.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Guest

Моля не ме нападайте..за постинор

Значи,искамда ви помоля първо да ми отговорите,знам че въпроса ми е тъп и вече има над 47987 такива,но предполагам ще разберете че съм в някаква луда паника...
    Първо..Всеки път го правя с приятелят ми с презерватив не е имало случай,когато да не сме го правили без..
    Но днеска не знам и аз какво стана но се скъса презерватива..Не взимаме някакви измислени от по 20-30 стотинки а използваме LIFESTYLES,но просто се случи..
    И като видяхме,че е скъсан презерватива тои отиде и купи постинор и пих двете хапчета едно след друго 45 минути след акта...
    Та въпроса ми е каква е вероятността да съм бременна..това е 15тият ден от цикълът ми,но подчертавам,че е много нередовен и закъснява с по 5-6-7 дена ..
    Моля ви отговорете ми,знам че е тъп въпроса ,но се нуждая от малко успокоение

Guest
    здр абсолутно те разбирам относно притеснението щщот на мен още първия път ми се случи и аз ги пих тия хапчета може би след около 1 час двете едно след друго и не сам бременна в80%от случаите помагат споко

the____
    Guest
    в80%от случаите помагат споко
    98%

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    otidi na ginekolog za da si 100% sigurna 4e ne si! spored men ne si za6toto i na men mi e zakusnqvalo i to dosta blizo 2 meseca no.... ne sam bremenna. no ako ne si sigurna otidi na ginekolog nqma da sburka6

Здрасти,нямам си и на представа какво да правиш.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    еми кво да ти кажа, случват се и такива неща по някой път.. няма за кво да се паникьосваш щом си взела постинор. ни взе пак тва е силен хормонален препарат, така че е възможно да ти се пообърка малко цикъла..
    алелуя.

Повече от фен
    Град
    sofia
    ами мили4ка кофти е, стрес голям....ло6ото е 4е казва6 4е си пила таблетките една след друга, а втората таблетка трябва да се пие между 12 и 16 4аса след първата...незнам купи си тест или ходи на лекар! нямам си и на идея какво може да предизвика не правилното приемане на хап4етата но задължително провери! Успех!
    IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    Цитирай Първоначално написано от the____
    98%
    Da suglasen sum moje bi v 98% ot slu4aite deistva,no dokolkoto znam ne se li pie ednoto xap4e vedna sled sexa a drugoto 8 4asa po-kusno...

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    Цитирай Първоначално написано от the_green_man
    Цитирай Първоначално написано от the____
    98%
    no dokolkoto znam ne se li pie ednoto xap4e vedna sled sexa a drugoto 8 4asa po-kusno...
    i az taka znam ednoto vednaga a drugoto 8 4asa sled tova
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    emi moga samo da ti kaja che e trqalo da prochetesh oputvaneto predi da izpiesh hapchetata shtoto tam pishe da se vzeme ednoto i sled 24 chasa drugoto a ne dvete edno sled drugo i 45 minuti spokoino nai malka e veroqtnostta da zabremeneesh ako si go izpila predi 24-q chas kogato se e sluchilo ama ti ne spomenavash dali se e skusal kato e svurshil ili predi tova ako ne e svurshil i se e skusal sichko e okay a ako e svurshil pak e okay spokoino ))) no drugiq put cheti predi da poburzash da gi izpiesh i dvete na vednuj
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от terry
    otidi na ginekolog za da si 100% sigurna 4e ne si! spored men ne si za6toto i na men mi e zakusnqvalo i to dosta blizo 2 meseca no.... ne sam bremenna. no ako ne si sigurna otidi na ginekolog nqma da sburka6
    Понеже съм запозната, доста пъти ми се е случвало подобно нещо, даже вече май не се стряскам толкова. Първо - наистина е голям стрес, не се притеснявай, случва се понякога и с уж най-качествените презервативи. Дали проблема е в презерватива или не се сложен както трябва - все е едно. Ако започне да ти се случва често или до края месеца ( т.е. докато ти дойде) може като предпазна мярка да проверявате. Т.е. като тръгнете да го правите и преди да свърши той, просто го изважда за момент, виждате, че е здрав и продължавате по програмата. Доста помага, но ако не ви се случва често - споко.
    Ако не е свършил и кондома се е скъсал според мен дори не е трябвало да пиеш Постинор. Напразно е било да си даваш и парите, и да се нервиш, а и да си разстройваш цикъла, защото наистина това си е доста силно. Дори и да няма странични ефекти трябва да се избягва максимално взимането му. Е, сега си поне напълно спокойна, но за по-нататък да знаеш
    Ако обаче е свършил , то наистина си направила добре, че си го взела. Това е доста ефективно средство. Не е нужно да ходиш на генеколог и да се стряскаш допълнително. Бъди спокойна! Както казах много пъти ми се е случвало , доста пари съм дала за Постинор, но за щастие (пу, да не се урочасам пък сега) не съм забременявала.
    Колкото до начина на приемане: Преди наистина едното се взимаше в един момент ( до 72 часа), а другото 12 часа след първото, но ИМА НОВА ТЕХНОЛОГИЯ, при която се взимат двете заедно. То си пише в Упътването най-подробно, предполагам, че си го прочела, като си го взела, така че твоето е било от новите. Дори не знам дали старите още ги има на пазара. Това е доста по-удобно, защото иначе може да забравиш да вземеш второто или пък, ако не друго, то поне се притесняваш да не забравиш.
    Това е всичко - бъди спокойна, внимавай, хубаво е, че се пазите, но ако не е свършил в теб, не си взимай Постинор, за да не ти се разстройва излишно хормоналния баланс.
    Всичко най от мен !
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от val4o89
    Здрасти,нямам си и на представа какво да правиш.
    хахахахаха колко си тъп, като си нямаш на представа какво да прави за кво пишеш бре магаре

