.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Супер фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Мрън
    Да, да, горните мнения бяха точно лекарски!

А аз срещу тях се възмутих! Прочетох доста голяма част от мненията ти във форума. Виждам, че помагаш с каквото и колкото можеш. И това е хубаво! Наистина!

Само че си мисля, че е по-хубаво консултация да се получава след преглед от лекар, а не след 2 анонимни изчерения във някакъв форум! И все придвид мисленото на тийнейджърите и вслушването им в какви ли не мнения, е страхотно, че си тук!
    БЛАГОДАРЯ ЗА ОЦЕНКАТА. РАДВАМ СЕ КОГАТО МОГА ДА ПОМОГНА!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

nqma strashno mojesh i 23 chasa sled akta i pak nqma da si bremena ne se pritesnqvai za tva a za tova 4e mojesh da si oburkash hormonite ako si mnogo malka 14-16 godishna
    URL=http://imageshack.us]

Guest
    ммм значи съм на 19 аз ама искам да питам още нещо задълйително ли трябва да ми дойде цикълът след като пия псотинор и ако не ми дойде това задълйително ли значи че съм бременна ???

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Чети листовката, каквото и да ти казват някакви си "разбирачи" тук! Пиели се през 12 часа, пиели се двете навднъж... Може новата технология да е да се пият наведнъж, но преди 1 седмица купувах постинор дуо и в инструкцията пишеше да се пият хапчетата през 12 часа, а не едновременно. Мисълта ми е да четеш листовката, защото не се знае дали ще попаднеш на новата, или старата технология. И за да не изпадаш в ситуацията "я камилата, я камиларя", чети листовката и това е! Там каквото пише - това ще правиш! А като я прочетеш, ще разбереш, че това далеч не е детска играчка и едва ли не може да си правиш когато искаш секс без презерватив и без противозачатъчни, само ако след акта го пиеш. А колкото до цената, както споменах го купувах миналата седмица на цена 10 лева и 28 стотинки! А само да вметна, че постинор дуо е на цената на цяла опаковка противозачатъчни, така че ти решаваш (но ако решиш да ползваш противозачатъчни наистина се консултирай с лекар).
    Левски шампион але але!

ммм
    Guest
    преди една седмица ми се наложи да пия ПОСТИНОР ,а то4но на следващия ден трябваше да ми доиде.минаха 6 дни а аз още си 4акам менструацията.за по сигорно си правих и тист но е отрицателен.много се притеснява, че съм си объркала хормоните и че вече мензисът ми няма да е редовен.Моля ако на някой му се е случвало подобно нещо да сподели.

Мега фен
    Град
    SF
    Темата е супер стара бе хора, кво пишете?!!??

Робинята на Quench

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Моля не ме нападайте..за постинор

lele ujas i nie izpolzvame lifestayls-kakvi po-to4no bqha. ???? nadqvam se 4e vsi4ko e nared i ti nqma ni6to

Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    здр абсолутно те разбирам относно притеснението щщот на мен още първия път ми се случи и аз ги пих тия хапчета може би след около 1 час двете едно след друго и не сам бременна в80%от случаите помагат споко
    daje 98-99%

Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Темата е супер стара бе хора, кво пишете?!!??
    az 4ak sega vijdam. i vse pak ako go 4ete6 kakvi bqha?

