- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля не ме нападайте..за постинор
БЛАГОДАРЯ ЗА ОЦЕНКАТА. РАДВАМ СЕ КОГАТО МОГА ДА ПОМОГНА!Първоначално написано от Мрън
![]()
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
ммм значи съм на 19 аз ама искам да питам още нещо задълйително ли трябва да ми дойде цикълът след като пия псотинор и ако не ми дойде това задълйително ли значи че съм бременна ???
Чети листовката, каквото и да ти казват някакви си "разбирачи" тук! Пиели се през 12 часа, пиели се двете навднъж... Може новата технология да е да се пият наведнъж, но преди 1 седмица купувах постинор дуо и в инструкцията пишеше да се пият хапчетата през 12 часа, а не едновременно. Мисълта ми е да четеш листовката, защото не се знае дали ще попаднеш на новата, или старата технология. И за да не изпадаш в ситуацията "я камилата, я камиларя", чети листовката и това е! Там каквото пише - това ще правиш! А като я прочетеш, ще разбереш, че това далеч не е детска играчка и едва ли не може да си правиш когато искаш секс без презерватив и без противозачатъчни, само ако след акта го пиеш. А колкото до цената, както споменах го купувах миналата седмица на цена 10 лева и 28 стотинки! А само да вметна, че постинор дуо е на цената на цяла опаковка противозачатъчни, така че ти решаваш (но ако решиш да ползваш противозачатъчни наистина се консултирай с лекар).
Левски шампион але але!
преди една седмица ми се наложи да пия ПОСТИНОР ,а то4но на следващия ден трябваше да ми доиде.минаха 6 дни а аз още си 4акам менструацията.за по сигорно си правих и тист но е отрицателен.много се притеснява, че съм си объркала хормоните и че вече мензисът ми няма да е редовен.Моля ако на някой му се е случвало подобно нещо да сподели.
Темата е супер стара бе хора, кво пишете?!!??![]()
![]()
Робинята на Quench
abe tova s postinora si e mn 6antava rabota. az se vkarah v mnogo seriozen film ot v4era...
zna4i predi sedmica i ne6to se skusa prezervativa i na 30tata minuta ve4e bqh pila postinor. Sled okolo 6 dni mi se poqvi vaprosniqt izvanreden cikul, koito produlji okolo 6 dni i be6e kafqv na cvqt...pomislih si 4e vsi4ko e ok i ostava samo da mi se normalizira cikula...
No istoriqta ne svar6va dotuk...v4era s priqtelq mi pravihme sex i poznaite kakvo...prezervativa se skusa otnovo...tova e karuk! sega ve4e ne moga da piq pak postinor poradi izlojenite po-gore pri4ini-silen e i ne se preporu4va da se vzema v ramkite na edin cikul...a otkakto go vzeh ne sa minali i 2 sedmici...i sega si sedq i 4akam ponedelnika da otida na ginekolog i da razbera kakvo da pravq...
ako nqkoi ima podobna situaciq da spodeli prejivqnoto,a na ostanalite pojelqvam da ne se slu4va podobno ne6to!
на какъв гинеколог да ходи-гафът е станал ДНЕС. При всички случаи бременост още няма,а лекарят може да я установи едва след няколко седмици. нищо ти няма.И все пак 1 съвет-дори и с презерватив-нека да не свършва в теб!Първоначално написано от terry
Сега се пият двете заедно. никога не съм ги пила и не съм ги виждала,ама от обща култура го знам!Първоначално написано от MAFIOZO
Когаро е писана темата са се пиели по отделно.Първоначално написано от krem4et0
![]()
защо тогава партньорката ти не пие противозачатъчни, а търчиш за постинори. и защо за Бога не си го вадите преди да свършите. Става за секунда,а главоболието е в пъти по-малко!Първоначално написано от air_J
Хапчетата се взимат едно след друго хораПреди седмица две пих Постинор - пишеше че вземат непосредствено едно след друго
А по темата- спокойно всичко ще е наред.Ако пък се вкараш много в паника вземи тест след една седмица за да се успокоиш
![]()
...it's WilD ObseSSioN...
axaxxa ... мойта тема ... отпреди година и кусурпрезервативите си спомням бяха едни оранжави..опаковката беше такава ...
иначе сега съм на противозачатъчни
и са чакам да ми дойде
стискайте палци хахаха
))
хаха.... аз стискам палци.Първоначално написано от bibonka
![]()
Teмата е стара!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!