Град
    na ulicata
    napalno sam saglasna s Josefinne
    a tehnologiqta e: ako gi pie6 neposredstveno sled samiq akt t.e. ne sa minali 12 4asa se pie parvo ednoto, a vtoroto sled 6 4asa,
    no ako sa minali 12 4asa ot sexa se piqt dvete navednaj

If at first you don't succeed,
    then dust yourself off and try again

jgfrhgdf
    Guest
    Hap4etata se piqt ednovremenno,to4no kakto si napravila i ti,a procenta dali 6te podeistvat sus sigurnost e po-maluk ot 98,no ne si spomnqm to4no kolko.Vse pak ne se pritesnqvai-ne be6e i mn maluk.o6te pove4e,4e si gi izpila vednaga sled gafa.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Напълно те разбирам, защото преди време същото ми се случи и на мен...
    Наистнина няма смисъл да се паникьосваш, щом си пила хапчетата, само да добавя, че вече се взимат ДВЕТЕ ЗАЕДНО! Без промеждутък от часове!Бая неинформирани хора има явно тука ако съдя по някои от предните постове...
    Но все пак не се шашкай, пък като ти е нередовен цикъла и не ти се чака до следващото идване си вземи един тест за бременност след около десетина дни!
    Айде късмет!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Metallica_
    Guest
    Спокойно, мила както горе казаха случват се такива неща и на мен на скоро така ми се полу4и гаф ама той приятеля ми май беше повече паникойсан и аз ги пих така заедно двете хапчета и нямам никав пробелем всичко е на ред аи де 4ао

Мрън
    Guest
    АБЕ КАК МОЖЕ ДА ДАВАТЕ СЪВЕТИ КАК СЕ ПИЕ ХАПЧЕТО, СЛЕД КАТО СТЕ НЕИНФОРМИРАНИ?! ДА НЕ СЕ ЛЕКАРИ ИЛИ ФАРМАЦЕФТИ, ЧЕ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ!!!

В ЛИСТОВКАТА НА ВСЯКО ЛЕКАРСТВО, ОСОБЕНО НА ХАПЧЕТА ЗА СПЕШНА И ПЛАНОВА КОНТРАЦЕПЦИЯ СИ ПИШЕ ТОЧНО КАК СЕ ПРИЕМАТ! ЧЕТЕТЕ Я, ЗАТОВА Я СЛАГАТ В ОПАКОВКИТЕ!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    оооо като гледам колко много сте писали изобщо няма да се занимавам да чета

hapovete nali znae6 4e se piqt na opredelno vreme edno sled drugo ???

A ina4e procenta e mnogo malyk

eto tuk e nujnata ti informaciq

http://lovensex.11.forumer.com/viewtopic.php?t=23

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от gboy
    hapovete nali znae6 4e se piqt na opredelno vreme edno sled drugo ???

A ina4e procenta e mnogo malyk

eto tuk e nujnata ti informaciq

http://lovensex.11.forumer.com/viewtopic.php?t=23
    Май ми се струва, че ти самия не си прочел тва което си дал като линк... пият се заедно!!!
    http://ladypill.com/what.php
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

stranno ne si spomnqm kakvo pi edno gadje pri podoben problem , no si spomnqm 4e gi pi na opredeleno vreme , i si be6e mai to4no postinor , no si prava sega pro4etoh tova koeto si dala kato link , e 6tom pi6e taka i taka v ukazanieto - ok

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Именно, преди второто хапче се пиеше 12 часа след първото, но вече не е така и се дразня, че има хора които не са наясно с това нещо(съдя по предните постове), а пък тръгват да дават съвети...

Супер фен
    Град
    Sofia
    Щом си пила всичко по устав - определено шанса да си бременна клони към 0!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Супер фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Мрън
    АБЕ КАК МОЖЕ ДА ДАВАТЕ СЪВЕТИ КАК СЕ ПИЕ ХАПЧЕТО, СЛЕД КАТО СТЕ НЕИНФОРМИРАНИ?! ДА НЕ СЕ ЛЕКАРИ ИЛИ ФАРМАЦЕФТИ, ЧЕ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ!!!

В ЛИСТОВКАТА НА ВСЯКО ЛЕКАРСТВО, ОСОБЕНО НА ХАПЧЕТА ЗА СПЕШНА И ПЛАНОВА КОНТРАЦЕПЦИЯ СИ ПИШЕ ТОЧНО КАК СЕ ПРИЕМАТ! ЧЕТЕТЕ Я, ЗАТОВА Я СЛАГАТ В ОПАКОВКИТЕ!
    Тук все пак ИМА И ЛЕКАРИ..., а определено хапчетата се пият ЗАЕДНО! Това е една от новостите при ПОСТИНОР ДУО. Допитайте се до сайта на фирмата производител!!!!
    "Дозировка
    Приложението налага използването на две таблетки едновременно.
    Най-висока ефективност се постига, ако се приемат 2 таблетки едновременно колкото е възможно по-скоро (и не по-късно от 72 часа) след полов акт без предпазни мерки. (Виж “Кога може да се използва Постинор-Дуо и доколко е ефективен?”)"
    http://www.richter.bg/bg/POSTINOR-DUO.htm
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Мрън
    Guest
    Да, да, горните мнения бяха точно лекарски!

А аз срещу тях се възмутих! Прочетох доста голяма част от мненията ти във форума. Виждам, че помагаш с каквото и колкото можеш. И това е хубаво! Наистина!

Само че си мисля, че е по-хубаво консултация да се получава след преглед от лекар, а не след 2 анонимни изчерения във някакъв форум! И все придвид мисленото на тийнейджърите и вслушването им в какви ли не мнения, е страхотно, че си тук!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си