Lexy
    Guest

Kofti situaciq

abe tova s postinora si e mn 6antava rabota. az se vkarah v mnogo seriozen film ot v4era...
    zna4i predi sedmica i ne6to se skusa prezervativa i na 30tata minuta ve4e bqh pila postinor. Sled okolo 6 dni mi se poqvi vaprosniqt izvanreden cikul, koito produlji okolo 6 dni i be6e kafqv na cvqt...pomislih si 4e vsi4ko e ok i ostava samo da mi se normalizira cikula...
    No istoriqta ne svar6va dotuk...v4era s priqtelq mi pravihme sex i poznaite kakvo...prezervativa se skusa otnovo...tova e karuk! sega ve4e ne moga da piq pak postinor poradi izlojenite po-gore pri4ini-silen e i ne se preporu4va da se vzema v ramkite na edin cikul...a otkakto go vzeh ne sa minali i 2 sedmici...i sega si sedq i 4akam ponedelnika da otida na ginekolog i da razbera kakvo da pravq...
    ako nqkoi ima podobna situaciq da spodeli prejivqnoto,a na ostanalite pojelqvam da ne se slu4va podobno ne6to!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    темата е от преди повече от година...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от terry
    otidi na ginekolog za da si 100% sigurna 4e ne si! spored men ne si za6toto i na men mi e zakusnqvalo i to dosta blizo 2 meseca no.... ne sam bremenna. no ako ne si sigurna otidi na ginekolog nqma da sburka6
    на какъв гинеколог да ходи-гафът е станал ДНЕС. При всички случаи бременост още няма,а лекарят може да я установи едва след няколко седмици. нищо ти няма.И все пак 1 съвет-дори и с презерватив-нека да не свършва в теб!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от MAFIOZO
    Цитирай Първоначално написано от the_green_man
    Цитирай Първоначално написано от the____
    в80%от случаите помагат споко
    98%
    no dokolkoto znam ne se li pie ednoto xap4e vedna sled sexa a drugoto 8 4asa po-kusno...
    i az taka znam ednoto vednaga a drugoto 8 4asa sled tova
    Сега се пият двете заедно. никога не съм ги пила и не съм ги виждала,ама от обща култура го знам!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от MAFIOZO
    Цитирай Първоначално написано от the_green_man
    Цитирай Първоначално написано от the____
    в80%от случаите помагат споко
    98%
    no dokolkoto znam ne se li pie ednoto xap4e vedna sled sexa a drugoto 8 4asa po-kusno...
    i az taka znam ednoto vednaga a drugoto 8 4asa sled tova
    Сега се пият двете заедно. никога не съм ги пила и не съм ги виждала,ама от обща култура го знам!
    Когаро е писана темата са се пиели по отделно.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Чети листовката, каквото и да ти казват някакви си "разбирачи" тук! Пиели се през 12 часа, пиели се двете навднъж... Може новата технология да е да се пият наведнъж, но преди 1 седмица купувах постинор дуо и в инструкцията пишеше да се пият хапчетата през 12 часа, а не едновременно. Мисълта ми е да четеш листовката, защото не се знае дали ще попаднеш на новата, или старата технология. И за да не изпадаш в ситуацията "я камилата, я камиларя", чети листовката и това е! Там каквото пише - това ще правиш! А като я прочетеш, ще разбереш, че това далеч не е детска играчка и едва ли не може да си правиш когато искаш секс без презерватив и без противозачатъчни, само ако след акта го пиеш. А колкото до цената, както споменах го купувах миналата седмица на цена 10 лева и 28 стотинки! А само да вметна, че постинор дуо е на цената на цяла опаковка противозачатъчни, така че ти решаваш (но ако решиш да ползваш противозачатъчни наистина се консултирай с лекар).
    защо тогава партньорката ти не пие противозачатъчни, а търчиш за постинори. и защо за Бога не си го вадите преди да свършите. Става за секунда,а главоболието е в пъти по-малко!

Хапчетата се взимат едно след друго хора Преди седмица две пих Постинор - пишеше че вземат непосредствено едно след друго А по темата- спокойно всичко ще е наред.Ако пък се вкараш много в паника вземи тест след една седмица за да се успокоиш
    ...it's WilD ObseSSioN...

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    axaxxa ... мойта тема ... отпреди година и кусур презервативите си спомням бяха едни оранжави..опаковката беше такава ... иначе сега съм на противозачатъчни и са чакам да ми дойде стискайте палци хахаха ))

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bibonka
    axaxxa ... мойта тема ... отпреди година и кусур презервативите си спомням бяха едни оранжави..опаковката беше такава ... иначе сега съм на противозачатъчни и са чакам да ми дойде стискайте палци хахаха ))
    хаха.... аз стискам палци.

Teмата е стара!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си