo q pritiskata da se razdeli s mom4eto , te naistina se obi4aha .. no s vremeto s uprecite i zaplahite se naloji da se razdelqt
volen siderov e choweka be![]()
![]()
![]()
малко расистка тема
е за тфа нямате право се месите на хората(в много теми всичките претендирате че за любовта няма граници) ай ся вие си вижте границитеверно на многго хора етническата принадлежност им пречи(и а мен понякога признавам си) ама това е напълно тяхна работа и щом момичето го харесва значи няма проблем
а колкото сега до проблема-поговори хубаво с родителите и ако е наложително се разделете за малко
"Целувка за лека нощ"
Ами освен да се правите на разделени и да се виждате тайно не знам какво бих ти препоръчала...наистина си изправен пред много трудна ситуация и аз ти съчувствам![]()
ako te obicha..nakarai q da stane turkinq i da izbqgate da jiveete zaedno v turciq..basi seriala she e![]()
neee.ustavi momi4eto za da si nqma6 problemi s neinoto semeistvo ako q obi4a6 po dobre da q ustavqi6 za6tot tuka i navli4a6 pove4e problemi
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Не виждам защо трябва да има проблем за това че ти си турчин а тя българка едни мои приятели са в същото положение но нейните родители нямат нищо против момчето.Това си зависи от мисленето на родителите ако искаш поговори с тях и виж какъв е проблема и защот не те харесват може да не е заради това че си турчин.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
И аз мисля че трябва да поговориш с родителите й. Апак ако те за мн мн против... май нямате др. избор освен да се разделите.. Но все пак поговори с техните ,за да разберат че не си лош човек няма зн. че не си християнин.
tva e mn gadna situaciq znae6 li kaji i da kaje na tehnite 4e ste skusali i nqma ni6to o b6to s tebe i se vijdaite taino taka 66te si vurnat doverieto v neq a teb nqma da tormozqt vednuj napravih taka i podeistva![]()
![]()
![]()
Ми пич аз щи кажа смисал че аз нито съм богат нито съм мутра нито съм нищо...но поне мисля с какво се захващам смсиал ако е нещо по над мойто ниво колкото и да иска-не!!!!!!!Щото после идват и същинските проблеми....за мене няма проблем не съдя момичето по външен вид-по пълно по ниско по слабо по високо няма значение да има чуства и разбиратлество е важно....ама напоследък смисал в тия времена наистина главни проблеми във отношенията имат момичетата или техните родители дето искат най доброто за техните куклички...е да секи родител иска най доброто за неговото дете ама наиситна по някой път е прекалено...а пък и щом толко техните искат да скъсате ми скъсай я....наистина е трудно но се пак се примири....и друг път мисли за последствията ако решиш да си търсиш нещо над твойто ниво защото обикновенно родителите на тия мацки искат нещо още по над нивото на дъщеря им!ако са богати гаджето на мацката трябва да е мулти квадратотрилярдер и да има 7 вишета иначе неможе и няма да има нищо наречено любов....дрън дрън
![]()
Тва според мен не е решение...я се постави на момчето на мястото дали ще искаш да я оставиш...щом се обичат хората ще се намери решение,колкото и да е трудноПървоначално написано от piFka_LP
Да ама в сллучая има заплаха...момчето трябва да се застрахова че няма да има проблеми защотоо е шит да знаеш че излизаш с момиче чиито баща те заплашва!Първоначално написано от mnogomili4kata-sf